Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2017/2018

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Η αρχιτεκτονική είναι η διαδικασία του σχεδιασμού και της οργάνωσης ενός χώρου ή κτιρίου σύμφωνα με το σύνολο των αισθητικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών κατευθυντήριων γραμμών. Εξαιτίας αυτού, η αρχιτεκτονική συχνά χωρίζεται σε κατηγορίες, ανάλογα με το κυρίαρχο ύφος.

Λίβανος-επίσημα ονομάζεται η Δημοκρατία του Λιβάνου. Βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο. Πολλοί άνθρωποι στη χώρα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, η οποία είναι ουσιαστικά διαρθρώνεται σε βασική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όσο και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων

Holy Spirit University of Kaslik - USEK
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Λίβανος Jounieh

Το Master in Interior Design δίνει στο φοιτητή ένα επαγγελματικό επίπεδο κατάρτισης που βασίζονται στη δημιουργικότητα, επαγγελματισμό, αλλά και από την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Για το σχεδιασμό ενός έργου είναι να τεθούν ευαίσθητη και δημιουργική πνευματική και καλλιτεχνική σχέσεις ανάμεσα στο χώρο και το φως, τα υλικά, τα χρώματα, εξοπλισμό, έπιπλα, αντικείμενα και τους χρήστες. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Λίβανο 2017/2018. Το Master in Interior Design δίνει στο φοιτητή ένα επαγγελματικό επίπεδο κατάρτισης που βασίζονται στη δημιουργικότητα, επαγγελματισμό, αλλά και από την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Για το σχεδιασμό ενός έργου είναι να τεθούν ευαίσθητη και δημιουργική πνευματική και καλλιτεχνική σχέσεις ανάμεσα στο χώρο και το φως, τα υλικά, τα χρώματα, εξοπλισμό, έπιπλα, αντικείμενα και τους χρήστες. Δομή Προγράμματος Οι μελέτες που οδηγεί στην Master in Interior Design οργανώνεται γύρω από τρεις επιλογές εξειδίκευσης: Interior Design Αρχιτεκτονική, Σχεδιασμός προϊόντων και σκηνογραφία. Κάθε επιλογή είναι ένας τόπος για προβληματισμό, τη σύνθεση και τη δημιουργία, εκ των οποίων το έργο εργαστήριο είναι το κύριο μέρος της κατάρτισης. Τα μαθήματα και σεμινάρια επιτρέπουν στον φοιτητή να εμβαθύνει τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένους τομείς, υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών. Θα διευρύνει τα πεδία εφαρμογής τους, μέσω μιας πολύπλευρης προσέγγισης και να αναπτύξουν την ευελιξία τους μέσω αυτών των φοιτητικών εργαστηρίων, που έχει προγραμματιστεί για τα θέματα που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, το σχεδιασμό, το τοπίο, το θέατρο και τις νέες τεχνολογίες της επικοινωνίας κ.λπ. Ταιριάζουν επίσης το έργο του μαθητή σε ανθρώπινο και κοινωνικό πλαίσιο. Η ελάχιστη διάρκεια για την απόκτηση ενός Master in Interior (Master in Interior Architecture) είναι δύο χρόνια. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον 42 μονάδες κατανέμονται ως εξής: 36 υποχρεωτικά μαθήματα ειδίκευσης (Interior Design, Σχεδιασμός προϊόντων ή Σκηνογραφία) 6 μαθήματα ανάλογα με την ειδικότητα Θέσεις Εργασίας Αυτοαπασχολούμενοι: ανεξάρτητη ή διεπιστημονική συνδυασμό Γραφεία της αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης ή κρατικούς οργανισμούς Σχεδιασμός... [-]