Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διεπιστημονικές Σπουδές

Βρείτε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Διεπιστημονικές Σπουδές

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα που αποκτάται μόνο όταν το άτομο έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές του σπουδές. Τα μαθήματα συνήθως χρειάζονται δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν, εκτός από τα τέσσερα ή περισσότερα χρόνια που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Τι είναι το Master στις Διεπιστημονικές Σπουδές; Ο πλοίαρχος σε αυτόν τον τομέα στοχεύει να προετοιμάσει τα άτομα να γίνουν ηγέτες και επαγγελματίες που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της ζωής των μεταναστών και των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να συνίστανται στη διδασκαλία των μαθητών σχετικά με τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι ομάδες ανθρώπων και την προετοιμασία τους να ενεργούν με συμπαράσταση, γρήγορα και επαγγελματικά όταν καινοτομούν λύσεις για παγκόσμιες κρίσεις.

Τα άτομα που ολοκληρώνουν με επιτυχία αυτό το πρόγραμμα μπορεί να έχουν σημαντικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά της ικανότητας λογικής, να ενεργούν με συμπόνια και να σκέπτονται πέρα ​​από τις δικές τους ανάγκες. Οι ισχυρές ικανότητες συλλογισμού είναι πολύτιμες στα περισσότερα πεδία σταδιοδρομίας και η συμπόνια και ο αλτρουισμός μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση όλων των τομέων της ζωής κάποιου.

Το κόστος αυτού του συγκεκριμένου προγράμματος ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η διάρκεια της μελέτης, η θέση του πανεπιστημίου και το αν τα μαθήματα προσφέρονται ως επί το πλείστον σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης μπορεί να διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στην τελική τιμή.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Τα άτομα με πτυχίο στον τομέα τείνουν να απολαμβάνουν τέτοιες ευημερούσες σταδιοδρομίες ως υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής για τις τοπικές, κρατικές και εθνικές κυβερνητικές υπηρεσίες. υποστηρίζει το κοινό και τους λιγότερο τυχερούς. φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς λειτουργούς. Πολλοί μπορεί να βρουν θέσεις εργασίας σε κυβερνητικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ωστόσο, λόγω της ικανότητας που διαθέτουν οι απόφοιτοι, οι ευκαιρίες σε άλλους τομείς μπορεί να παρουσιαστούν επίσης.

Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν πτυχίο στις διεπιστημονικές σπουδές, αλλά όπου κάποιος επιδιώκει την εκπαίδευσή τους τελικά εξαρτάται από την τοποθεσία και το χρονοδιάγραμμά τους. Online μαθήματα προσφέρουν ευελιξία, η οποία είναι βολική για πολλούς. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ειδικευμένο Μεταπτυχιακό στις Διακλαδικές Μελέτες της ΕΕ

The Institute for European Studies
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Βέλγιο Brussels

Το Ειδικευμένο Μεταπτυχιακό στις Διατμηματικές Σπουδές της ΕΕ είναι ένα 60μηνο πρόγραμμα σπουδών στα αγγλικά που διοργανώνεται από την IEE-ULB. Η μοναδικότητα αυτού του προγράμματος Master βρίσκεται στην επικέντρωσή του στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας. [+]

Το Ειδικευμένο Μεταπτυχιακό στις Διατμηματικές Σπουδές της ΕΕ είναι ένα 60μηνο πρόγραμμα σπουδών στα αγγλικά που διοργανώνεται από την IEE-ULB.

Αυτό το εξειδικευμένο Master έχει μια διεπιστημονικότητα ως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Αποτελούν προβληματισμό σχετικά με τα ευρωπαϊκά πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και νομικά θέματα ένταξης.

Η μοναδικότητα αυτού του προγράμματος Master βρίσκεται στην επικέντρωσή του στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας . Ένα καινοτόμο σεμινάριο οργανώνεται για να προσφέρει στους φοιτητές τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού σχεδίου και ενός σχεδίου σταδιοδρομίας.... [-]