Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές 2017/2018 στο Τάμπερε στη Φινλανδία

Αρχιτεκτονικές Σπουδές

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Masters στην Αρχιτεκτονική μπορεί να οριστεί με διάφορους τρόπους, αλλά το ιδανικό ορισμό του ως επάγγελμα καριέρας προέρχεται από ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο. Είναι ως εκ τούτου, περιγράφεται ως η επιστήμη και η τέχνη της σχεδιασμό και την υλοποίηση φυσικές δομές.

Η Φινλανδία, επίσημα η Δημοκρατία της Φινλανδίας, είναι μια σκανδιναβική χώρα που βρίσκεται στην Φινοσκανδίας περιοχή της Βόρειας Ευρώπης.

Με έναν πληθυσμό πάνω από 200.000 ανθρώπους, Τάμπερε πόλη είναι μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις της Φινλανδίας? Και ο αριθμός παίρνει μια σταθερή αύξηση. Η πόλη έχει 4 ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

πρόγραμμα μάστερ στον τομέα της αρχιτεκτονικής

Tampere University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Τάμπερε

Η Τάμπερε Πανεπιστήμιο (TUT) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας στην Αρχιτεκτονική έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία γενική κατανόηση των βασικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει την εστίασή της στην αειφορία, καλύπτει επίσης όλους τους σημαντικούς τομείς του επαγγέλματος, από την αρχιτεκτονική και τη στέγαση του σχεδιασμού στις αστικές μελέτες σχεδιασμού και της εστίασης. [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές στο Τάμπερε στη Φινλανδία. Η Τάμπερε Πανεπιστήμιο (TUT) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας στην Αρχιτεκτονική έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία γενική κατανόηση των βασικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει την εστίασή της στην αειφορία, καλύπτει επίσης όλους τους σημαντικούς τομείς του επαγγέλματος, από την αρχιτεκτονική και τη στέγαση του σχεδιασμού στις αστικές μελέτες σχεδιασμού και της εστίασης. Ο βαθμός Master of Science (Αρχιτεκτονική) αντιστοιχεί στο φινλανδικό βαθμό «arkkitehti» και συμμορφώνεται με τα κριτήρια που καθορίζονται από την / Οδηγία της ΕΕ 2005/36 ΕΚ, που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται μεταξύ των αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών βαθμούς. Ο βαθμός παρέχει επιλεξιμότητα για εργασία ως αρχιτέκτονας στη Φινλανδία και άλλες χώρες, ακόμα και αν η πραγματική πρόσβαση στο επάγγελμα μπορεί να συνεπάγεται μια περίοδο εκπαίδευσης, πρακτική άσκηση ή εξέταση, ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς. Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική παρέχει, επίσης, η επιλεξιμότητα να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή σε διδακτορικές σπουδές. Σχολή Αρχιτεκτόνων TUT προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στην αρχιτεκτονική στο Διδακτορικό Πρόγραμμα στο δομημένο περιβάλλον. εκπαίδευση υψηλής ποιότητας Σχολή Αρχιτεκτόνων TUT απολαμβάνει μια εξαιρετική φήμη και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η ποιότητα της διδασκαλίας που προσφέρονται από τη Σχολή, σε συνδυασμό με τη φινλανδική τεχνογνωσία στον τομέα του σχεδιασμού, είναι γνωστό ότι παρέχουν μια εξαιρετική βάση για την εργασία οπουδήποτε στον κόσμο. Η διδασκαλία παρέχεται από τα μέλη ΔΕΠ που είναι επίσης αναπτύσσουν ερευνητικές δραστηριότητες και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για κύρους επιτεύγματά τους ως επαγγελματίες αρχιτέκτονες. Αυτό εξασφαλίζει πρόσβαση στις πιο... [-]