Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Δείτε τα 8 Μεταπτυχιακά σε Διατροφικές Επιστήμες Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Διατροφικές Επιστήμες

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επιστήμης Τροφίμων μαθητές μαθαίνουν τις επιστημονικές αρχές πίσω από την επεξεργασία τροφίμων, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη διανομή. Μελετούν διατροφή του ανθρώπου, της χημείας τροφίμων, μικροβιολογία, και την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Διατροφικές Επιστήμες Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα

Master στη Διοίκηση της ποιότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων

IMF Business School Portugal
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 720 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Πορτογαλία Portugal Online

Το Master in Ασφάλεια των Τροφίμων και Ποιότητα σας επιτρέπει να προσαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων με τις νομικές διατάξεις σε συνεχή αλλαγή και αναβάθμιση των ποιοτικών προτύπων που ισχύουν στον τομέα των τροφίμων. Μελετώντας αυτό το Μάστερ σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τις διαδικασίες που ισχύουν για κάθε μία. [+]

Το Master in Ασφάλεια των Τροφίμων και Ποιότητα σας επιτρέπει να προσαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων με τις νομικές διατάξεις σε συνεχή αλλαγή και αναβάθμιση των ποιοτικών προτύπων που ισχύουν στον τομέα των τροφίμων. Μελετώντας αυτό το Μάστερ σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τις διαδικασίες που ισχύουν για κάθε μία.... [-]


Πλοίαρχος στην επισιτιστική ασφάλεια και στη διεθνή διακυβέρνηση τροφίμων

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Spain Online

Ο τρόπος που τα τρόφιμα παράγονται, υφίστανται επεξεργασία και τι τρώγεται έχει αλλάξει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Ότι είναι πιθανό ότι οι προπαππούδες μας έτρωγαν κυρίως τοπικά και εποχιακά τρόφιμα, σήμερα, εκτιμάται ότι ο μέσος όρος γεύμα ταξιδεύει πάνω από 2.400 χιλιόμετρα, από το χωράφι στο πιρούνι. Ως τροφή μας μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο, υπόκειται σε εκατοντάδες κανόνες και κανονισμούς. [+]

Τελευταίες ημέρες για να εγγραφείτε!

Ο τρόπος που τα τρόφιμα παράγονται, υφίστανται επεξεργασία και τι τρώγεται έχει αλλάξει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Ότι είναι πιθανό ότι οι προπαππούδες μας έτρωγαν κυρίως τοπικά και εποχιακά τρόφιμα, σήμερα, εκτιμάται ότι ο μέσος όρος γεύμα ταξιδεύει πάνω από 2.400 χιλιόμετρα, από το χωράφι στο πιρούνι. Ως τροφή μας μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο, υπόκειται σε εκατοντάδες κανόνες και κανονισμούς.... [-]


πρόγραμμα Master στα τρόφιμα & γεύμα επιστήμη

Kristianstad University Sweden
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Σουηδία Kristianstad

Το πρόγραμμα Master in Τροφίμων και Διατροφή Επιστήμη επιτρέπουν στους μαθητές να χρησιμοποιήσουν μια ανεξάρτητη, κριτική και διεπιστημονική ολιστική προσέγγιση για να συνεργαστεί με την έρευνα και την ανάπτυξη των τροφίμων και γεύματα για διαφορετικές ομάδες. [+]

Ο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Τροφίμων και Διατροφή Επιστήμη μπορέσουν οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν μια ανεξάρτητη, κριτική και διεπιστημονική ολιστική προσέγγιση για να συνεργαστεί με την έρευνα και την ανάπτυξη των τροφίμων και γεύματα για διαφορετικές ομάδες. Από το σημείο εκκίνησης του γεύματος καταναλωτή, σχετική έρευνα θα πρέπει να αναθεωρηθεί προκειμένου για το μαθητή να εμβαθύνει, να διευρύνουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, να εφαρμοστεί σε διάφορες δραστηριότητες και να συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα.... [-]


Μεταπτυχιακό στη διαχείριση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων

Grupo IOE
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ισπανία Barcelona Madrid Murcia Valencia Κολομβία Bogotá Μεξικό Buenavista Περού Lima Βραζιλία São Paulo +10 περισσότερα

Με αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να μεταδώσει στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις για να εφαρμόζουν και να διατηρούν συστήματα διαχείρισης των επιχειρήσεων που διασφαλίζουν τόσο την ποιότητα των τροφίμων και την ασφάλεια και την ασφάλειά τους. [+]

Οι καταναλωτές ζητούν όλο και ασφαλέστερα προϊόντα, εφόσον η απαίτηση αυτή τροφή φτάνει στο μέγιστο επίπεδο. Η επιχείρηση τροφίμων αντιμετωπίζει την πρόκληση της ικανοποίησης αυτών ασφαλείας προσδοκίες, οποιαδήποτε αποτυχία στο θέμα αυτό θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά από τους καταναλωτές και να επηρεάσει σοβαρά το εισόδημα της εταιρείας.

Με αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να μεταδώσει στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις για να εφαρμόζουν και να διατηρούν συστήματα διαχείρισης των επιχειρήσεων που διασφαλίζουν τόσο την ποιότητα των τροφίμων και την ασφάλεια και την ασφάλειά τους.... [-]


Master στην ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων

IMF Business School
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Madrid +1 περισσότερα

Το Master στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, μπορούν να προσαρμοστούν στις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων, αλλάζει συνεχώς τη νομοθεσία και την ποιότητα ενημέρωση πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Μελετήστε τους πλοιάρχους στην ασφάλεια και την ποιότητα των ΝΧΙ τροφίμων επιτρέπει επίσης για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση όσον αφορά την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τη γνώση των διαδικασιών που ισχύουν γι 'αυτά. [+]

Το Master στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, μπορούν να προσαρμοστούν στις επιστημονικές γνώσεις στον τομέα των τροφίμων, αλλάζει συνεχώς τη νομοθεσία και την ποιότητα ενημέρωση πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Μελετήστε τους πλοιάρχους στην ασφάλεια και την ποιότητα των ΝΧΙ τροφίμων επιτρέπει επίσης για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση όσον αφορά την ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων που υπάρχουν στην αγορά και τη γνώση των διαδικασιών που ισχύουν γι 'αυτά.... [-]


Μάστερ στη διατροφή και μαγειρική τέχνη

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 - 20 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Zürich +1 περισσότερα

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες (Food Service Management). [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]


Ασφάλεια Τροφίμων (Online Distance Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Edinburgh

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης που απευθύνεται σε φοιτητές με σχετικό υπόβαθρο για τη γεωργία και τα τρόφιμα που επιθυμούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση της ασφάλειας των τροφίμων. Το MSc έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει μια πραγματικά ολιστική προσέγγιση ασφάλειας τροφίμων στην τροφική αλυσίδα που ενσωματώνει στα στάδια πριν και μετά τη συγκομιδή της παραγωγής τροφίμων, την ασφάλεια των καλλιεργειών, την καλή μεταχείριση των ζώων και την οικονομία της αλυσίδας εφοδιασμού. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι κατάλληλο για άτομα με προπτυχιακό τίτλο γεωργικών επιστημών, βιολογικών επιστημών, συστημάτων διατροφής, κτηνιατρικής και ιατρικής, καθώς και επαγγελματίες από τη γεωργία, τις αγροτικές βιομηχανίες, τη βιομηχανία τροφίμων, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, τους διεθνείς οργανισμούς, την ασφάλεια και τον τρίτο τομέα. [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Οι μεταδοτικές ασθένειες είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για τη δημόσια υγεία παγκοσμίως. Η μόλυνση των τροφίμων με μικροοργανισμούς ή χημικές ουσίες μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, από την παραγωγή τροφίμων μέχρι την κατανάλωση («από το αγρόκτημα στο πιρούνι») και ως αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής μόλυνσης, συμπεριλαμβανομένης της ρύπανσης του νερού, του εδάφους ή του αέρα. Η παγκόσμια επιβάρυνση των τροφιμογενών ασθενειών παγκοσμίως είναι πολύ μεγάλη που επηρεάζει κάθε χρόνο περίπου 600 εκατομμύρια ανθρώπους με 420.000 θανάτους. Ως εκ τούτου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπογράμμισε τη σημασία της παραγωγής ασφαλών τροφίμων που σώζουν ανθρώπινες ζωές, εξοικονομεί πόρους και έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία κάθε χώρας.... [-]


Μάστερ σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια των τροφίμων

CESIF
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος April 2019 Ισπανία Spain Online

πτυχίο Μάστερ απευθύνεται σε πτυχιούχους της χημείας, της βιολογίας, φαρμακευτικής, κτηνιατρικής επιστήμης, της τεχνολογίας τροφίμων, γεωπόνους ή οποιοδήποτε πτυχίο πανεπιστημίου που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων. [+]

Μια οποίοι θα πρέπει να

πτυχίο Μάστερ απευθύνεται σε πτυχιούχους της χημείας, της βιολογίας, φαρμακευτικής, κτηνιατρικής επιστήμης, της τεχνολογίας τροφίμων, γεωπόνους ή οποιοδήποτε πτυχίο πανεπιστημίου που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.

ΣΤΟΧΟΙ

Ο στόχος της Μεταπτυχιακό την Ασφάλεια των Τροφίμων Είναι να παρέχει στους φοιτητές με μια βαθιά, τρέχοντα και πλήρη εικόνα όλων των πτυχών της ασφάλειας και της ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων.... [-]