Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Αν ένας αθλητής συμμετέχει σε ακραίες σπορ σε νερό, ξηρά, θάλασσα ή αέρα, η μελέτη σπορ περιπέτειας μπορεί να ανοίξει πρόσθετες επιλογές σταδιοδρομίας. Στα προγράμματα αυτά θα μπορούσαν να μάθουν για την ασφάλεια, την καθοδήγηση, τον τουρισμό και τη διαχείριση. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να εισάγουν τους μαθητές σε νέα αθλήματα.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Εξερευνητικός Αθλητισμός Μερικής Παρακολούθησης

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Εξερευνητικός Αθλητισμός

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ