Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία 2017/2018

Αστικός Σχεδιασμός

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι μαθητές του αστικού σχεδιασμού να μάθουν τον προγραμματισμό των κοινοτήτων όσον αφορά τη χρήση γης. Αυτοί που εργάζονται στον τομέα του αστικού σχεδιασμού συνήθως υποβάλλονται σε ποικίλες μελέτες που αφορούν την αρχιτεκτονική, την πολεοδομία, το σχεδιασμό του τοπίου, της μηχανικής και των συναφών κλάδων.

Η Κροατία είναι μια καλή επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα μέρος γνωστό για τις όμορφες ακτές της, μείγμα της Μεσογείου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της γοητείας πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της πολεοδομίας σε μεσογειακό περιβάλλον

Faculty of Civil Engineering, Architecture and Geodesy - University of Split
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Κροατία Διαίρεση

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να λύσουν αρμοδίως σύνθετες αρχιτεκτονικές εργασίες σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της Μεσογείου. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Αστικός Σχεδιασμός στην Κροατία 2017/2018. πλοίαρχος στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της πολεοδομίας σε μεσογειακό περιβάλλον Από το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 το Πανεπιστήμιο του Σπλιτ θα παρέχει ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής στην αγγλική γλώσσα, τη χορήγηση στους μαθητές η απόκτηση πτυχίου Master of Science στην Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία στο περιβάλλον της Μεσογείου. Η μελέτη του πανεπιστημίου της αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του Σπλιτ έχει υπάρξει από το 2003, εν τω μεταξύ, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση, για την ίδρυση μια εκτενή συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια στην Ευρώπη (Ζυρίχη, Winterthur, Άαχεν, Μαδρίτη, κλπ) και στην Ιαπωνία (Τόκιο). Έχει γίνει ένας διακεκριμένος πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής οφείλεται στις εξαιρετικές ικανότητες σε επιμέρους κλάδους, όπως η αρχιτεκτονική, την πολεοδομία και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στην επιτυχημένη προσπάθεια του συνδυασμού τους σε διεπιστημονικές ικανότητες. Το ιστορικό κέντρο του Σπλιτ, κυριαρχείται από το Παλάτι της φήμης του Διοκλητιανού, ήταν σαν μια μοναδική ιστορική τοποθεσία στο σύνολό της που περιλαμβάνονται στην πολιτιστική κληρονομιά υπό την προστασία της UNESCO. Στόχοι Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να λύσουν αρμοδίως σύνθετες αρχιτεκτονικές εργασίες σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της Μεσογείου. Σχεδιασμός και προγραμματισμός των καθηκόντων παρακινήσει τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της αρχιτεκτονικής πρακτικής στον ευαίσθητο φυσικό παράκτιο περιβάλλον, καθώς και την κληρονομική ιστορικό πλαίσιο και την αρχή των χωρικών κριτηρίων και απαιτήσεων. Επίσης ενθαρρύνει τους μαθητές να αναλάβουν μια κριτική στάση και να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες σχεδιασμό, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία μέχρι αναπτυξιακές προκλήσεις. Περιγραφή... [-]