Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στο Κάουνας στη Λιθουανία

Βρείτε Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στο Κάουνας Λιθουανία 2018

Ανθρωπιστικές Σπουδές

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες είναι ο ιδανικός τομέας σπουδών για τους φοιτητές που ψάχνουν να μάθουν μια τεράστια ποικιλία δεξιοτήτων που μπορεί να τους προετοιμάσουν για απαράμιλλη ελευθερία, όσον αφορά την επιλογή της βιομηχανίας στην οποία θα ήθελαν να εργαστούν.

Τη Λιθουανία, επίσημα η Δημοκρατία της Λιθουανίας είναι μια χώρα στη Βόρεια Ευρώπη, το μεγαλύτερο από τα τρία κράτη της Βαλτικής. Βρίσκεται κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Βαλτικής Θάλασσας, στα ανατολικά της Σουηδίας και της Δανίας. Περισσότερο από το 90% των Λιθουανών μιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και το ήμισυ του πληθυσμού μιλά δύο ξένες γλώσσες, κυρίως ρωσικά και αγγλικά.

Kaunas είναι γνωστή για την πολιτιστική κληρονομιά και την ακαδημαϊκή αξία. Εκπαιδευτικά ιδρύματα στην πόλη, όπως Vytautas Magnus University, της Λιθουανίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας, και Αλεξάνδρας Stulginskis University έχουν την ενδυνάμωση του ανθρώπινου κεφαλαίου με την ποιότητα της εκπαίδευσης εδώ και χρόνια.

Ζητήστε Πληροφορίες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στο Κάουνας στη Λιθουανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος της πολιτικής επιστήμης: διεθνών σχέσεων και διπλωματίας

Vytautas Magnus University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Kaunas

[+]

Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στο Κάουνας στη Λιθουανία. - Για να είναι σε θέση να αξιολογήσει ταχέως μεταβαλλόμενες κοινωνικές πρακτικές και να την εφαρμόζουν με ευελιξία στη λιθουανική και διεθνή αγορά εργασίας. Η ικανότητα να μαθαίνουν ανεξάρτητα, και να εφαρμόσει αυτή την ικανότητα στο εξής και την αξιολόγηση relavent διεθνείς διοργανώσεις. Για να αποκτήσετε οικειότητα με την υψηλή κουλτούρα της επαγγελματικής σκέψης. Ευκαιρίες Καριέρας Οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε διάφορες κρατικές, μη κυβερνητικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς, λιθουανική κυβερνητικά όργανα (π.χ. Υπουργείο Εξωτερικών), διπλωματικές αποστολές (πρεσβείες, επιχειρήσεις, τουρισμός), τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, (π.χ. τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ινστιτούτα Έρευνας Φυσικών Επιστημών). Οι απόφοιτοι προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα των κοινωνικών επιστημών. [-]