Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Γενεύη στην Ελβετία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2018 στη Γενεύη στην Ελβετία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Η Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη στην οποία σχεδιάζονται κτίρια και κατόπιν χτίζονται. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας, υλικών και του περιβάλλοντος ούτως ώστε να συμπληρωθούν οι προϋποθέσεις του νόμου κι εκείνων που συμβάλλουν στην κατασκευή.

Ελβετία, επισήμως η Ελβετική Συνομοσπονδία, είναι μια ομοσπονδιακή κοινοβουλευτική δημοκρατία που αποτελείται από 26 καντόνια, με την Βέρνη ως έδρα των ομοσπονδιακών αρχών. Ελβετία 's την ανεξαρτησία και την ουδετερότητα έχουν εδώ και καιρό τιμηθεί από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Η Ελβετία είναι μια ειρηνική, ευημερούσα και σταθερή σύγχρονη οικονομία της αγοράς με χαμηλή ανεργία.

Γενεύη είναι γνωστή για τη διπλωματία. Αυτό είναι πιθανώς ο λόγος για τις πανεπιστημιακές τους είναι ειδικευμένη στην ανθρωπιστική επιστήμες, με την προσθήκη της ιατρικής. Ιδιωτικό πανεπιστήμιο, ιδρύματα και τα ιδιωτικά σχολεία είναι επίσης ειδικεύεται σε νόμους, πολιτικές επιστήμες, διεθνείς σχέσεις, την ιστορία κλπ.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Γενεύη στην Ελβετία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχο σε αστική και περιφερειακή ανάπτυξη

University of Geneva
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στους τομείς της πόλης και του σχεδιασμού χρήσεων γης της χώρας, την αστική ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του τοπίου, στο Βορρά και στο Νότο. Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική εμπειρία (μέσω εργαστηρίων ή πρακτική βάσει σχεδίου, για παράδειγμα), επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουν την εδαφική διαγνώσεις και να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έργα αστικού σχεδιασμού ή να συντονίζουν τις διαδικασίες και τα ενδιαφερόμενα μέρη που εμπλέκονται στις αστικές και την περιφερειακή ανάπτυξη. Οι φοιτητές αποκτούν, επίσης, σε βάθος γνώση των τεχνικών, νομικών και πρακτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε καθημερινή βάση. [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Γενεύη στην Ελβετία. Master στην Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στους τομείς της πόλης και του σχεδιασμού χρήσεων γης της χώρας, την αστική ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του τοπίου, στο Βορρά και στο Νότο. Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική εμπειρία (μέσω εργαστηρίων ή πρακτική βάσει σχεδίου, για παράδειγμα), επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουν την εδαφική διαγνώσεις και να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έργα αστικού σχεδιασμού ή να συντονίζουν τις διαδικασίες και τα ενδιαφερόμενα μέρη που εμπλέκονται στις αστικές και την περιφερειακή ανάπτυξη. Οι φοιτητές αποκτούν, επίσης, σε βάθος γνώση των τεχνικών, νομικών και πρακτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε καθημερινή βάση. Η κρίσιμη πτυχή σκέψης αυτών των δραστηριοτήτων είναι μια άλλη σημαντική εστίαση του προγράμματος: ενώ οι φοιτητές οφείλουν να ελέγξουν διάφορα εργαλεία και τεχνικές, θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν στοχαστική και κριτική προσεγγίσεις για την αστική και περιφερειακή ανάπτυξη, προκειμένου να προβλέψει την τρέχουσα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Περιφερειακό και αστικό σχεδιασμό Αρχιτεκτονική τοπίου Περιφερειακή ανάπτυξη στο Νότο Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών ΣΤΟΧΟΙ: Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους τομείς της περιφερειακής, της πόλης και του σχεδιασμού τοπίου. Εκπαίδευση παρέχεται μέσω εργαστηρίων που προσκήνιο τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αστικό και περιφερειακό σχεδιασμό επαγγέλματα (διάγνωση, σχέδια, σχέδια, μοντέλα χαρτογράφηση, την κλίμακα, κ.λπ.). Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει εις βάθος αρχικής κατάρτισης που προετοιμάζει τους αποφοίτους για την... [-]