Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Δεξιότητες Ζωής

Βρείτε τα 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Δεξιότητες Ζωής

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους εξοπλίζοντας τους με τεχνικές και πρόσθετες γνώσεις. Τα προγράμματα συνήθως διαρκούν ένα έως δύο χρόνια. Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να κάνει τους αποφοίτους πιο πολύπλευρους, προσαρμόσιμους και εμπορεύσιμους στον επαγγελματικό κόσμο.

Τι είναι το Master in Life Skills; Αυτός ο τίτλος παρέχει μια εξειδικευμένη εκπαίδευση στους εκπαιδευτικούς, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τους νέους φοιτητές. Ενσωματώνει τα βασικά στοιχεία της παιδικής ανάπτυξης με την εκπαίδευση στην αναγνώριση, τη διάγνωση και την παρέμβαση ενός φοιτητή που χρειάζεται βοήθεια. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν μια περαιτέρω κατανόηση πέρα ​​από τη δική τους ικανότητα διδασκαλίας στην τάξη. Οι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο μπορούν να ειδικευτούν σε διαφορετικές πτυχές των δεξιοτήτων ζωής για όσους πάσχουν από σωματικές ή διανοητικές αναπηρίες και μπορούν να μάθουν πώς να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς ανθρώπους.

Ο Δάσκαλος στις Δεξιότητες Ζωής βοηθά τους μαθητές να μάθουν πώς να διδάξουν στα παιδιά την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, αναλυτικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το πώς να κάνετε μια ρουτίνα, πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά ή πώς να ασκείτε υπομονή, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης να εντοπίζουν τις προκλήσεις στα άτομα και να αναπτύσσουν στρατηγικές για την αντιμετώπισή τους.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου ποικίλλει. Εξαρτάται από τα ποσοστά διδάκτρων και άλλες αμοιβές στο ίδρυμα επιλογής. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ερευνούν διάφορα πανεπιστήμια για να βρουν ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το πτυχίο αυτό βοηθά τους πτυχιούχους να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να βοηθήσουν τους άλλους που αγωνίζονται στην καθημερινή ζωή. Επιτρέπει επίσης στους σημερινούς δασκάλους και άλλους εκπαιδευτικούς να ενισχύσουν τις τεχνικές τους στο σημερινό περιβάλλον εργασίας τους ή να αναλάβουν πρόσθετους ρόλους στην ειδική εκπαίδευση. Ένας απόφοιτος μπορεί επίσης να γίνει ένας προπονητής των δεξιοτήτων ζωής ή ένας επαγγελματίας που επικεντρώνεται σε θέματα ένταξης σε μη κερδοσκοπικές ή κυβερνητικές οργανώσεις.

Ένα Master in Life Skills προσφέρεται σε κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Αλλά για εκείνους που θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία και προτιμούν να σπουδάσουν εξ αποστάσεως, υπάρχουν και επιλογές στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ στην Πρώιμη Παιδική ηλικία: Προοπτικές και Γραμμές Παρέμβασης (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ισπανία Palma

Σκοπός του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένης και πολυεπιστημονικής κατάρτισης προηγμένης κατάρτισης, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις για επαγγελματική παρέμβαση σε προγράμματα και υπηρεσίες για παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών. [+]

Τι είναι;

Σκοπός του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένης και πολυεπιστημονικής κατάρτισης προηγμένης κατάρτισης, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις για επαγγελματική παρέμβαση σε προγράμματα και υπηρεσίες για παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών.

Οι κοινωνικές αλλαγές (πολυπολιτισμικότητα, νέες οικογενειακές δομές ...) και οι σημερινές επιστημονικές εξελίξεις (νευροεπιστήμες, θεωρία προσκόλλησης, συστηματική προοπτική ...) απαιτούν την εξέταση νέων προσεγγίσεων στην ανάπτυξη και την παρέμβαση στα πρώτα χρόνια της ζωής.... [-]


Μάστερ στην Πρόωρη Φροντίδα

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) October 2019 Ισπανία Barcelona Madrid

Ο Δάσκαλος στην Πρόωρη Φροντίδα. Η πρόληψη, η διάγνωση και η αγωγή αντιμετωπίζουν τις βασικές πτυχές της παιδικής ανάπτυξης, τη σημασία της οικογένειας ως υποστηρικτή και παράγοντα της εξέλιξης αυτής, στους τύπους παθολογιών και αλλοιώσεων που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και στους τρόπους ανίχνευσης, διάγνωσης και να παρέμβει κάθε περίπτωση. [+]

Τοποθεσίες: Βαρκελώνη - Μαδρίτη

Ώρες: Μαδρίτη SD / MXJ Barceona SD

Προσόντα: Διδάσκαλος της πρώτης βοήθειας που εκδίδει το ISEP

Σχετικά με

Ο Δάσκαλος στην Πρόωρη Φροντίδα. Η πρόληψη, η διάγνωση και η αγωγή αντιμετωπίζουν τις βασικές πτυχές της παιδικής ανάπτυξης, τη σημασία της οικογένειας ως υποστηρικτή και παράγοντα της εξέλιξης αυτής, στους τύπους παθολογιών και αλλοιώσεων που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και στους τρόπους ανίχνευσης, διάγνωσης και να παρέμβει κάθε περίπτωση.... [-]