close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικά Αναλυτικά Στοιχεία

Η απόκτηση ενός πτυχίου Master είναι μια μεγάλη επιλογή για άτομα που αναζητούν περαιτέρω σπουδές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος bachelor 's ή για επαγγελματίες που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλ… περαιτέρω

Η απόκτηση ενός πτυχίου Master είναι μια μεγάλη επιλογή για άτομα που αναζητούν περαιτέρω σπουδές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος bachelor 's ή για επαγγελματίες που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης που μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για υψηλές ευκαιρίες πληρωμής.

Τι είναι Master's στη Αρχιτεκτονική Analytics; Αυτός ο τύπος πτυχίου προετοιμάζει τα άτομα να εισέλθουν στον κόσμο εργασίας ως αρμόδιοι αρχιτέκτονες. Επικεντρώνεται σε σημαντικούς κλάδους μηχανικής που απαιτούνται για την κατασκευή μιας οπτικά ευχάριστης αλλά και θεμελιωδώς υγιούς δομής. Οι μαθητές επικεντρώνονται στις σχεδιαστικές και μαθηματικές αρχές ώστε να κατανοούν κάθε στάδιο της οικοδομικής διαδικασίας. Θα μπορούσαν να μάθουν πώς να σχεδιάζουν κατοικίες, εμπορικούς ουρανοξύστες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Τα άτομα που ολοκληρώνουν ένα μάστερ στην αρχιτεκτονική Analytics αναπτύσσουν ισχυρές δεξιότητες κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων.Μάθουν πώς να εφαρμόζουν στρατηγικά βασικές αρχές μηχανικής για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες σε μια μελλοντική σταδιοδρομία. Μπορούν επίσης να μάθουν πώς να είναι αποτελεσματικοί ηγέτες ικανός να μεταβιβάζουν καθήκοντα και να παρακινούν τα μέλη της ομάδας.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου κυμαίνεται ανάλογα με το ίδρυμα. Το κόστος εξαρτάται επίσης από τη διάρκεια του προγράμματος. Τα περισσότερα προγράμματα διαρκούν συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο διοίκησης των ιδρυμάτων που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται στους αποφοίτους ενός Master στην Αρχιτεκτονική Analytics. Οι περισσότεροι εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό για το σχεδιασμό αιχμής για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των βιώσιμων κτιρίων που χρησιμοποιούν την πράσινη τεχνολογία. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον τομέα των κατασκευών, της κατασκευής, της κυβέρνησης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την κατεύθυνση έργων, τον έλεγχο κτιρίων και την ανάπτυξη κωδίκων και κανονισμών.

Τα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν αυτό το είδος πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη ανάλογα με τους επαγγελματικούς στόχους και τις προτιμήσεις τους. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
University for the Creative Arts
Καντέρμπερι, Ηνωμένο Βασίλειο

Δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό ως ερευνητική πρακτική, το μάθημα MArch μας σας προκαλεί να χρησιμοποιήσετε τις διεπιστημονικές δεξιότητες και γνώσεις σας για να αναπτύξετε αποτ ... +

Δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό ως ερευνητική πρακτική, το μάθημα MArch μας σας προκαλεί να χρησιμοποιήσετε τις διεπιστημονικές δεξιότητες και γνώσεις σας για να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές και μοντέλα για βιώσιμη πρακτική. Αυτό μπορεί να βρίσκεται στο πλαίσιο της παραγωγής κτιρίων, των χώρων μεταξύ τους ή των αστικών πλαισίων στα οποία συμβαίνουν. Σε αυτό το μάθημα, θα ενοποιήσετε τις αρχιτεκτονικές σας εμπειρίες, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην πράξη, ενώ ταυτόχρονα αμφισβητείτε τις προκαταλήψεις σας για την πειθαρχία. Μέχρι το τέλος, θα είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε μια κριτική θέση στο επάγγελμα και στην ευρύτερη κοινωνία. -
Master
Πλήρες ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ