Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Η ενασχόληση με τα δημόσια πανεπιστήμια είναι μακριά από μια βέλτιστη λύση. Τα ιδιωτικά σχολεία παρέχουν πολύ καλύτερη βοήθεια από την εμπειρία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σας. Πολλές σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημίου αντλεί καθηγητές και τους μαθητές σε μεγάλες αποστάσεις από όλο τον κόσμο. Αυτό αυξάνει κατά πολύ την πολυμορφία σε ένα εξ αποστάσεως μάθηση στην τάξη και παράγει προκλητική συζήτηση μεταξύ εκείνων που προέρχονται από εξαιρετικά διαφορετικές κοινότητες, περιφέρειες, και μακρινή πολιτισμών.

Μεταπτυχιακό σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα

MicroMasters Program in International Hospitality Management (The Hong Kong Polytechnic University)

edX
Διαδίκτυο 24 εβδομάδες January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge

[+]

Θα μάθετε μέσα από ένα μείγμα στρατηγικές προοπτικές και ρεαλιστική εφαρμογή, διεπιστημονικό έκθεσης θέμα, αναγνώριση του προβλήματος, η θεωρία λήψης αποφάσεων και εφαρμογή διαχείρισης.

Αν θέλετε να περαιτέρω εκπαίδευσή σας, να χτίσουν στην πιστοποίηση και να επωφεληθούν από την ευκαιρία να γίνει αποδεκτή σε Master of Sciences του Χονγκ Κονγκ Πολυτεχνείο στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας για ένα κλάσμα του κόστους.... [-]