63 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση

    44 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το διαδικτυακό M.Arch της RIT. για αρχιτέκτονες με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Οι αλλαγές σταδιοδρομίας είναι ευπρόσδεκτοι. Απαιτείται πτυχίο.

    • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    6 εξάμηνα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master of Architecture (M.Arch) προετοιμάζει τον φοιτητή μέσα από τη διαδικασία της κριτικής σκέψης, του σχεδιασμού και της δημιουργίας για να προσφέρει ουσιαστική συμβολή στο δομημένο περιβάλλον μας μέσω της πρακτικής της αρχιτεκτονικής και του αστικού σχεδιασμού. Εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε την ατομική ικανότητα κάθε μαθητή μέσω κριτικής σκέψης, αυστηρής εξερεύνησης και προσωπικού σχεδιαστικού οράματος.

    • Syracuse, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Syracuse Architecture κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες επαγγελματικές σχολές αρχιτεκτονικής της χώρας με το Master of Architecture με συνέπεια να κατατάσσεται από την DesignIntelligence. Το Master of Architecture είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο Διαπίστευσης ως πρώτο επαγγελματικό πτυχίο, απαίτηση άδειας για να γίνει αρχάριος στην Αμερική και τερματικό πτυχίο για πολλούς εκπαιδευτικούς σχεδίασης σε όλο τον κόσμο.

    • Honolulu, Ηνωμένες Πολιτείες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master of Architecture προσφέρεται διαδικτυακά μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μετά την αξιολόγηση τόσο των ακαδημαϊκών αρχείων όσο και της εμπειρίας της ζωής, το προσωπικό του AIU που συνεργάζεται με τη Σχολή και τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους θα βοηθήσει τους μαθητές στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος, σχεδιασμένο σε ατομική βάση. Αυτή η ευελιξία για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών βρίσκεται σπάνια σε άλλα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

    • Rochester, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σε μια εποχή σημαντικής μετάβασης στο επάγγελμα, το πρόγραμμα αρχιτεκτονικής του RIT επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων που είναι κρίσιμες για τον αρχιτέκτονα του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα παράγει αρχιτέκτονες με ευρεία σκέψη, βασισμένους στις αρχές και τις πρακτικές της βιωσιμότητας, οι οποίοι μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους στα αρχιτεκτονικά προβλήματα που θέτει η σύγχρονη πόλη.

    • Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    66 ώρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master of Architecture μας είναι ένα σημείο εκκίνησης για όσους αναζητούν ηγετικούς ρόλους στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή και είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Διαπίστευσης, δημιουργώντας ένα άμεσο Pathway για την αδειοδότηση. Οι φοιτητές που κατέχουν προ-επαγγελματικό πτυχίο στην αρχιτεκτονική μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για το διετές πρόγραμμα σπουδών μας, ενώ οι φοιτητές χωρίς υπόβαθρο στην αρχιτεκτονική τελειώνουν συνήθως σε τρία χρόνια.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Δάσκαλος SCI-Arc της Επιστήμης στο Design Θεωρία και Παιδαγωγικής μονοετές πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για ένα νέο είδος υβριδικών καριέρα που έχει προκύψει στον τομέα της αρχιτεκτονικής: την αρχιτέκτονα-θεωρητικό-εκπαιδευτικός. (Αυτό το πρόγραμμα είναι εν αναμονή της έγκρισης WSCUC.)

    • Arlington, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το MS in Sustainable Building Technology είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα πίστωσης 30 ωρών για επαγγελματίες στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή, τη μηχανική και άλλους συναφείς τομείς.

    • New York, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Hampton, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    5 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Hampton UniversityΤο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του, από καιρό αναγνωρισμένο ηγέτη μεταξύ των προγραμμάτων στα HBCUs, στοχεύει τους μαθητές του σε επιτυχημένες σταδιοδρομίες ως αδειούχοι επαγγελματίες σε εθνικό επίπεδο. Το φοιτητικό μας σώμα προέρχεται από όλο τον κόσμο και η σχολή μας αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των φοιτητών μας.

    • Bloomington, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής J. Irwin Miller (M.Arch) στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε στούντιο σχεδιασμένο να εκπαιδεύει τον αρχιτέκτονα του μέλλοντος. Εξίσου γνώστες της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και των αρχών της αρχιτεκτονικής, οι απόφοιτοί μας θα είναι οι στοχαστές του αύριο: ικανοί να κινούνται ομαλά από ιδέα σε προϊόν. Οι μαθητές θα βυθιστούν στο Κολόμπους της Ιντιάνα, ανάμεσα σε περισσότερα από 60 γνωστά έργα μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Εκτός από τις ευκαιρίες συμμετοχής της κοινότητας στο Columbus, θα έχουν ευκαιρίες να ταξιδέψουν και να συνεργαστούν διεθνώς μέσω του Nomadic Studio.

    • Tempe, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα MS στην αρχιτεκτονική με συγκέντρωση στην ενεργειακή απόδοση και την αρχιτεκτονική που ανταποκρίνεται στο κλίμα εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν ενεργειακά αποδοτικοί σχεδιαστές κτιρίων και ενεργειακής τεχνολογίας.

    • Troy, Ηνωμένες Πολιτείες

    Αγγλικά

    Η πρακτική της αρχιτεκτονικής τον 21ο αιώνα καθοδηγείται όλο και περισσότερο από αυξημένα πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Σε απάντηση, το κορυφαίο πρόγραμμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό πρόγραμμα σπουδών που αποτελείται από ψηφιακό σχεδιασμό, αναδυόμενες τεχνολογίες κατασκευής, λογισμικό προσομοίωσης περιβάλλοντος, νέα υλικά και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια σειρά διεπιστημονικών συνεργασιών.

    • Prairie View, Ηνωμένες Πολιτείες

    Αγγλικά

    Το Master of Architecture (επαγγελματικό πρόγραμμα) προετοιμάζει τους μαθητές για ρόλους στο επάγγελμα της αρχιτεκτονικής, στηριζόμενοι στο περιεχόμενο του προ-επαγγελματικού πτυχίου μέσω εντατικών και εστιασμένων προηγμένων σπουδών στον τομέα της αρχιτεκτονικής πρακτικής και σχεδιασμού.

    • Union, Ηνωμένες Πολιτείες

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master of Architecture δίνει έμφαση στη γνώση των ανθρωπιστικών αξιών καθώς επηρεάζουν το σύγχρονο σχεδιασμό. Προωθεί την απόκτηση ολοκληρωμένων δεξιοτήτων σχεδιασμού μέσω της μάθησης και της λήψης - λαμβάνοντας έννοιες και θεωρίες που αποκτήθηκαν στην τάξη και χρησιμοποιώντας τις στον πραγματικό κόσμο.