Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία

Η απόκτηση ενός πτυχίου Master είναι μια μεγάλη επιλογή για άτομα που αναζητούν περαιτέρω σπουδές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος bachelor 's ή για επαγγελματίες που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης που μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για υψηλές ευκαιρίες πληρωμής.

Τι είναι Master's στη Αρχιτεκτονική Analytics; Αυτός ο τύπος πτυχίου προετοιμάζει τα άτομα να εισέλθουν στον κόσμο εργασίας ως αρμόδιοι αρχιτέκτονες. Επικεντρώνεται σε σημαντικούς κλάδους μηχανικής που απαιτούνται για την κατασκευή μιας οπτικά ευχάριστης αλλά και θεμελιωδώς υγιούς δομής. Οι μαθητές επικεντρώνονται στις σχεδιαστικές και μαθηματικές αρχές ώστε να κατανοούν κάθε στάδιο της οικοδομικής διαδικασίας. Θα μπορούσαν να μάθουν πώς να σχεδιάζουν κατοικίες, εμπορικούς ουρανοξύστες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Τα άτομα που ολοκληρώνουν ένα μάστερ στην αρχιτεκτονική Analytics αναπτύσσουν ισχυρές δεξιότητες κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων.Μάθουν πώς να εφαρμόζουν στρατηγικά βασικές αρχές μηχανικής για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες σε μια μελλοντική σταδιοδρομία. Μπορούν επίσης να μάθουν πώς να είναι αποτελεσματικοί ηγέτες ικανός να μεταβιβάζουν καθήκοντα και να παρακινούν τα μέλη της ομάδας.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου κυμαίνεται ανάλογα με το ίδρυμα. Το κόστος εξαρτάται επίσης από τη διάρκεια του προγράμματος. Τα περισσότερα προγράμματα διαρκούν συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο διοίκησης των ιδρυμάτων που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται στους αποφοίτους ενός Master στην Αρχιτεκτονική Analytics. Οι περισσότεροι εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό για το σχεδιασμό αιχμής για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των βιώσιμων κτιρίων που χρησιμοποιούν την πράσινη τεχνολογία. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον τομέα των κατασκευών, της κατασκευής, της κυβέρνησης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την κατεύθυνση έργων, τον έλεγχο κτιρίων και την ανάπτυξη κωδίκων και κανονισμών.

Τα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν αυτό το είδος πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη ανάλογα με τους επαγγελματικούς στόχους και τις προτιμήσεις τους. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Results in Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Το Master of Engineering Leadership (MEL) στα κτίρια υψηλής απόδοσης έχει σχεδιαστεί για μηχανικούς και αρχιτέκτονες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον τομέα των κατασκ ... [+]

* Το σύστημα εφαρμογής ανοίγει στις 2 Ιανουαρίου 2019.

Το Master of Engineering Leadership (MEL) στα κτίρια υψηλής απόδοσης έχει σχεδιαστεί για μηχανικούς και αρχιτέκτονες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον τομέα των κατασκευών. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα έχουν τις τεχνικές και ηγετικές ικανότητες για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση των υφιστάμενων κτιρίων και να σχεδιάσουν ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα υψηλής απόδοσης για τα νέα κτίρια.... [-]

Καναδάς Vancouver
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά