Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός 2017/2018 στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία

Αστικός Σχεδιασμός

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Οι μαθητές του αστικού σχεδιασμού να μάθουν τον προγραμματισμό των κοινοτήτων όσον αφορά τη χρήση γης. Αυτοί που εργάζονται στον τομέα του αστικού σχεδιασμού συνήθως υποβάλλονται σε ποικίλες μελέτες που αφορούν την αρχιτεκτονική, την πολεοδομία, το σχεδιασμό του τοπίου, της μηχανικής και των συναφών κλάδων.

Ινδία, επίσημα η Δημοκρατία της Ινδίας, είναι μια χώρα στη Νότια Ασία. Είναι η έβδομη μεγαλύτερη χώρα από την περιοχή, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, και η πολυπληθέστερη δημοκρατία στον κόσμο

Κοϊμπατόρε είναι μια πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της Ινδίας και έχει πρόσφατα συνειδητοποιούν σημαντική ανάπτυξη καθιστώντας το ένα κομβικό σημείο του εμπορίου και της μεταποίησης. Η μεγάλη μητρόπολη κατατάσσεται τέταρτη στη νότια Ινδία και μέσα στα όριά του, έχει 55 μηχανικών ινστιτούτα, πανεπιστήμια 7, 3 ιατρικά ιδρύματα, μεταξύ άλλων.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κοϊμπατόρε στην Ινδία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here