Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός 2018 στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία

Αστικός Σχεδιασμός

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Ο αστικός σχεδιασμός είναι μια διεπιστημονική πρακτική που περιλαμβάνει το σχεδιασμό της φυσικής μακιγιάζ των πόλεων, κωμοπόλεων και τις κοινότητες. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις πτυχές των κλάδων του σχεδιασμού της πόλης, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και το σχεδιασμό του τοπίου, μεταξύ άλλων.

Βρέθηκε στο νότιο τμήμα της Ασίας, η Δημοκρατία της Ινδίας είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο, με περίπου 1,27 δισ. άτομα. Η Ινδία έχει τέσσερα είδη των πανεπιστημίων? Κεντρικής πανεπιστήμια, κρατικά πανεπιστήμια, Θεωρείται Πανεπιστήμιο και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια συνίσταται σε πάνω από 550 ιδρύματα.

Κοϊμπατόρε είναι μια πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της Ινδίας και έχει πρόσφατα συνειδητοποιούν σημαντική ανάπτυξη καθιστώντας το ένα κομβικό σημείο του εμπορίου και της μεταποίησης. Η μεγάλη μητρόπολη κατατάσσεται τέταρτη στη νότια Ινδία και μέσα στα όριά του, έχει 55 μηχανικών ινστιτούτα, πανεπιστήμια 7, 3 ιατρικά ιδρύματα, μεταξύ άλλων.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ