Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Πόρτο στην Πορτογαλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αστικός Σχεδιασμός 2017/2018 στο Πόρτο στην Πορτογαλία

Αστικός Σχεδιασμός

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Μια Master in Urban Design είναι ένα πτυχίο που θα αναπτύξει την ικανότητα του μαθητή να σχεδιάσει τοπία, κτίρια και χώρους εντός του αστικού περιβάλλοντος. Οι απόφοιτοι θα έχουν μια διεπιστημονική εκπαίδευση που περιλαμβάνει την αστική θεωρία του σχεδιασμού.

Η Πορτογαλία είναι μία από τις θερμότερες ευρωπαϊκές χώρες. Πανεπιστημιακά προγράμματα είναι πολύ προσιτές. Στην πραγματικότητα, η Πορτογαλία έχει ένα από τα χαμηλότερα κόστος διαβίωσης για τους φοιτητές. Απολαύστε τις τις μεγάλες παραλίες της Αλγκάρβε ή τα παλιά φτερά της ιστορίας στην πρωτεύουσα της Λισαβόνας.

Το Πόρτο είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Πορτογαλίας μετά τη Λισαβόνα με πληθυσμό περίπου 1,3 εκατομμύρια άτομα. Το Πανεπιστήμιο του Πόρτο είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Πορτογαλία, δεδομένου ότι εξυπηρετεί τους σπουδαστές από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα. Υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές σχολές στο Πόρτο πάρα πολύ.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Πόρτο στην Πορτογαλία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκληρωμένη Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική

Universidade Lusófona do Porto
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια October 2017 Πορτογαλία Λιμάνι

Το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο πορτογαλόφωνων χωρών λιμάνι ακολουθεί τις συστάσεις του Χάρτη Εκπαίδευση στην Αρχιτεκτονική Τομέα, που το πρόγραμμα της UIA (Χάρτης για την Αρχιτεκτονική Εκπαίδευση) και η UNESCO. [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Αστικός Σχεδιασμός στο Πόρτο στην Πορτογαλία. Ο Πορεία Master Plan των σπουδών στην Αρχιτεκτονική από το πορτογαλόφωνων χωρών πανεπιστήμιο του Πόρτο ακολουθεί τις συστάσεις του Χάρτη Εκπαίδευση στην Αρχιτεκτονική Τομέα, κοινό πρόγραμμα της UIA (Χάρτη για την Αρχιτεκτονική Εκπαίδευση) και η UNESCO. Το Master in Architecture καθοδηγείται από ένα υψηλό αλληλεπίδραση μεταξύ της πρακτικής και διδασκαλίας, μέσω: - ιδρύθηκε έρευνα στην πρακτική του έργου? - Μέθοδοι κατασκευής καθώς και οι σχετικές ειδικότητες? - Για το έργο ως μια σύνθεση των γνώσεων που αποκτήθηκαν και ως κεντρικό στοιχείο της εκπαίδευσης αρχιτέκτονα. στόχοι Η αρχιτεκτονική είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο που αποτελείται από διάφορα στοιχεία: ανθρωπιστικών, κοινωνικών και φυσικών επιστημών, της τεχνολογίας και των δημιουργικών τεχνών. Η κατάρτιση αυτή θα πρέπει να θεωρείται ως εκδήλωση μιας στάσης για να αντιλαμβάνονται, να συντονίσει και να εκτελέσει ένα έργο ριζωμένη στην ανθρωπιστική παράδοση. Ο βασικός σκοπός του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει γενικών αρχιτέκτονες σε θέση να επιλύσει πιθανών αντιφάσεων μεταξύ των διαφόρων απαιτήσεων, τις ανάγκες της κοινωνίας και του περιβάλλοντος και τη μετατροπή της περιοχής σε όλες τις πτυχές της και της γεωγραφικής πλαισίων. Γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που πρέπει να αποκτηθούν Το μάθημα Αρχιτεκτονική έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με ένα σύνολο δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν στον τομέα της δράσης σχετικά με το δομημένο περιβάλλον και τη χωροταξία. Ως εκ τούτου, είναι στόχος η πορτογαλόφωνων χωρών πανεπιστήμιο του Πόρτο προετοιμάσει τους επαγγελματίες σε θέση να προετοιμάσει μελέτες, σχέδια και αρχιτεκτονικά σχέδια? να συντονίσει τη διαχείριση και την κατεύθυνση των έργων?... [-]