Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Η διαχείριση πάρκων και αναψυχής είναι μια εξελιγμένη μελέτη των εργαλείων και των πόρων που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία ενός πάρκου. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να εκπαιδεύουν τις κοινότητες, να οδηγούν υπαίθριες δραστηριότητες, να σχεδιάζουν χώρους αναψυχής και να προστατεύουν τους πόρους του πάρκου.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια μέθοδος παράδοσης εκπαίδευσης για τους σπουδαστές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μπορεί να είναι τόσο αποδοτικό και αποτελεσματικό με τα συμβατικά προγράμματα στην τάξη μερικές φορές ακόμα καλύτερα!

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ