57 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εξωτερικών Χώρων 2024

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εξωτερικών Χώρων 2024Filter
    • Milan, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Η εκπαιδευτική πορεία του M.Sc. Το πρόγραμμα "Αρχιτεκτονική - Χτισμένο Περιβάλλον - Εσωτερικοί χώροι" παρέχει προηγμένη εκπαίδευση στον τομέα του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού με σκοπό να αποφοιτήσει τους επαγγελματίες που είναι σε θέση να αλλάξουν και να μεταμορφώσουν το δομημένο περιβάλλον στα φυσικά, αρχιτεκτονικά και τοπικά στοιχεία του, ενδυναμώνοντας την αρχιτεκτονική ανθεκτικότητα και οικονομικότητα.

    • Madrid, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Εξωραϊσμό ή τον Σχεδιασμό Κήπων συνδέει τον παραδοσιακό Σχεδιασμό Κήπων με πολύ τρέχοντα θέματα – περιβαλλοντικά προβλήματα, κλιματική αλλαγή, βιωσιμότητα, βιοποικιλότητα, περιβαλλοντική εκπαίδευση, εξοικονόμηση ενέργειας και νέες κοινωνικές τάσεις όπως η οικολογική ευαισθητοποίηση. Μέσα από διάφορα θέματα, επισκέψεις, ομιλίες και ασκήσεις που θα συμβουλεύονται οι καθηγητές σε όλο τον κύκλο εκπαίδευσης, ο μαθητής θα είναι σε θέση να αναπτύξει οποιαδήποτε κλίμακα κήπου, ιδιωτικό ή αστικό, και θα είναι κατάλληλος για εργασία σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς.

    • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 εξάμηνα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Jelgava, Λετονία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Stockholm, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Τα πρότυπα του τοπίου και η αλλαγή χρήσης γης είναι σημαντικά στοιχεία για την κατανόηση των οικολογικών διεργασιών που επηρεάζουν τη βιοποικιλότητα και τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του οικοσυστήματος. Καθώς οι περισσότεροι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες εκφράζονται μέσω των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, η εστίαση στο τοπίο έχει πρόσφατα αναγνωριστεί ως σημαντική για την αντιμετώπιση πολλών από τους τρέχοντες περιβαλλοντικούς μας στόχους. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται στα πλεονεκτήματα της έρευνας στην εφαρμοσμένη ιστορική οικολογία, την ανάλυση τοπίου και τη διαχείριση πόρων, συνδέοντας την κοινοτική οικολογία με την αποκατάσταση και τη διαχείριση χερσαίων και θαλάσσιων περιβαλλόντων.

    • Fargo, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    5 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το NDSU προσφέρει ένα πρώτο επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Landscape Architecture, διαπιστευμένο από το LAAB, διάρκειας 5 ετών, το οποίο στεγάζεται κυρίως σε δύο όμορφα ανακαινισμένα ιστορικά βιομηχανικά κτίρια στο κέντρο του Fargo, το οποίο έχει αναδειχθεί σε μια συναρπαστική αστική περιοχή με προσανατολισμό τους φοιτητές. Οι περισσότεροι φοιτητές που εισέρχονται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην αρχιτεκτονική τοπίου προέρχονται απευθείας από το προ-επαγγελματικό πρόγραμμα Bachelor of Science in Environmental Design του NDSU. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει εκδρομές σε πόλεις σε όλη τη χώρα και υποστηρίζεται από επαγγελματικά στελεχωμένο κατάστημα ξυλείας, εργαστήρια ψηφιακών μέσων, κόπτες λέιζερ και τρισδιάστατη εκτύπωση για κατασκευή μοντέλων. Δίνεται έμφαση τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα ψηφιακά μέσα. Ένα προαιρετικό εξάμηνο στο εξωτερικό, καθώς και εκδρομές σπουδών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσφέρονται.

    • Tartu, Εσθονία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Αρχιτεκτονική Τοπίου είναι ένας κλάδος που επικεντρώνεται στην παρέμβαση στο τοπίο μέσω των δραστηριοτήτων σχεδιασμού, σχεδιασμού και διαχείρισης. Επικεντρώνεται επίσης στην επιστήμη που υποστηρίζει αυτές τις δραστηριότητες και την εφαρμογή προτάσεων. Είναι ενωμένη γύρω από την έννοια του τοπίου, η οποία ορίζεται με διάφορους τρόπους, αλλά γενικά θεωρείται ότι σημαίνει υπαίθριους χώρους, περιβάλλοντα και μέρη και σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και αυτών των χώρων, περιβαλλόντων και τόπων, τόσο από άποψη δραστηριοτήτων όσο και απόψεων. Το Landscape Architecture ασχολείται με τοπία όλων των τύπων, αστικών και αγροτικών, και σε όλες τις κλίμακες από τον μικρότερο ανοιχτό χώρο στην περιοχή.

    • Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο αστικό τοπίο που κατοικούμε, κάθε μέρος έχει σχεδιαστεί ή τουλάχιστον επηρεαστεί από ανθρώπους. Ρίξτε μια ευρεία προβολή ή δείτε λεπτομερώς και θα δείτε έναν σύνθετο ζωντανό οργανισμό που είναι ο καμβάς για την αρχιτεκτονική του τοπίου. Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικός και ανακλαστικός σχεδιαστής, με στόχο να ξεκινήσετε μια ικανοποιητική καριέρα ως ναυλωμένος αρχιτέκτονας τοπίου.

    • Bologna, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Διεθνές Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική και τις Δημιουργικές Πρακτικές για την Πόλη και το Τοπίο στοχεύει στην εισαγωγή ενός καινοτόμου προφίλ επαγγελματία αρχιτέκτονα ικανό να αντιμετωπίσει τα πιο απαιτητικά θέματα των ευρωπαϊκών πόλεων.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το M.Arch 1 του SCI-Arc είναι τριετής, επταετής, επαγγελματικό πρόγραμμα Master of Architecture. Ο πυρήνας του προγράμματος περιλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό πειραματισμό και τη μάθηση μέσω της λήψης αποφάσεων.

    • Rome, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Το πτυχίο επιδιώκει να ολοκληρώσει έναν εξειδικευμένο σχηματισμό, ενσωματώνοντας θεωρητικές-κρίσιμες γνώσεις και λειτουργικές και επαγγελματικές δεξιότητες στον τομέα του σχεδιασμού τοπίου σε μια ποικιλία κλιμάκων, παρέχοντας τις δεξιότητες για συνεργασία με άλλες επαγγελματικές προσωπικότητες στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, της Μηχανικής και της Φυσικής Επιστήμες.

    • Arlington, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master in Landscape Architecture προάγει λύσεις σχεδιασμού και σχεδιασμού για περιβαλλοντική ανθεκτικότητα, αστική τοποθέτηση και ποιότητα ζωής.Μέσω της διεπιστημονικής διδασκαλίας, της έρευνας και της δέσμευσης της κοινότητας, το πρόγραμμα θα προωθήσει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό αιχμής αξιοποιώντας τη μοναδική μας θέση σε ένα μεταφερόμενο αστικό περιβάλλον εργαστηρίου (DFW).

    • Prague, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Landscape Planning στοχεύει να προετοιμάσει επαρκώς τους αποφοίτους ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στη διεθνή αγορά εργασίας. Το πεδίο σπουδών είναι επομένως έντονα προσανατολισμένο στην απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων, όπου το επαγγελματικό προσωπικό της σχολής, συμπεριλαμβανομένων ξένων επιστημονικών ερευνητών, θα μοιραστεί μαζί σας τις τρέχουσες γνώσεις του στον τομέα του σχεδιασμού τοπίου, της οικολογίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου.

    • Sydney, Αυστραλία
    • Moore Park, Αυστραλία
    • + 2 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Master of Landscape Architecture παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί με διάσημους επαγγελματίες από βραβευμένα διεθνή στούντιο σχεδιασμού και κορυφαίους ειδικούς στον τομέα του αστικού σχεδιασμού. Οι μαθητές συμμετέχουν σε μια ποικιλία έργων που βασίζονται στα μεγάλα ερωτήματα που αντιμετωπίζουν οι παγκόσμιες σύγχρονες πόλεις και τοπία: αστική πυκνότητα, κλιματική αλλαγή, μείωση της προσφοράς πόρων (γη, τρόφιμα και νερό) και απώλεια βιολογικής ποικιλομορφίας μέσω οικολογικού κατακερματισμού και καταστροφής των οικοτόπων Το Χρησιμοποιώντας τις πιο σχετικές και ενημερωμένες μεθοδολογίες και τεχνολογίες, οι μαθητές συμμετέχουν σε στούντιο βασισμένα στην πρακτική για να αναπτύξουν τις πολύπλοκες δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον κρίσιμο ρόλο του τοπίου στις πόλεις του μέλλοντος.

    • Uppsala, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά