Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Εκπαιδευτική Πολιτική

Πολλοί φοιτητές επιδιώκουν να αποκτήσουν προηγμένες δεξιότητες και να αποκτήσουν σε βάθος γνώση στον επιλεγμένο τομέα σπουδών. Οι φοιτητές μπορεί να υποχρεωθούν να ολοκληρώσουν προπτυχιακά μαθήματα ή να επιδείξουν έμπνευση ή προηγούμενη εκπαίδευση στον τομέα σπουδών τους.

Τι είναι το Master in Education Policy; Οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορούν να μελετήσουν την οργανωτική ανάπτυξη, τις μεθοδολογίες έρευνας και τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, με διαφορετικές επισημάνσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση επηρεάζει την εκπαίδευση, αυξάνοντας τις ευκαιρίες για τους σπουδαστές, ειδικά θέματα εκπαίδευσης, θέματα διαφορετικότητας και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η οικογένεια και η κοινότητα για τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Μπορούν επίσης να μάθουν δεξιότητες για την ανάλυση, την εφαρμογή και την αξιολόγηση πολιτικών και διαδικασιών και τη χρήση δεδομένων για να βελτιώσουν τη μάθηση. Τα μαθήματα ανθρώπινου δυναμικού, ανάπτυξης και ηγεσίας μπορούν επίσης να καλυφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών. Οι τάξεις επικεντρώνονται συχνά στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη, καθώς σχετίζονται με τις φυλετικές, θρησκευτικές και οικονομικές διαφορές.

Οι απόφοιτοι τυπικά μαθαίνουν προηγμένες δεξιότητες προγραμματισμού και την ικανότητα να εφαρμόζουν μακροπρόθεσμες, σύνθετες στρατηγικές. Μπορούν επίσης να μάθουν άριστες γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας και να αποκτήσουν την ικανότητα να αναλύουν κριτικά σημαντικά θέματα που επηρεάζουν πολλά μέρη με διαφορετικό υπόβαθρο.

Τα έξοδα μεταπτυχιακού τίτλου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο, τη θέση του και τον τρόπο παράδοσης των μαθημάτων. Τα τέλη μπορούν να καταβληθούν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ανάλογα με το αν ο φοιτητής ολοκληρώνει μαθήματα σε πρόγραμμα πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εκπαιδευτική πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε μια ανταμείβοντας σταδιοδρομία που επηρεάζει θετικά τους μαθητές και την εκπαιδευτική τους ανάπτυξη. Οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν διευθυντές προγραμμάτων, διευθυντές θεσμικής εξέλιξης ή εκπαιδευτικοί ειδικοί σε μεμονωμένα σχολεία ή σε σχολικές περιοχές. Μπορούν να αναλάβουν θέσεις ως ανώτεροι αναλυτές, εκπαιδευτικοί σύνδεσμοι ή ανεξάρτητοι εργολάβοι για ομάδες προβληματισμού πολιτικής, περιφερειακές ή ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα ή ιδιωτικές οργανώσεις που επικεντρώνονται στη διαφοροποίηση της εκπαίδευσης.

Τα άτομα που δεσμεύονται να παρέχουν άριστη και ισότιμη εκπαίδευση μπορούν να αξιολογήσουν πολλές επιλογές για προχωρημένους βαθμούς σε τοπικά ιδρύματα ή σε απευθείας σύνδεση από πανεπιστήμια σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εκπαιδευτική Πολιτική

Universidad de Leon

Προσφέρουμε εξειδικευμένη κατάρτιση και προσανατολισμό για να ασκήσουμε τις λειτουργίες της ψυχοπαιδαγωγικής και εκπαιδευτικής καθοδήγησης σε εκπαιδευτικά κέντρα και ιδρύ ... [+]

Σχετικά με

Προσφέρουμε εξειδικευμένη κατάρτιση και προσανατολισμό για να ασκήσουμε τις λειτουργίες της ψυχοπαιδαγωγικής και εκπαιδευτικής καθοδήγησης σε εκπαιδευτικά κέντρα και ιδρύματα.

Στοχεύει σε αποφοίτους Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Μάστερ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Μάστερ στην Εκπαίδευση Νηπίων και Κοινωνική Εκπαίδευση και Αποφοίτους Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής ή Ψυχοπαδαιμολογίας.... [-]

Ισπανία León
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Latvia

The Master's program was created in 2007 by four universities. Coordinating university: National University of Distance Education (Madrid, Spain). Participating universit ... [+]

The Master's program was created in 2007 by four universities. Coordinating university: National University of Distance Education (Madrid, Spain). Participating universities: Charles University in Prague (Prague, Czech Republic), University of Latvia (Riga, Latvia), and Ludwigsburg University of Education (Reutlingen, Germany). The program is students’ workplace orientated. Therefore, the target audience is applicants from Latvia, the European Union, and countries worldwide with bachelor's degree in Social, Human and Natural sciences.The students’ communication languages are English and Spanish. Knowledge of other languages is welcomed and integrated. Studies are implemented in the e-learning environment, as well as in presence meetings (for students registered at the University of Latvia who cannot come to and stay in Latvia, studies are provided online).The studies provide the following opportunities:... [-]

Λετονία Riga
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 2.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά