Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Επαγγελματικές Σπουδές στη Ζιμπάμπουε

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επαγγελματικές Σπουδές στη Ζιμπάμπουε 2019

Επαγγελματικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών είναι μια εξαιρετική εκπαιδευτική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για την επιδίωξη μιας κερδοφόρα καριέρα μετά την έξοδο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτός ο τύπος προγράμματος έχει ως στόχο να διδάξουν στους μαθητές ό, τι πρέπει να ξέρετε για την είσοδο και την επιτυχία στο χώρο εργασίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσαν να σας δούμε να επισκέπτονται τη Ζιμπάμπουε. Από τα αξιοθέατα του τουρισμού με τα πολλά ιστορικά χαρακτηριστικά και πολιτικές ρυθμίσεις της χώρας θα φυσήξει το μυαλό σας μακριά, όπως θα επιδιώξει να κατανοήσουν τη ζωή στη Ζιμπάμπουε. Παρά το περίφημο οικονομική κατάσταση της χώρας, οι άνθρωποι απολαμβάνουν προσιτές τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις δεξιότητες που διδάσκονται στα πανεπιστήμια εδώ. Η ποιότητα των δεξιοτήτων Μηχανικών εδώ είναι υψηλό, όπως διέπεται από το Ίδρυμα Ζιμπάμπουε Μηχανικών. Μπορείτε να είστε σίγουροι για να πάρει την ποιότητα της κατάρτισης όπως μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Ζιμπάμπουε.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επαγγελματικές Σπουδές στη Ζιμπάμπουε 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Social Science στην Παρακολούθηση και Αξιολόγηση

Lupane State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2019 Ζιμπάμπουε Bulawayo

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στην παρακολούθηση και αξιολόγηση, προκειμένου να βελτιωθεί ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και τα αποτελέσματα των κοινωνικών προγραμμάτων. [+]

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένες θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στην παρακολούθηση και αξιολόγηση, προκειμένου να βελτιωθεί ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και τα αποτελέσματα των κοινωνικών προγραμμάτων.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας προσωπικό αξιολόγησης για να προωθήσει την αξιολόγηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και των δημόσιων πολιτικών.... [-]