Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός 2017/2018 στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία

Αστικός Σχεδιασμός

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Ο αστικός σχεδιασμός είναι μια διεπιστημονική πρακτική που περιλαμβάνει το σχεδιασμό της φυσικής μακιγιάζ των πόλεων, κωμοπόλεων και τις κοινότητες. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις πτυχές των κλάδων του σχεδιασμού της πόλης, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και το σχεδιασμό του τοπίου, μεταξύ άλλων.

Η Ιρλανδία εφαρμοστεί πρόσφατα μια νομοθεσία, η οποία εντολές όλοι οι μαθητές που φοιτούν πανεπιστημιακής εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση για τα δάνεια της κυβέρνησης να τους επιτρέψει να επιτύχουν υψηλότερες ακαδημαϊκές τα όνειρά τους. Πρώτη επίσημη γλώσσα της Ιρλανδίας, επίσης γνωστή ως Irish Gaelic, αλλά τα αγγλικά (η δεύτερη επίσημη γλώσσα) χρησιμοποιείται ευρύτερα. Το εθνικό κεφάλαιο είναι το Δουβλίνο. Η Ιρλανδία είναι διάσημη για τον εορτασμό Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου) σε όλο τον κόσμο.

Δουβλίνου, η οποία είναι από Leinster επαρχία, είναι ένα σύγχρονο κέντρο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που είναι διάσημη για την ποιότητα της εκπαίδευσης. Αυτή η πόλη έχει μεγάλη πολιτιστική σημασία. Διαθέτει τρία μεγάλα πανεπιστήμια να αναζητούν εκπαίδευση: Το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας και Dublin City University.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχο σε περιφερειακό και αστικό σχεδιασμό

UCD College of Engineering and Architecture
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ιρλανδία Δουβλίνο

Στο σημερινό πολύπλοκο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, με τις απειλές που θέτει η κλιματική αλλαγή, η οικονομική κρίση και η ταχεία ανάπτυξη των πόλεων, οι σχεδιαστές αντιμετωπίζουν την πρόκληση της δημιουργίας θέσεων που συνδυάζουν την ποιότητα του περιβάλλοντος με μια ζωντανή οικονομία, την ποιότητα της ζωής και της διανεμητικής δικαιοσύνης. [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία. MRUP Περιφερειακής & Πολεοδομία Πτυχιούχος Δίδαξε (επίπεδο 9 NFQ, πιστώνει 120) Στο σημερινό πολύπλοκο και ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, με τις απειλές που θέτει η κλιματική αλλαγή, η οικονομική κρίση και η ταχεία ανάπτυξη των πόλεων, οι σχεδιαστές αντιμετωπίζουν την πρόκληση της δημιουργίας θέσεων που συνδυάζουν την ποιότητα του περιβάλλοντος με μια ζωντανή οικονομία, την ποιότητα της ζωής και της διανεμητικής δικαιοσύνης. Αυτό το διετές πτυχίο επαγγελματικού σχεδιασμού αναπτύσσει τις απαραίτητες εννοιολογικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους σχεδιαστές σε αυτό το ολοένα και πιο σύνθετο περιβάλλον. Θα βοηθήσει στην κατανόηση των διοικητικών, νομικών και πολιτικών πλαισίων μέσα στο οποίο λειτουργεί το χωροταξικό σχεδιασμό και τις κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σχεδιασμό. Θα εξοικειωθούν με τη χρήση και την εφαρμογή των μεθόδων GIS και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες για τη χάραξη του προγράμματος και τον σχεδιασμό των μεταφορών. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύονται είτε σε ανάπτυξη και το σχεδιασμό, ή τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Μια δομημένη συνδυασμό της θεωρητικής συζήτησης, την πρακτική εκμάθηση στούντιο με βάση και ανεξάρτητη έρευνα. Εντατική εμπειρία μάθησης η οποία είναι η πολιτική σχετικά και πρακτικών που αφορούν. Δυναμικό το έτος 2 (με βάση την ανταγωνιστική διαδικασία επιλογής) για 1 ανταλλαγή εξάμηνο με το Master in Urban Πρόγραμμα Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο. Διαπιστευμένο από το Royal Πολεοδομίας Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Σχεδιασμού της Ιρλανδίας, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα Ποιος θα πρέπει να ισχύουν; Πλήρης... [-]