Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2017/2018 στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Προκειμένου η δομή και η συμπεριφορά ενός νέου κτίσματος να πληρεί τις τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές, είναι απαραίτητη η συμμετοχή ατόμων καταρτισμένων στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία σχεδίων, τη λήψη μετρήσεων και περιστασιακά τη διαμεσολάβηση σε συμβιβασμούς.

Ρουμανική πανεπιστημιακά διπλώματα που εκτιμώνται ιδιαίτερα και αναγνωρίζονται στην Ευρώπη και πέραν αυτής, χαμηλότερα δίδακτρα και το κόστος διαβίωσης στην Ευρώπη. Οι Ρουμάνοι έχουν μια παλαιά και πλούσια ιστορία, ειδικά στην πρωτεύουσα Βουκουρέστι με 2 εκατομμύρια κατοίκους. Διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στη Ρουμανία μπορεί να εφαρμοστεί είτε στο Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας ή στο επιλεγμένο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, προκειμένου να λάβουν την επιστολή αποδοχής.

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας και είναι ένα πολιτιστικό, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Το Βουκουρέστι είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη στη Ρουμανία, που έχουν πάνω από 3 εκατομμύρια κατοίκους. Διαθέτει 34 πανεπιστημιουπόλεις 16 από αυτά είναι δημόσια πανεπιστήμια.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

ολοκληρωμένη Bachelor και Master στην αρχιτεκτονική

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 χρόνια October 2017 Ρουμανία Βουκουρέστι

Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής είναι η άμεση απόγονος του πρώτου της Ρουμανίας υψηλότερο Αρχιτεκτονική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1892. [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής είναι η άμεση απόγονος της πρώτης ρουμανικής υψηλότερη Αρχιτεκτονική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1892. Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής 6 ετών (Bachelor και Μεταπτυχιακό ολοκληρωμένη) είναι διαπιστευμένο από το ARACIS (Ρουμανική Υπηρεσία Αξιολόγησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση), η Ευρωπαϊκή Κοινότητα (από το 2008), καθώς και από το RIBA (Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων, δεδομένου 1997). Η παρούσα δομή της διαμορφωτικής διαδικασίας για μελλοντικούς αρχιτέκτονες είναι μια σύνθεση της παράδοσης του ιστορικού της Σχολής Αρχιτεκτόνων στο Βουκουρέστι από τη μια πλευρά και το up-to-ημερομηνία πίστωσης της νεωτερικότητας, από την άλλη πλευρά, σε αρμονία με το χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης στον κόσμο. Οι σημαντικές μεταλλάξεις που σημάδεψαν την εξέλιξη της σύγχρονης κοινωνίας τις τελευταίες δεκαετίες σε διεθνές επίπεδο έχουν γίνει προφανής η αναγκαιότητα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία θα πρέπει να εκπληρώσουν τις νέες απαιτήσεις, τον προσανατολισμό προς μια αρχιτεκτονική εκπαίδευση: - που ανταποκρίνεται στις ταχέως μετατόπιση αξιών του σύγχρονου πολιτισμού, την καθημερινή ζωή και η σημερινή στάση? - Ότι είναι ευαίσθητο στην εξαιρετικά ταχεία πρόοδος της τεχνολογίας των πληροφοριών? - Ότι είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αυξανόμενη αστάθεια της αγοράς εργασίας και την όλο και πιο εξειδικευμένη επαγγελματική πρακτική? - Ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την έκρηξη των νέων οικοδομικών υλικών και τεχνολογιών? - Ότι έχει επίγνωση της ταχείας επιδείνωσης του φυσικού περιβάλλοντος και την ανάγκη δημιουργίας ενός πιο ενεργειακά αποδοτικές και πιο αειφόρο δομημένο περιβάλλον? - Ότι είναι ευαίσθητο στις παραδοσιακές αξίες και την τοπική ταυτότητα? - Ότι προάγει τη δημιουργικότητα ως εκφράζουσα τη σύγχρονη συνεισφορά... [-]