Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Λιανικής Πώλησης

Δείτε όλες τις 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Λιανικής Πώλησης

Διαχείριση Λιανικής Πώλησης

Για να εργαστούν στον τομέα της λιανικής διαχείριση, θα πρέπει να έχετε την αφθονία της εργασιακής εμπειρίας και πιθανώς, μια επίσημη εκπαίδευση. Με την επιδίωξη μιας Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Καταστήματα Λιανικής, μπορείτε να μάθετε ό, τι χρειάζεται για να πετύχει στον κόσμο των επιχειρήσεων.

 

Τι είναι ένα Master στη Διοίκηση Retail; Σχεδιασμένο για μεταπτυχιακούς φοιτητές που έχουν πτυχία στη φιλοξενία, το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για να εργαστούν σε οποιοδήποτε από τα διάφορα επαγγέλματα λιανικής. Οι μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες στη διοίκηση επιχειρήσεων, visual merchandising, και το μάρκετινγκ. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεχίσει τις συγκεντρώσεις στην περίπτωση αυτή, τα τρόφιμα, ή η διαχείριση λιανικής υπηρεσίας. Τα μαθήματα στον τομέα της λογιστικής και της οικονομίας κατά κανόνα ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σπουδών ενός προγράμματος.

 

Μπορείτε να κάνετε το βιογραφικό διαχείρισης λιανικής σας να ξεχωρίζει με την απόκτηση ένα μεταπτυχιακό. Αν και μελλοντικούς εργοδότες εστιάζεται κυρίως σε προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σας, η τυπική εκπαίδευση σας μπορεί να τους εντυπωσιάσετε και να αυξήσει τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσει τη θέση.Καθώς η ζήτηση για θέσεις εργασίας λιανικής αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον, η εύρεση εργασίας δεν θα πρέπει να είναι μια δύσκολη διαδικασία.

 

Υπάρχουν μια σειρά από διαθέσιμα προγράμματα σπουδών, και οι περισσότεροι από αυτούς χρειαστούν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Η εκπαίδευση διαφέρει από σχολείο σε σχολείο. Έρευνα ή επικοινωνήστε με ένα όργανο πριν από την εφαρμογή για τον προσδιορισμό του κόστους της εγγραφής.

 

Ένας Δάσκαλος στο Λιανικό πτυχίο Διοίκησης μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια σειρά από επαγγελματικές ευκαιρίες. Πολλοί απόφοιτοι βρίσκουν εργασία ως διαχειριστές merchandising, αγοράζοντας διευθυντές, διευθυντές μάρκετινγκ, καθώς και στελέχη του τμήματος προμηθειών. Μπορεί επίσης να τα προσόντα για να υποβάλει αίτηση για τυχόν διοικητικές θέσεις σε ανώτερο επίπεδο. Με ένα μεταπτυχιακό, είστε έτοιμοι να εργαστούν στους περισσότερους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας, κυρίως αυτά που αφορούν την εμπορία, τις πωλήσεις, και την αγορά.

 

Υπάρχουν πολλά διεθνή πανεπιστήμια που προσφέρουν προγράμματα στη διαχείριση λιανικής πώλησης.Είναι επίσης κοινό για τους ανθρώπους να εγγραφούν σε απευθείας σύνδεση προγράμματα. Καταλάβετε ότι πολλά σχολεία απαιτούν από τους σπουδαστές να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας πριν από την εγγραφή. Εάν είστε έτοιμοι να αποκτήσουν το πτυχίο σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή. 

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Professional Studies (MPS) in Fashion Merchandising & Retail Management

LIM College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

In this program, you’ll gain practical and theoretical knowledge to help you make key business decisions and solve real-world problems within the increasingly complex business of fashion. [+]

In this program, you’ll gain practical and theoretical knowledge to help you make key business decisions and solve real-world problems within the increasingly complex business of fashion.

Some of the Courses You Can Take Advanced Fashion Merchandising Consumer Behavior in Fashion Fashion Branding & Promotion Fashion Retail Management Principles of Visual Merchandising Product Development in Fashion: from Concept to Consumer Technology in Fashion Merchandising and Management Some of the Career Paths You Could Pursue Assistant Demand Planner Director of Wholesale and Retail Operations Assistant Merchandiser Assistant Buyer Visual Product Coordinator Junior Account Executive Production Manager [-]

ReADs - Μεταπτυχιακό στη Λιανική Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμό για Κοινωνικούς και Εμπορικούς Στόχους

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος November 2019 Ιταλία Venice

Το ReADs είναι ένα Επίπεδο 1 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης για νέους πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες για να συλλάβουν και να σχεδιάσουν χώρους, αρχιτεκτονικές και εμπειρίες RETAIL για εμπορικούς και κοινωνικούς χώρους. [+]

Το ReADs είναι ένα μεταπτυχιακό μάθημα επιπέδου 1 για νέους πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες για να συλλάβουν και να σχεδιάσουν χώρους, αρχιτεκτονικές και εμπειρίες για εμπορικούς και κοινωνικούς χώρους.

Πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Αρχιτεκτονικής της Βενετίας -IUAV-ReADs είναι ένα μάθημα υψηλού επιπέδου Master που στοχεύει να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες του Λιανικού Σχεδιασμού μέσω μιας διδασκαλίας " learning by doing " που αποτελείται από μετωπικά μαθήματα που ενσωματώνονται σε εργαστήρια, πρακτική άσκηση, επισκέψεις στις κύριες διεθνείς εταιρείες οι ηγέτες της καινοτομίας και ένα ταξίδι στη Σουηδία, το σπίτι της χώρας λιανικής.... [-]