Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Βρείτε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Δημοσιογραφία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα παρακολουθεί το πτυχίο του πτυχιούχου, με επίκεντρο την επίτευξη προχωρημένης γνώσης ενός συγκεκριμένου τομέα σπουδών ή επαγγελματικής πρακτικής. Είναι το πρώτο επίπεδο της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και θεωρείται πτυχίο δευτέρου κύκλου στον ακαδημαϊκό χώρο, που προηγείται του διδακτορικού.

Τι είναι το Master στην Broadcast Journalism; Αυτό το πτυχίο προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στη ραδιοφωνική και ηλεκτρονική δημοσιογραφία μέσω θεωρητικής μελέτης και πρακτικής κατάρτισης. Μπορούν να διδάσκονται δεξιότητες παραγωγής και σύνταξης για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και χρηματοδότηση έρευνας και παραγωγής. Τα θέματα που καλύπτονται μπορούν να περιλαμβάνουν γραφή, συλλογή πληροφοριών, αναφορά και αγκύρωση σε διάφορες πλατφόρμες. Άλλα πιθανά μαθήματα μαθημάτων μπορούν να περιλαμβάνουν την ιστορία της εκπομπής, τους κανόνες και τους κανονισμούς της βιομηχανίας, τις ανακοινώσεις δημόσιας υπηρεσίας, τις επιδόσεις πεδίου και στούντιο, τον ήχο και τα οπτικά.

Οι σπουδαστές που κερδίζουν το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημοσιογραφική μετάδοση μαθαίνουν τις συγκεκριμένες δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες παραγωγής που απαιτούνται για τη μετάδοση σε παραδοσιακές και νέες πλατφόρμες μέσων. Οι επικοινωνίες και η κατάρτιση ομιλίας, η φιλοξενία show και η συγγραφή σεναρίων είναι χρήσιμες για τους μελλοντικούς ρόλους.

Το κόστος ενός Μεταπτυχιακού Δημοσιογραφικού Μάστερ ποικίλλει και βασίζεται συχνά στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και στο μήκος του προγράμματος, το οποίο διαρκεί τουλάχιστον ένα χρόνο. Το είδος του σχολείου και το εάν είναι διεθνές, επηρεάζει επίσης το κόστος.

Οι απόφοιτοι από αυτό το είδος προγράμματος μπορούν να περιμένουν σταδιοδρομία σε εκπομπές, κοινωνικά μέσα ή πολυμέσα. Συνήθως κερδίζουν την απαιτούμενη εμπειρία για θέσεις σε μικρές και μεσαίες αγορές, οι οποίες τελικά τους προετοιμάζουν για θέσεις εργασίας σε μεγαλύτερες αγορές ή με μεγάλα δίκτυα εκπομπής. Ορισμένα παραδείγματα επαγγέλματος περιλαμβάνουν βοηθός παραγωγής για ένα αθλητικό δίκτυο, παραγωγός ισπανικού γλωσσικού δικτύου, δραστηριότητες μέσων ενημέρωσης για μια επαγγελματική αθλητική ομάδα και ηλεκτρονικό χειριστή γραφικών για ένα μεγάλο δίκτυο καλωδιακών ειδήσεων.

Το Master in Broadcast Journalism προσφέρεται σε όλο τον κόσμο από διάφορους φορείς. Μπορεί να είναι πανεπιστημιουπόλεις, σε απευθείας σύνδεση ή και τα δύο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Δημοσιογραφία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Η παραγωγή με επίκεντρο το πρόγραμμα θα ενδιαφέρει αποφοίτους κάθε πειθαρχία που επιθυμούν να αποκτήσουν συντακτική και των δεξιοτήτων παραγωγής σε ραδιοφωνικές και τηλεο ... [+]

Τι είναι το Broadcast παραγωγής για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση;

Η παραγωγή με επίκεντρο το πρόγραμμα θα ενδιαφέρει αποφοίτους κάθε πειθαρχία που επιθυμούν να αποκτήσουν συντακτική και των δεξιοτήτων παραγωγής σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και εκείνους που θέλουν εξειδικευμένες δεξιότητες σε τομείς όπως η έρευνα και η χρηματοδότηση του προγράμματος παραγωγής για την εκπομπή. Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με τις βασικές πρακτικές παραγωγής για να ακολουθήσει μια καριέρα στο ραδιόφωνο και την τηλεοπτική παραγωγή. ... [-]

Ιρλανδία Dublin
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Newhouse στη ραδιοφωνική και ψηφιακή δημοσιογραφία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τον απαραίτητο συνδυασμό πρακτικής κατάρτισης και θεωρητικής μ ... [+]

Ποιο είναι το επίκεντρο του προγράμματος;

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Newhouse στη ραδιοφωνική και ψηφιακή δημοσιογραφία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τον απαραίτητο συνδυασμό πρακτικής κατάρτισης και θεωρητικής μελέτης για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Κατά τη συμπλήρωση αυτού του 40-πιστωτικών προγραμμάτων σπουδών, θα λάβετε μαθήματα σε: Γραφή Συλλογή πληροφοριών και αναφορά Επεξεργασία ΠΑΡΑΓΩΓΗ Αγκυροβόληση σε παραδοσιακές και νέες πλατφόρμες ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Syracuse
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά