Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών στη Γαλλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών στη Γαλλία 2019

Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι επαγγελματίες του κλάδου των εστιατορίων ή οι σπουδαστές που αναζητούν σταδιοδρομία στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών μπορεί να θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στην επεξεργασία τροφίμων και ποτών. Υπάρχουν αρκετές εξειδικεύσεις για την επεξεργασία τροφίμων και ποτών, αλλά όλοι θα ασχοληθούν πιθανότατα με τους κοινόχρηστους χώρους του σωστού χειρισμού τροφίμων, της προετοιμασίας και της αποθήκευσης.

Η Γαλλία είναι σήμερα μια από τις 20 χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις από την άποψη της οικονομίας, λόγω της εξαιρετικά αποτελέσματα με γνώμονα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους εκπαίδευση. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στα πανεπιστήμια προσφέρονται στη γαλλική γλώσσα. Η Γαλλία έχει 60 δημόσια και 100 ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών στη Γαλλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Τα Καλύτερα Μεταπτυχιακά σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών στη Γαλλία 2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]