Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2018 στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Εκείνοι που επιλέγουν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό στην achitecture είναι συνήθως δημιουργικοί, αυτενέργεια, να έχουν επαρκή ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και πραγματικά θέλουν να κάνουν μια διάκριση στον κόσμο. Η ζήτηση για το επάγγελμα αυτό θεωρείται ότι παραμένει τέθηκαν από το φυσιολογικό για τα επόμενα λίγα χρόνια.

Η Ρουμανία είναι μια χώρα που βρίσκεται στη διασταύρωση της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα. Να πάρει στη Ρουμανία είναι εύκολη από όλες σχεδόν τις περιοχές του κόσμου, λόγω της θέσης της, καθώς και το γεγονός ότι εξυπηρετείται από μια σειρά από τύπους μεταφορών και των επιχειρήσεων. Ρουμανικά πανεπιστήμια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στη ρουμανική, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας και είναι ένα πολιτιστικό, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Το Βουκουρέστι είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη στη Ρουμανία, που έχουν πάνω από 3 εκατομμύρια κατοίκους. Διαθέτει 34 πανεπιστημιουπόλεις 16 από αυτά είναι δημόσια πανεπιστήμια.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

ολοκληρωμένη Bachelor και Master στην αρχιτεκτονική

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 χρόνια October 2018 Ρουμανία Βουκουρέστι

Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής είναι η άμεση απόγονος του πρώτου της Ρουμανίας υψηλότερο Αρχιτεκτονική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1892. [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής είναι η άμεση απόγονος της πρώτης ρουμανικής υψηλότερη Αρχιτεκτονική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1892. Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής 6 ετών (Bachelor και Μεταπτυχιακό ολοκληρωμένη) είναι διαπιστευμένο από το ARACIS (Ρουμανική Υπηρεσία Αξιολόγησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση), η Ευρωπαϊκή Κοινότητα (από το 2008), καθώς και από το RIBA (Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων, δεδομένου 1997). Η παρούσα δομή της διαμορφωτικής διαδικασίας για μελλοντικούς αρχιτέκτονες είναι μια σύνθεση της παράδοσης του ιστορικού της Σχολής Αρχιτεκτόνων στο Βουκουρέστι από τη μια πλευρά και το up-to-ημερομηνία πίστωσης της νεωτερικότητας, από την άλλη πλευρά, σε αρμονία με το χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης στον κόσμο. Οι σημαντικές μεταλλάξεις που σημάδεψαν την εξέλιξη της σύγχρονης κοινωνίας τις τελευταίες δεκαετίες σε διεθνές επίπεδο έχουν γίνει προφανής η αναγκαιότητα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία θα πρέπει να εκπληρώσουν τις νέες απαιτήσεις, τον προσανατολισμό προς μια αρχιτεκτονική εκπαίδευση: - που ανταποκρίνεται στις ταχέως μετατόπιση αξιών του σύγχρονου πολιτισμού, την καθημερινή ζωή και η σημερινή στάση? - Ότι είναι ευαίσθητο στην εξαιρετικά ταχεία πρόοδος της τεχνολογίας των πληροφοριών? - Ότι είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αυξανόμενη αστάθεια της αγοράς εργασίας και την όλο και πιο εξειδικευμένη επαγγελματική πρακτική? - Ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την έκρηξη των νέων οικοδομικών υλικών και τεχνολογιών? - Ότι έχει επίγνωση της ταχείας επιδείνωσης του φυσικού περιβάλλοντος και την ανάγκη δημιουργίας ενός πιο ενεργειακά αποδοτικές και πιο αειφόρο δομημένο περιβάλλον? - Ότι είναι ευαίσθητο στις παραδοσιακές αξίες και την τοπική ταυτότητα? - Ότι προάγει τη δημιουργικότητα ως εκφράζουσα τη σύγχρονη συνεισφορά... [-]