close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Βρείτε Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες Ηνωμένες Πολιτείες 2021

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.Οι Ηνωμένες Πολιτείες τ… περαιτέρω

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Πέραν του ότι είναι το σπίτι του θρυλικού Hollywood, Λος Άντζελες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες και το μεγαλύτερο στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Έχει φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες δύο φορές πριν και διαιρείται σε 80 περιοχές και συνοικίες. Η πόλη είναι το σπίτι σε τρία δημόσια πανεπιστήμια και μια σειρά από άλλα θεσμικά όργανα.

Ζητήστε Πληροφορίες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες

The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics will prepare students to communicate principles and practices of lifespan nutrition related to health and longevity ... +

The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics will prepare students to communicate principles and practices of lifespan nutrition related to health and longevity as well as evaluate principles and practices related to wellness. At the end of this program, graduates will be able to implement best practices in personnel management related to foodservice systems and sit for the national Certifying Board for Dietary Managers (C.B.D.M.) Credentialing Exam. -
Master
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
32 ώρες
Αγγλικά
Αύγ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό