Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Όταν επιδιώκουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να προετοιμαστούν για έντονα μαθήματα και αυστηρά ερευνητικά έργα. Ο βαθμός που χορηγούν τα προγράμματα αυτά θεωρείται γενικά υψηλότερος από τα προπτυχιακά και τα χαμηλότερα από τα διδακτορικά διαπιστευτήρια.

Η ψυχολογία της εκπαίδευσης είναι η μελέτη του πώς οι άνθρωποι συμπεριφέρονται και σκέφτονται ενώ μαθαίνουν. Τι είναι το Master στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία; Οι υπότροφοι που επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική αξιοπιστία εγγράφονται συχνά σε αυτά τα προγράμματα ως συνέχεια των προπτυχιακών σπουδών ψυχολογίας. Ένας κοινός στόχος μεταξύ πολλών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στην ψυχολογία της εκπαίδευσης είναι να μεταδώσει τις πληροφορίες και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση κριτικών εκτιμήσεων των διαδικασιών μάθησης. Αυτό επιτυγχάνεται με προσεκτική εξέταση των διάφορων παραγόντων που επηρεάζουν την απόκτηση γνώσεων μέσω τάξεων όπως η βιολογία, η απόκτηση γλωσσών και η κοινωνιολογία της οικογένειας.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατανόηση της ψυχολογίας, αλλά μια βαθύτερη κατανόηση και συμπόνια για τους άλλους είναι μία από τις πιο χρήσιμες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ειδικότερα, η εκπαιδευτική ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση των δικών της μαθησιακών διαδικασιών. Επιπλέον, η ομάδα των ενθουσιωδών συνομηλίκων που αποκτήθηκαν σε πολλά προγράμματα μάστερ είναι συχνά μια πηγή υποστήριξης καθ 'όλη τη διάρκεια της μεταπτυχιακής ζωής.

Τα έξοδα που συνδέονται με τα πτυχία της εκπαίδευσης ποικίλλουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Είναι συχνά καλύτερο να αναφερθούμε άμεσα στις πληροφορίες που δημοσιεύονται από κάθε σχολείο.

Οι εγκαταστάσεις παιδικής μέριμνας συχνά χρησιμοποιούν εκπαιδευτικούς ψυχολόγους, ειδικά εκείνους που παρέχουν φροντίδα σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα με περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας. Τα καθήκοντα αυτής της θέσης φροντίδας μπορεί να περιλαμβάνουν την παροχή ανατροφοδότησης στους γονείς, τη διαχείριση μαθησιακών συνόδων και την ανάπτυξη σχεδίων δραστηριοτήτων. Τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία αναζητούν επίσης συχνά πτυχιούχους εκπαιδευτικών και ψυχολογικών προγραμμάτων που θα χρησιμεύσουν ως προπονητές μάθησης ή καθηγητές. Οι σύμβουλοι μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές εντοπίζοντας εμπόδια και αναπτύσσοντας εξατομικευμένες λύσεις. Οι εκπαιδευτικοί με γνώση της ψυχολογίας μπορεί να είναι καλά εξοπλισμένοι για να διαχειριστούν μια τάξη, να αναπτύξουν στρατηγικές μάθησης και, φυσικά, να διδάξουν την ψυχολογία στους μαθητές.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ψυχολογίας είναι συχνά το πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση του μέλλοντος. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Universidad de Leon

Προσφέρουμε εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξη σύνθετων ερευνητικών δεξιοτήτων σε σχέση με τις διδακτορικές σπουδές, επιτρέποντας την έναρξη ερευνητικών εργασιών στον ... [+]

Σχετικά με

Προσφέρουμε εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξη σύνθετων ερευνητικών δεξιοτήτων σε σχέση με τις διδακτορικές σπουδές, επιτρέποντας την έναρξη ερευνητικών εργασιών στον τομέα της Ψυχολογίας και των Επιστημών της Παιδείας.

Σπούδασε στους πτυχιούχους και τους απόφοιτους της Ψυχολογίας, Αποφοίτησε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Αποφοίτησε στην Εκπαίδευση Βρεφών, Αποφοίτησε στην Κοινωνική Εκπαίδευση, Αποφοίτησε στην Νοσηλευτική, Αποφοίτησε στην Ψυχοπαιδαγωγία, Αποφοίτησε και Αποφοίτησε στην Παιδαγωγική, Αποφοίτησε στις Επιστήμες της Υγείας, Αποφοίτησε στην Ανθρωπολογία και Αποφοίτησε Κοινωνιολογία... [-]

Ισπανία León
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Concordia University Portland

Αλλάξτε την πορεία της ζωής ενός σπουδαστή: Βοηθήστε τους μαθητές που επηρεάζονται από το τραύμα να ευδοκιμήσουν με ένα MEd από την Concordia. Το τραύμα δεν διαγνωρίζεται ... [+]

Αλλάξτε την πορεία της ζωής ενός σπουδαστή: Βοηθήστε τους μαθητές που επηρεάζονται από το τραύμα να ευδοκιμήσουν με ένα MEd από την Concordia.

Το τραύμα δεν διαγνωρίζεται από ένα και μόνο σαφώς καθορισμένο σύμπτωμα. Και μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε είδος γεγονότος-διαζυγίου, ιατρικής διαδικασίας και εκφοβισμού είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον έναν φοιτητή - αν όχι περισσότερο - επηρεασμένος από τραύμα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε. Το MEd μας στο πρόγραμμα σπουδών... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Portland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά