Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Γνωστική Επιστήμη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Γνωστική Επιστήμη

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα επιτρέπει στους σπουδαστές να αποκτήσουν εκτεταμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα και προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη έρευνα. Για τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος απαιτείται μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Τι είναι το Master στην Γνωστική Επιστήμη; Η γνωστική επιστήμη είναι ένα ευρύ θέμα που διερευνά διάφορες πτυχές του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της σκέψης, της μάθησης και της επεξεργασίας πληροφοριών. Τα άτομα που επιδιώκουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα αυτό μπορούν να μελετήσουν και να ολοκληρώσουν την έρευνα σε διάφορα θέματα, όπως η ψυχολογία, η μοντελοποίηση του υπολογιστή, η απεικόνιση του εγκεφάλου και η απόκτηση γλωσσών. Επειδή είναι διαθέσιμο ένα ποικίλο φάσμα τομέων εστίασης, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρέπει να διερευνήσουν ποια σχολεία προσφέρουν τη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία θα επιθυμούσαν να ειδικευτούν.

Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη γνωστική επιστήμη μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να αναπτύξουν ισχυρές δεξιότητες που μπορούν να τους ωφελήσουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τα άτομα πιθανότατα θα αναπτύξουν ισχυρές ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες καθώς και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Η καλύτερη κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς μπορεί επίσης να ενισχύσει τις δεξιότητες ηγεσίας.

Το κόστος της άσκησης ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στη Γνωστική Επιστήμη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το σχολείο που επιλέγει ο σπουδαστής, καθώς και από τη διάρκεια της μελέτης. Θα χρειαστεί συνήθως ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτό το πτυχίο.

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στη Γνωστική Επιστήμη μπορεί να επιτρέψει στους αποδέκτες να ακολουθήσουν πολυάριθμες διαδρομές σταδιοδρομίας, ανάλογα με τον συγκεκριμένο τομέα εμπειρογνωμοσύνης. Τα άτομα μπορούν να βρουν απασχόληση σε μια ποικιλία βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών οργανισμών, του μη κερδοσκοπικού τομέα και της εκπαίδευσης. Τα άτομα με αυτό το συγκεκριμένο πτυχίο μπορούν να εργαστούν σε θέσεις διαχείρισης, έρευνας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παραδείγματα συγκεκριμένων δυνητικών τίτλων εργασίας περιλαμβάνουν ερευνητικό αναλυτή, τεχνικό συγγραφέα, web developer και βοηθό μάρκετινγκ.

Τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε προγράμματα πανεπιστημιούπολης υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Μόλις αποφασίσετε την ειδική εστίαση που θέλετε να ακολουθήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην Cognition and Human Evolution (MCEV)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ισπανία Palma

Το Master in Cognition and Human Evolution παρέχει διεπιστημονική εκπαίδευση για τη μελέτη των γνωστικών ικανοτήτων και των μορφών των χαρακτηριστικών της κοινωνικής organitzación του είδους μας. Ο στόχος είναι να παρέχει μια ενημερωμένη λίστα με τις τρέχουσες γνώσεις της ανθρώπινης όρασης γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη, καθώς και την κατάρτιση στην έρευνα τεχνικές του πυρηνικού προγράμματος (ανθρωπολογία, ψυχολογία, φιλοσοφία) κλάδους. [+]

Τι είναι;

Το Master in Cognition and Human Evolution παρέχει διεπιστημονική εκπαίδευση για τη μελέτη των γνωστικών ικανοτήτων και των μορφών των χαρακτηριστικών της κοινωνικής organitzación του είδους μας. Ο στόχος είναι να παρέχει μια ενημερωμένη λίστα με τις τρέχουσες γνώσεις της ανθρώπινης όρασης γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη, καθώς και την κατάρτιση στην έρευνα τεχνικές του πυρηνικού προγράμματος (ανθρωπολογία, ψυχολογία, φιλοσοφία) κλάδους. Ο πλοίαρχος που οδηγούν τρεις ερευνητικές ομάδες του UIB:... [-]