Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Θερέτρων Μεταπτυχιακό

Δείτε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Διαχείριση Θερέτρων Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Οι σπουδές στη διαχείριση θέρετρων μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες στους μαθητές να μάθουν τα θεμέλια της διαχείρισης ξενοδοχείων από επιχειρηματική προοπτική. Τα θέματα που καλύπτονται στα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τη λογιστική, τα συνέδρια σχεδιασμού, τους κανόνες φιλοξενίας, τη διαχείριση τροφίμων και ποτών και το μάρκετινγκ.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Διαχείριση Θερέτρων Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Διαχείριση Θερέτρων

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ