Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία 2018

Αστικός Σχεδιασμός

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Οι μαθητές του αστικού σχεδιασμού να μάθουν τον προγραμματισμό των κοινοτήτων όσον αφορά τη χρήση γης. Αυτοί που εργάζονται στον τομέα του αστικού σχεδιασμού συνήθως υποβάλλονται σε ποικίλες μελέτες που αφορούν την αρχιτεκτονική, την πολεοδομία, το σχεδιασμό του τοπίου, της μηχανικής και των συναφών κλάδων.

Η Κροατία είναι μια χώρα όπου το 40% των πολιτών της, που κυμαίνονται μεταξύ 18 και 35 ετών έχουν συμπληρώσει τριτοβάθμια εκπαίδευση μάθηση. Η χώρα έχει βελτιώσει τη ζωή των φοιτητών σε αυτά τα πανεπιστήμια με υποχωρήσει βιοτικό επίπεδο σε αυτά τα πανεπιστήμια ειδικά για τις τοπικές και ακόμη και διεθνείς φοιτητές.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ