Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Βρείτε τα 3 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Δεξιότητες Ζωής

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους εξοπλίζοντας τους με τεχνικές και πρόσθετες γνώσεις. Τα προγράμματα συνήθως διαρκούν ένα έως δύο χρόνια. Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να κάνει τους αποφοίτους πιο πολύπλευρους, προσαρμόσιμους και εμπορεύσιμους στον επαγγελματικό κόσμο.

Τι είναι το Master in Life Skills; Αυτός ο τίτλος παρέχει μια εξειδικευμένη εκπαίδευση στους εκπαιδευτικούς, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τους νέους φοιτητές. Ενσωματώνει τα βασικά στοιχεία της παιδικής ανάπτυξης με την εκπαίδευση στην αναγνώριση, τη διάγνωση και την παρέμβαση ενός φοιτητή που χρειάζεται βοήθεια. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν μια περαιτέρω κατανόηση πέρα ​​από τη δική τους ικανότητα διδασκαλίας στην τάξη. Οι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο μπορούν να ειδικευτούν σε διαφορετικές πτυχές των δεξιοτήτων ζωής για όσους πάσχουν από σωματικές ή διανοητικές αναπηρίες και μπορούν να μάθουν πώς να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς ανθρώπους.

Ο Δάσκαλος στις Δεξιότητες Ζωής βοηθά τους μαθητές να μάθουν πώς να διδάξουν στα παιδιά την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, αναλυτικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το πώς να κάνετε μια ρουτίνα, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά ή πώς να ασκείτε υπομονή, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης να εντοπίζουν τις προκλήσεις στα άτομα και να αναπτύσσουν στρατηγικές για την αντιμετώπισή τους.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου ποικίλλει. Εξαρτάται από τα ποσοστά διδάκτρων και άλλες αμοιβές στο ίδρυμα επιλογής. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ερευνούν διάφορα πανεπιστήμια για να βρουν ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το πτυχίο αυτό βοηθά τους πτυχιούχους να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τους άλλους που αγωνίζονται στην καθημερινή ζωή. Επιτρέπει επίσης στους σημερινούς δασκάλους και άλλους εκπαιδευτικούς να ενισχύσουν τις τεχνικές τους στο σημερινό περιβάλλον εργασίας τους ή να αναλάβουν πρόσθετους ρόλους στην ειδική εκπαίδευση. Ένας απόφοιτος μπορεί επίσης να γίνει ένας προπονητής των δεξιοτήτων ζωής ή ένας επαγγελματίας που επικεντρώνεται σε θέματα ένταξης σε μη κερδοσκοπικές ή κυβερνητικές οργανώσεις.

Ένα Master in Life Skills προσφέρεται σε κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Αλλά για εκείνους που θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία και προτιμούν να σπουδάσουν εξ αποστάσεως, υπάρχουν και επιλογές στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

3 Τα αποτελέσματα σε Δεξιότητες Ζωής

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Ο Δάσκαλος στην Πρόωρη Φροντίδα. Η πρόληψη, η διάγνωση και η αγωγή αντιμετωπίζουν τις βασικές πτυχές της παιδικής ανάπτυξης, τη σημασία της οικογένειας ως υποστηρικτή και ... [+]

Τοποθεσίες: Βαρκελώνη - Μαδρίτη

Ώρες: Μαδρίτη SD / MXJ Barceona SD

Προσόντα: Διδάσκαλος της πρώτης βοήθειας που εκδίδει το ISEP

Σχετικά με

Ο Δάσκαλος στην Πρόωρη Φροντίδα. Η πρόληψη, η διάγνωση και η αγωγή αντιμετωπίζουν τις βασικές πτυχές της παιδικής ανάπτυξης, τη σημασία της οικογένειας ως υποστηρικτή και παράγοντα της εξέλιξης αυτής, στους τύπους παθολογιών και αλλοιώσεων που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και στους τρόπους ανίχνευσης, διάγνωσης και να παρέμβει κάθε περίπτωση.... [-]

Ισπανία Barcelona Madrid
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Το μάστερ αυτό είναι ικανό να αποκτήσει ένα παγκόσμιο και ολοκληρωμένο όραμα του πεδίου διδασκαλίας, εστιάζοντας στη μελέτη των πιο καινοτόμων εργαλείων εκπαιδευτικής τεχ ... [+]

Το μάστερ αυτό είναι ικανό να αποκτήσει ένα παγκόσμιο και ολοκληρωμένο όραμα του πεδίου διδασκαλίας, εστιάζοντας στη μελέτη των πιο καινοτόμων εργαλείων εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες για να προσφέρετε μια επαρκή διδασκαλία στην ψηφιακή εποχή.

Διπλό πτυχίο - Universidad Europea de Monterrey

Χάρη στη συμφωνία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Monterrey, αυτό το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρεται με διπλά πτυχία από αμφότερα τα κύρους ιδρύματα στην Ισπανία και διεθνώς.... [-]

Ισπανία Madrid Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
14 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

Ο σχεδιασμός παιδικής κουλτούρας (CCD) είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται στη γνώση, την ανάγκη και τη ζήτηση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με την εστίαση στ ... [+]

Σχέδιο παιδικής κουλτούρας MFA

Ο σχεδιασμός παιδικής κουλτούρας (CCD) είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται στη γνώση, την ανάγκη και τη ζήτηση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με την εστίαση στο παιδικό παιχνίδι, τις προοπτικές των παιδιών και τις ειδικές συνθήκες τους, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα μάστερ που δεν έχει ισοδύναμο στον κόσμο.

Aaron Burden / Unsplash

Σχετικά με το πρόγραμμα... [-]
Σουηδία Gothenburg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά