Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2018/2019

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Οι σπουδαστές με τις φιλοδοξίες να γίνουν επαγγελματίες της υπηρεσίας τροφίμων, είτε σε διοικητικές θέσεις είτε σε θέσεις κουζίνας, θα επωφεληθούν πιθανώς από τη μελέτη της επεξεργασίας τροφίμων και ποτών. Συνδυάζοντας τους κλάδους της ασφάλειας των επιχειρήσεων και της ασφάλειας των τροφίμων, η επεξεργασία τροφίμων και ποτών μπορεί να καλύψει τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης των λιανικών τροφίμων.

Ευρώπη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά, είναι συνήθως γνωστή ως η δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας. Δεύτερη μικρότερη ήπειρος, με 10.180.000 (km2), οι συγκεντρώνει περιοχή 50 χώρες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master Microbiology και Physicochemistry για τις διαδικασίες τροφίμων και κρασιού

AgroSup Dijon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Dijon

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. [+]

Μεταπτυχιακά σε Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών Ευρώπη 2018/2019. Σχετικά με το μάστερ

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό μεταπτυχιακό δίπλωμα διεθνούς έρευνας διεθνούς κύρους που βασίζεται στη Μικροβιολογία και τις σχετικές διεργασίες και τη Φυσικοχημεία που εφαρμόζονται στις AgroSup Dijon και AgroSup Dijon Διαδικασίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας - Franche-Comté και AgroSup Dijon . Αυτό το μάστερ στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών ερευνητών και διευθυντών της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων.... [-]