Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε τα 13 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών

βαθμό του πλοιάρχου πρόκειται να κερδίσει μετά την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού προγράμματος. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας και να προετοιμαστούν για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα. προγράμματα Μάστερ παρέχει στους φοιτητές με μια πιο σε βάθος κατανόηση του τομέα τους και μαεστρία πάνω από τις δεξιότητές τους.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Διαχείρισης; Με τη μελέτη των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών, οι μαθητές προετοιμάζονται για μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης εστιατόριο και λειτουργία. Μαθήματα συμμετοχή των επιχειρήσεων πρώτης ανάγκης, όπως η λογιστική, τον προϋπολογισμό, των πόρων και τη διαχείριση του χρόνου, και το μάρκετινγκ. Στα τρόφιμα και τη διαχείριση ποτών συγκεκριμένα, υπάρχει μια μεγαλύτερη εστίαση σε επικοινωνία με τους πελάτες και τις ειδικές προκλήσεις που έρχονται με τη λειτουργία μιας εστιατόριο. Λιγότερο συχνά, οι μαθητές σε αυτόν τον τομέα μπορεί να μελετήσει την υγεία, την ασφάλεια και την υγιεινή.

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό θα είναι σε θέση να εισέλθουν πιο προηγμένες θέσεις και να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από ό, τι άλλο είναι δυνατόν. Οι μαθητές είναι επίσης μοναδικά διατεθειμένοι να γίνουν επιχειρηματίες και να διαχειρίζονται ή εκμεταλλεύονται δικά τους εστιατόρια.

Το δίδακτρα για την εγγραφή στο πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση τροφίμων και ποτών ποικίλλει ανάλογα με το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέξατε. Η χώρα και η διάρκεια της μελέτης θα επηρεάσουν επίσης το κόστος. Πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα, να είστε βέβαιος να ερευνήσει όλες τις επιλογές σας προσεκτικά.

Η πιο συνηθισμένη καριέρα ότι οι απόφοιτοι των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών μπορεί να ακολουθήσει είναι στον τομέα της διαχείρισης και της διοίκησης εστιατόριο. Οι θέσεις αυτές περιλαμβάνουν φορέα, διευθυντής βάρδιας, διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών, και ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού. Αν και είναι λιγότερο συχνές, είναι επίσης δυνατό να εισέλθουν σταδιοδρομίες στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας, όπως επιθεωρητής υγείας ή διαβούλευση υγιεινής.Εάν επιλέξετε αυτή την εστίαση, μπορείτε επίσης να εργαστείτε στη δημιουργία πολιτικής.

Αν σας ενδιαφέρει να λειτουργεί ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων, να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης τροφίμων και ποτών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

13 Results in Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών

College de Paris

Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών είναι μέρος των διεθνών προγραμμάτων που προσφέρονται από το Κολέγιο του Παρισιού, με την κατάρτιση εξ ολοκλήρου στ ... [+]

Το Collège de Paris συγκεντρώνει ανώτερα εκπαιδευτικά κέντρα που εργάζονται σε διάφορους τομείς της γαλλικής αριστείας. Όλα αυτά τα σχολεία έχουν τρεις βασικές αξίες στο κοινό: - Εκπαιδευτική αριστείας - Μια διεθνής προοπτική - Tailor made φοιτητής διδασκαλία βαθμό του πλοιάρχου σε Τρόφιμα και Ποτά Management είναι μέρος των διεθνών προγραμμάτων που προσφέρονται από το Κολέγιο του Παρισιού, με την κατάρτιση εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.... [-]

Γαλλία Paris
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
OSTELEA | Distancia

Το Master στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και Αποκατάσταση, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη να ηγηθούν παγκόσμιων επιχειρηματικών σ ... [+]

Ο τουριστικός τομέας αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Έτσι, πέρυσι ο τομέας αυξήθηκε κατά 3%, δημιουργώντας περισσότερες από 53.000 θέσεις εργασίας. Και μέσα σε αυτό, ο ξενοδοχειακός τομέας, είναι το βασικό κομμάτι του τουρισμού και ένας από αυτούς που γνώρισε μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, με έναν αναπτυσσόμενο τομέα που απαιτεί μόνιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες να δρουν σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, γεννιέται ο Εκτελεστικός Δάσκαλος στη Διοίκηση και Αποκατάσταση Ξενοδοχείων που διδάσκει η Σχολή Τουρισμού Οστελά... [-]

Ισπανία Madrid Barcelona
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδίκτυο
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργι ... [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESNECA

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για ... [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]
Ισπανία Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
600 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESNECA

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει ... [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]
Ισπανία Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
300 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Bologna

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστ ... [+]

Η Διαχείριση Συστημάτων Τροφίμων (FoodSys) είναι ένα πρόγραμμα 2ου κύκλου 2ου κύκλου σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά με διεπιστημονική προσέγγιση και διεθνή προοπτική. Το πρόγραμμα βασίζεται στη σχέση μεταξύ διαφορετικών πεδίων γνώσης και πραγματικών καταστάσεων διαχείρισης της ζωής για την ανάπτυξη ενεργητικών φορέων λήψης αποφάσεων και διευθυντικών στελεχών με προηγμένες ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες που είναι ουσιαστικές επιτυχίες σε οργανισμούς που σχετίζονται με τα συστήματα γεωργικών τροφίμων. Οι ειδικές ικανότητες περιλαμβάνουν τη γνώση των γεωργικών προϊόντων διατροφής, της περιβαλλοντικής οικονομίας, της επιχειρηματικής εφοδιαστικής και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, τη διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων, τη διεθνή εμπορία τροφίμων, την οικονομία και την πολιτική τροφίμων και γεωργίας, τη διαχείριση διεθνών σχέσεων και έργων.... [-]

Ιταλία Forli
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESCP Europe Business School

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πάθους για το F

Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, πολλαπλά σενάρια θα είναι ανοιχτά σε μια πολυεθνική εταιρεία ή σε μια επιχείρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ένα ξεκίνημα ή σε μια ενοποιημένη επιχείρηση στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

Καινοτόμες και επιχειρησιακές

Αυτό το MSc σας προσφέρει όλα τα στοιχεία ενός υψηλού επιπέδου Master πρόγραμμα με μια καινοτόμο προσέγγιση που προσφέρει την εμπειρία από πρώτο χέρι με περισσότερες από 20 ημέρες επισκέψεις της εταιρείας, συναντήσεις με κορυφαία στελέχη από το Food... [-]

Ιταλία Turin Γαλλία Paris
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών από το EUHT StPOL και Εξειδικευμένες Δίπλωμα στη Διοίκηση Τροφίμων και Ποτών, σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο της Girona Ιδρύματος: ... [+]

Βασικά Στοιχεία

Εκτός από το 60 ECTS φιλοξενίας-επιχειρηματικό προσανατολισμό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική επαγωγική μονάδα όπου οι μαθητές περνούν μια περίοδο 4 εβδομάδων σε ένα hands-on πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του σχολείου.

Με την εκπαίδευσή μας, συμμετέχουμε τους μαθητές στην άσκηση προσωπικής, τεχνικής και επαγγελματικής επίλυσης προβλημάτων. Τους προετοιμάζουμε για τη δυναμική ηγεσία που θα πρέπει να ασκήσουν ως διευθυντές εταιρειών.... [-]

Ισπανία Barcelona
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome Business School

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών είναι το ιδανικό ακαδημαϊκό μάθημα για επαγγελματίες που αναζητούν πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης σε αυτούς τ ... [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το Master of Rome Business School Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών είναι το ιδανικό ακαδημαϊκό μάθημα για επαγγελματίες που αναζητούν πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης σε αυτούς τους κλάδους, οδηγώντας σε μια επιτυχημένη παγκόσμια σταδιοδρομία στο Food

Με τη διεθνή προοπτική της Rome Business School , το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μάθησης και μια παγκόσμια επαγγελματική έκθεση, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να σπουδάσουν σε μία από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου ή σε απευθείας σύνδεση. Οι ποιοτικές υπηρεσίες διδασκαλίας και δικτύωσης του προγράμματος συμβάλλουν στο να το καταστήσουν ιδανικό για όσους θέλουν να φτάσουν στην κορυφή στον κόσμο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.... [-]

Ιταλία Rome Italy Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome Business School

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα ... [+]

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Εκπαίδευση αριστείας καταβάλλεται πρακτική εξάσκηση, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη από την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ο Online Master της Rome Business School για τα Τρόφιμα

Η ιταλική βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναπτύσσεται τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Τα ιταλικά προϊόντα αποτελούν μια φράση για ένα επίπεδο ποιότητας που αναγνωρίζεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο τόσο από πλευράς πρώτων υλών όσο και από γεωγραφική προέλευση.... [-]

Ιταλία Rome Italy Online
March 2019
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστ ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Σχεδίαση Σχεδίου Τροφίμων εκπαιδεύει σχεδιαστές που έχουν κρίσιμες δεξιότητες για να αναπτύξουν μια συνεχή κλίση προς την καινοτομία. Οι Σχεδιαστές Τροφίμων αποκτούν την απαραίτητη ευελιξία για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς τομείς - όπου μπορούν να εφαρμόσουν την σχεδιαστική τους ικανότητα - δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη συμμετοχή των χρηστών στον καθορισμό των αναγκών και των προσδοκιών.... [-]

Ιταλία Rome
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Taylor’s University

Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτ ... [+]

Διπλή αναγνώριση και πιστοποίηση από την

Κατά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η κατάσταση των τροφίμων έχει αλλάξει δραματικά. Η εξάπλωση των επισιτιστικών κρίσεων, το αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας και πολλά άλλα, έχουν επανειλημμένα βάλει τα τρόφιμα στο προσκήνιο. Από οικονομικής άποψης, η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη κατά την τελ... [-]
Μαλαισία Subang Jaya
July 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 30 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι ν ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Τι σημαίνει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να εμπορευθεί μια αμπελοοινική εταιρεία και να δουλέψει για την ταυτότητά της; Πώς να ενσωματώσετε τον τουρισμό σε όλα αυτά;

Από τις τεχνικές branding μέχρι το σχεδιασμό των υπηρεσιών, ο στόχος του μαθήματος Master στη Σχεδίαση και Διαχείριση Μάρκας: τα τρόφιμα, το κρασί και ο τουρισμός είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας horeca ενσωματώνοντας τον οίνο τροφίμων και τον τουρισμό στον τρόπο ζωής προσφορές.... [-]

Ιταλία Florence
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά