Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών

Βρείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Οι επαγγελματίες του κλάδου των εστιατορίων ή οι σπουδαστές που αναζητούν σταδιοδρομία στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών μπορεί να θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στην επεξεργασία τροφίμων και ποτών. Υπάρχουν αρκετές εξειδικεύσεις για την επεξεργασία τροφίμων και ποτών, αλλά όλοι θα ασχοληθούν πιθανότατα με τους κοινόχρηστους χώρους του σωστού χειρισμού τροφίμων, της προετοιμασίας και της αποθήκευσης.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές - Συγκρίνετε Μεταπτυχιακά σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]