Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Λισαβόνα στην Πορτογαλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2017/2018 στη Λισαβόνα στην Πορτογαλία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Η διαδικασία της δημιουργίας ενός ανθεκτικού κτίσματος συνεπάγεται πολύ περισσότερα από την απλή στήριξη τεσσάρων τοίχων. Η γνώση της αρχιτεκτονικής είναι απαραίτητη προκειμένουν να διασφαλιστεί οτι τα κτίρια πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τις νομικές παραμέτρους.

Η Πορτογαλία είναι μία από τις θερμότερες ευρωπαϊκές χώρες. Πανεπιστημιακά προγράμματα είναι πολύ προσιτές. Στην πραγματικότητα, η Πορτογαλία έχει ένα από τα χαμηλότερα κόστος διαβίωσης για τους φοιτητές. Απολαύστε τις τις μεγάλες παραλίες της Αλγκάρβε ή τα παλιά φτερά της ιστορίας στην πρωτεύουσα της Λισαβόνας.

Λισαβόνα είναι η Πορτογαλία 's πρωτεύουσα και έχει πληθυσμό πάνω από 500.000 άτομα στη διοίκησή της. Με την Ευρωπαϊκή Ένωση, της Λισαβόνας έρχεται 11 όσον αφορά τον πληθυσμό και από τις αρχαιότερες πόλεις πάνω στη γη. Υπάρχουν 3 κορυφαία πανεπιστήμια στη Λισαβόνα δηλαδή? Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας και το Νέο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Λισαβόνα στην Πορτογαλία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική

Universidade Autónoma de Lisboa
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Πορτογαλία Lisboa

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Λισαβόνας είναι ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1998 με πιστώσεις που έχουν ήδη υπογραφεί το εθνικό και διεθνές πανόραμα της εκπαίδευσης, της πρακτικής και της έρευνας στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Η αρχιτεκτονική του σχολείου βασίζεται στη θεωρητική, τεχνολογική και πολιτιστική υπεροχή της εκπαίδευσης των μελλοντικών αρχιτεκτόνων, των εκπαιδευτικών και των ερευνητών. [+]

Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στη Λισαβόνα στην Πορτογαλία. Ο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Λισαβόνας είναι ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1998 με πιστώσεις που έχουν ήδη υπογραφεί το εθνικό και διεθνές πανόραμα της εκπαίδευσης, της πρακτικής και της έρευνας στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Η αρχιτεκτονική του σχολείου βασίζεται στη θεωρητική, τεχνολογική και πολιτιστική υπεροχή της εκπαίδευσης των μελλοντικών αρχιτεκτόνων, των εκπαιδευτικών και των ερευνητών. Το σχολείο συνδέεται με την επαγγελματική πρακτική και την έρευνα από μια σχολή που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες αξία, που σηματοδοτούν ποιοτικά την εθνική και διεθνή σύγχρονης αρχιτεκτονικής παραγωγής, καθώς και τους τομείς της τέχνης, της τεχνολογίας, ουμανιστική και κριτική της αρχιτεκτονικής. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε δύο κύκλους σύμφωνα με την διαδικασία της Μπολόνια. Το 1ος κύκλος, που διαρκεί τρία χρόνια, οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου της Bachelor αρχιτεκτονικών μελετών και αντιστοιχεί σε απόκτηση 180 ECTS. Το 2ο κύκλο, διάρκειας δύο ετών, στο βαθμό του Master in Architecture, και αντιστοιχεί στην ολοκλήρωση των 120 ECTS. Που συνδέονται με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων υπάρχει ένα ερευνητικό κέντρο - Η Αρχιτεκτονική Σπουδών Κέντρο, Πόλη και Περιφέρεια (CEPT) - και τη δική του υπηρεσία συντακτική του με μια σειρά από γραμμές και συντακτικής έργα. Αυτά τα σθένη παρέχουν διαφοροποιημένες εξωσχολικές δραστηριότητες, με την προϋπόθεση της πόλης, το έδαφος και την ίδια την πειθαρχία. Έχει μια διάσταση μέτρια σχολείο περίπου 230 μαθητές και 45 καθηγητές. Η διδασκαλία επικεντρώνεται στην εργαστήρια σχεδιασμού, ομόκεντρους φυσικά να επιστημονικούς κλάδους, τεχνολογικές και ανθρωπιστικές. στόχοι Το Master in Architecture που έδωσε Da /... [-]