Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία

Δείτε όλες τις 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία

Η απόκτηση ενός πτυχίου Master είναι μια μεγάλη επιλογή για άτομα που αναζητούν περαιτέρω σπουδές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος bachelor 's ή για επαγγελματίες που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης που μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για υψηλές ευκαιρίες πληρωμής.

Τι είναι Master's στη Αρχιτεκτονική Analytics; Αυτός ο τύπος πτυχίου προετοιμάζει τα άτομα να εισέλθουν στον κόσμο εργασίας ως αρμόδιοι αρχιτέκτονες. Επικεντρώνεται σε σημαντικούς κλάδους μηχανικής που απαιτούνται για την κατασκευή μιας οπτικά ευχάριστης αλλά και θεμελιωδώς υγιούς δομής. Οι μαθητές επικεντρώνονται στις σχεδιαστικές και μαθηματικές αρχές ώστε να κατανοούν κάθε στάδιο της οικοδομικής διαδικασίας. Θα μπορούσαν να μάθουν πώς να σχεδιάζουν κατοικίες, εμπορικούς ουρανοξύστες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Τα άτομα που ολοκληρώνουν ένα μάστερ στην αρχιτεκτονική Analytics αναπτύσσουν ισχυρές δεξιότητες κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων.Μάθουν πώς να εφαρμόζουν στρατηγικά βασικές αρχές μηχανικής για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες σε μια μελλοντική σταδιοδρομία. Μπορούν επίσης να μάθουν πώς να είναι αποτελεσματικοί ηγέτες ικανός να μεταβιβάζουν καθήκοντα και να παρακινούν τα μέλη της ομάδας.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου κυμαίνεται ανάλογα με το ίδρυμα. Το κόστος εξαρτάται επίσης από τη διάρκεια του προγράμματος. Τα περισσότερα προγράμματα διαρκούν συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο διοίκησης των ιδρυμάτων που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται στους αποφοίτους ενός Master στην Αρχιτεκτονική Analytics. Οι περισσότεροι εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό για το σχεδιασμό αιχμής για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των βιώσιμων κτιρίων που χρησιμοποιούν την πράσινη τεχνολογία. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον τομέα των κατασκευών, της κατασκευής, της κυβέρνησης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την κατεύθυνση έργων, τον έλεγχο κτιρίων και την ανάπτυξη κωδίκων και κανονισμών.

Τα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν αυτό το είδος πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη ανάλογα με τους επαγγελματικούς στόχους και τις προτιμήσεις τους. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Περισσότερα

μάστερ στην αποκατάσταση και την αναδιοργάνωση των αρχιτεκτονικών μνημείων

Nakhchivan State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Αζερμπαϊτζάν Nakhchivan

Η ειδικότητα της Αρχιτεκτονικής ιδρύθηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Η Πολυτεχνική Σχολή ιδρύθηκε το 2005-2006 ακαδημαϊκό έτος και ο πρόεδρος της Αρχιτεκτονικής έχουν συμπεριληφθεί στη σύνθεσή του. [+]

Μεταπτυχιακά σε Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία. Master στην αποκατάσταση και Αναδιοργάνωση των Αρχιτεκτονικών Μνημείων Η ειδικότητα της Αρχιτεκτονικής ιδρύθηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Η Πολυτεχνική Σχολή ιδρύθηκε το 2005-2006 ακαδημαϊκό έτος και ο πρόεδρος της Αρχιτεκτονικής έχουν συμπεριληφθεί στη σύνθεσή του. Δύο σπεσιαλιτέ λειτουργούσε υπό την προεδρία της αρχιτεκτονικής κατά την περίοδο 2005-2006 ακαδημαϊκό έτος: Ειδικότητα της Αρχιτεκτονικής Ειδικότητα των βιομηχανικών και αστικών κατασκευών Η Πολυτεχνική Σχολή άρχισε να λειτουργεί ως σχολή Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων κατά την περίοδο 2007-2008 ακαδημαϊκό έτος και υπήρχαν 4 καρέκλες. Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Αρχιτεκτονικής. [-]

πλοίαρχος του ηγεσίας μηχανικής σε ψηλά κτίρια απόδοσης

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Καναδάς Βανκούβερ

Το Master of Engineering Leadership (MEL) σε Κτίρια Υψηλής Απόδοσης είναι ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα βαθμό για τους μηχανικούς και τους αρχιτέκτονες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον τομέα της οικοδομής. [+]

Ο Master of Engineering Leadership (MEL) σε Υψηλής Απόδοσης Κτιρίων είναι ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα βαθμό για τους μηχανικούς και τους αρχιτέκτονες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον τομέα της οικοδομής. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν τις τεχνικές και ηγετικές ικανότητες για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των υφιστάμενων κτιρίων και σχεδιασμό ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων υψηλής απόδοσης για νέα κτίρια. Προωθήστε την καριέρα σας προς τα εμπρός πτυχιακό πρόγραμμα αυτού του μοναδικού πλοιάρχου θα: εμβαθύνουν τις γνώσεις σας για το σχεδιασμό των κτιρίων ενεργειακών συστημάτων και μοντέλων? διευρύνουν τομέα σχετικές δεξιότητες σας μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών βάσει σχεδίου που εξισορροπεί την προηγμένη μοντελοποίηση της μηχανικής και του σχεδιασμού με την πράσινη ανάπτυξη και την αναγεννητική θεωρίες σχεδιασμό και τις εφαρμογές? παρέχουν ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης που περιλαμβάνει εργασίες του έργου, σεμινάρια, συνέδρια και άλλες στρατηγικές καινοτόμο διδασκαλία? Σας hands-on εμπειρία στην ανάπτυξη του πραγματικού κόσμου λύσεις για τους πελάτες μέσω δύο προγραμμάτων επιστέγασμα δώσει? προσφέρουν ευκαιρίες για να συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης σχολή και εμπειρογνώμονες του κλάδου? και να σας βοηθήσει να προωθήσουν την καριέρα σας με την εξισορρόπηση τεχνικές μάθησης με εις βάθος μαθήματα ηγεσίας για τη διαχείριση του έργου, των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας. Απαιτήσεις επιλεξιμότητας Θα είναι επιλέξιμες για το πρόγραμμα αυτό, αν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής MEL και θα πρέπει: ένα πτυχίο στη μηχανική ή μεταπτυχιακό τίτλο στην αρχιτεκτονική και τρία ή περισσότερα χρόνια σχετική εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών. Ως απόφοιτος του προγράμματος αυτού, θα έχετε τις δεξιότητες για να προωθήσουν... [-]