Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2018

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Οι άνθρωποι που αποφοιτούν με ένα μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική δεσμευτεί επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με το σχεδιασμό των κτιρίων.

Λίβανος, επίσημα η Δημοκρατία του Λιβάνου, είναι μια χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι συνορεύει με τη Συρία προς τα βόρεια και τα ανατολικά και το Ισραήλ προς το νότο.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Λίβανος Jounieh

Το Master in Interior Design δίνει στο φοιτητή ένα επαγγελματικό επίπεδο κατάρτισης που βασίζονται στη δημιουργικότητα, επαγγελματισμό, αλλά και από την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Για το σχεδιασμό ενός έργου είναι να τεθούν ευαίσθητη και δημιουργική πνευματική και καλλιτεχνική σχέσεις ανάμεσα στο χώρο και το φως, τα υλικά, τα χρώματα, εξοπλισμό, έπιπλα, αντικείμενα και τους χρήστες. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2018. Το Master in Interior Design δίνει στο φοιτητή ένα επαγγελματικό επίπεδο κατάρτισης που βασίζονται στη δημιουργικότητα, επαγγελματισμό, αλλά και από την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Για το σχεδιασμό ενός έργου είναι να τεθούν ευαίσθητη και δημιουργική πνευματική και καλλιτεχνική σχέσεις ανάμεσα στο χώρο και το φως, τα υλικά, τα χρώματα, εξοπλισμό, έπιπλα, αντικείμενα και τους χρήστες. Δομή Προγράμματος Οι μελέτες που οδηγεί στην Master in Interior Design οργανώνεται γύρω από τρεις επιλογές εξειδίκευσης: Interior Design Αρχιτεκτονική, Σχεδιασμός προϊόντων και σκηνογραφία. Κάθε επιλογή είναι ένας τόπος για προβληματισμό, τη σύνθεση και τη δημιουργία, εκ των οποίων το έργο εργαστήριο είναι το κύριο μέρος της κατάρτισης. Τα μαθήματα και σεμινάρια επιτρέπουν στον φοιτητή να εμβαθύνει τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένους τομείς, υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών. Θα διευρύνει τα πεδία εφαρμογής τους, μέσω μιας πολύπλευρης προσέγγισης και να αναπτύξουν την ευελιξία τους μέσω αυτών των φοιτητικών εργαστηρίων, που έχει προγραμματιστεί για τα θέματα που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, το σχεδιασμό, το τοπίο, το θέατρο και τις νέες τεχνολογίες της επικοινωνίας κ.λπ. Ταιριάζουν επίσης το έργο του μαθητή σε ανθρώπινο και κοινωνικό πλαίσιο. Η ελάχιστη διάρκεια για την απόκτηση ενός Master in Interior (Master in Interior Architecture) είναι δύο χρόνια. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον 42 μονάδες κατανέμονται ως εξής: 36 υποχρεωτικά μαθήματα ειδίκευσης (Interior Design, Σχεδιασμός προϊόντων ή Σκηνογραφία) 6 μαθήματα ανάλογα με την ειδικότητα Θέσεις Εργασίας Αυτοαπασχολούμενοι: ανεξάρτητη ή διεπιστημονική συνδυασμό Γραφεία της αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης ή κρατικούς οργανισμούς Σχεδιασμός... [-]