Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2018 στο Τάμπερε στη Φινλανδία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Η Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη στην οποία σχεδιάζονται κτίρια και κατόπιν χτίζονται. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας, υλικών και του περιβάλλοντος ούτως ώστε να συμπληρωθούν οι προϋποθέσεις του νόμου κι εκείνων που συμβάλλουν στην κατασκευή.

Το επίσημο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Φινλανδίας είναι το 7-3-2-2 μοτίβο. Το πανεπιστήμιο διαρκεί δύο χρόνια στην επαγγελματική ή τεχνική εκπαίδευση και, τέλος, δύο χρόνια πριν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Φινλανδία έχει επίσης αρκετές δημόσιες, καθώς και ιδιωτικά πανεπιστήμια που έχουν δυνατότητα πρόσβασης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους σπουδαστές.

Με έναν πληθυσμό πάνω από 200.000 ανθρώπους, Τάμπερε πόλη είναι μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις της Φινλανδίας? Και ο αριθμός παίρνει μια σταθερή αύξηση. Η πόλη έχει 4 ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πρόγραμμα μάστερ στον τομέα της αρχιτεκτονικής

Tampere University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Τάμπερε

Η Τάμπερε Πανεπιστήμιο (TUT) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας στην Αρχιτεκτονική έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία γενική κατανόηση των βασικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει την εστίασή της στην αειφορία, καλύπτει επίσης όλους τους σημαντικούς τομείς του επαγγέλματος, από την αρχιτεκτονική και τη στέγαση του σχεδιασμού στις αστικές μελέτες σχεδιασμού και της εστίασης. [+]

Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία. Η Τάμπερε Πανεπιστήμιο (TUT) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας στην Αρχιτεκτονική έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία γενική κατανόηση των βασικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει την εστίασή της στην αειφορία, καλύπτει επίσης όλους τους σημαντικούς τομείς του επαγγέλματος, από την αρχιτεκτονική και τη στέγαση του σχεδιασμού στις αστικές μελέτες σχεδιασμού και της εστίασης. Ο βαθμός Master of Science (Αρχιτεκτονική) αντιστοιχεί στο φινλανδικό βαθμό «arkkitehti» και συμμορφώνεται με τα κριτήρια που καθορίζονται από την / Οδηγία της ΕΕ 2005/36 ΕΚ, που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται μεταξύ των αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών βαθμούς. Ο βαθμός παρέχει επιλεξιμότητα για εργασία ως αρχιτέκτονας στη Φινλανδία και άλλες χώρες, ακόμα και αν η πραγματική πρόσβαση στο επάγγελμα μπορεί να συνεπάγεται μια περίοδο εκπαίδευσης, πρακτική άσκηση ή εξέταση, ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς. Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική παρέχει, επίσης, η επιλεξιμότητα να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή σε διδακτορικές σπουδές. Σχολή Αρχιτεκτόνων TUT προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στην αρχιτεκτονική στο Διδακτορικό Πρόγραμμα στο δομημένο περιβάλλον. εκπαίδευση υψηλής ποιότητας Σχολή Αρχιτεκτόνων TUT απολαμβάνει μια εξαιρετική φήμη και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η ποιότητα της διδασκαλίας που προσφέρονται από τη Σχολή, σε συνδυασμό με τη φινλανδική τεχνογνωσία στον τομέα του σχεδιασμού, είναι γνωστό ότι παρέχουν μια εξαιρετική βάση για την εργασία οπουδήποτε στον κόσμο. Η διδασκαλία παρέχεται από τα μέλη ΔΕΠ που είναι επίσης αναπτύσσουν ερευνητικές δραστηριότητες και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για κύρους επιτεύγματά τους ως επαγγελματίες αρχιτέκτονες. Αυτό εξασφαλίζει πρόσβαση στις πιο... [-]