Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Μια πορεία σε αθλήματα περιπέτειας μπορεί να προετοιμάσει τους αθλητές που απολαμβάνουν υψηλού κινδύνου, αδρεναλίνης που παράγουν σωματικές δραστηριότητες για τη μετάβαση από τη συμμετοχή τους στην καθοδήγηση άλλων στην περιοχή εμπειρογνωμοσύνης τους. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να διδάξουν στους μαθητές πώς να διαχειριστούν τοποθεσίες όπου ασκούνται τα αθλήματα περιπέτειας. Οι μαθητές θα μπορούσαν επίσης να μάθουν ένα νέο άθλημα.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μερικής Παρακολούθησης

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Εξερευνητικός Αθλητισμός

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ