Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Η μελέτη της επεξεργασίας τροφίμων και ποτών μπορεί συνήθως να καλύπτει θέματα όπως η προετοιμασία και η αποθήκευση τροφίμων, η διασταυρούμενη μόλυνση, η σωστή διακίνηση τροφίμων και ενδεχομένως ακόμη και η εμβάθυνση στους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης μέσω θεμάτων όπως η διαχείριση πωλήσεων και κουζίνας.

Ευρώπη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά, είναι συνήθως γνωστή ως η δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας. Δεύτερη μικρότερη ήπειρος, με 10.180.000 (km2), οι συγκεντρώνει περιοχή 50 χώρες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]