Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Δείτε τις 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζαχαροπλαστική

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να είναι ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα σας. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί βασικό παράγοντα για τον προσδιορισμό της επαγγελματικής επιτυχίας. Η επίτευξη ενός προχωρημένου πτυχίου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια εργασία που ικανοποιεί προσωπικά και οικονομικά ανταμείβοντας.

Τι είναι ο Δάσκαλος στη Ζαχαροπλαστική; Είναι ένας πολύ εξειδικευμένος τίτλος για όσους επιθυμούν να κάνουν τα επιδόρπια την ύψιστη προτεραιότητά τους. Ο Δάσκαλος στη Ζαχαροπλαστική περιλαμβάνει μια μεγάλη πρακτική μάθηση. Οι σπουδαστές που επιλέγουν αυτό το πεδίο σπουδών μπορούν να μάθουν για τη χημεία του μαγειρέματος και τις πιο προηγμένες τεχνικές για τη δημιουργία γλυκών απολαύσεων. Συχνά δίνεται μεγάλη έμφαση στη γαστρονομία. Αυτός ο βαθμός μπορεί να πάρει έναν σεφ ζαχαροπλαστικής σε ένα υψηλότερο επίπεδο δημιουργικότητας και ικανότητας στην κουζίνα.

Η εκμάθηση ενός Master in Pastry μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν να οργανώνουν και να αξιοποιούν έναν χώρο εργασίας αποτελεσματικά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν σε κορυφαία εστιατόρια και μαγειρικά περιβάλλοντα. Οι μαθητές μαθαίνουν να δημιουργούν καινοτόμα επιδόρπια για ποικίλες περιπτώσεις.

Το κόστος που συνδέεται με την επίτευξη ενός προχωρημένου βαθμού στη ζύμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ίδρυμα και την τοποθεσία. Μπορεί να υπάρχουν έξοδα ταξιδιού και διαμονής που σχετίζονται με το πρόγραμμα. Διερευνήστε αυτές τις λεπτομέρειες για τα ιδρύματα που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε.

Οι σεφ ζαχαροπλαστικής έχουν μεγάλη ζήτηση σε πολλές τοποθεσίες. Υπάρχουν λέσχες χωρών που χρησιμοποιούν ζαχαροπλαστεία, καθώς και θέρετρα και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας. Τα άτομα μπορούν να λειτουργούν ως εταιρείες παροχής υπηρεσιών catering ή να κατέχουν θέσεις με εταιρείες διαχείρισης εκδηλώσεων, να παρέχουν κομψά επιδόρπια για ειδικές εκδηλώσεις. Τα εστιατόρια παγκοσμίως προσλαμβάνουν σεφ μαγειρικής για να δημιουργήσουν αξιόλογες γλυκίσματα για τους πελάτες τους. Αυτή είναι μια σταδιοδρομία που θα μπορούσε να σας μεταφέρει σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα ιδρύματα στα οποία μπορείτε να κερδίσετε ένα Master in Pastry, και βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια πολύ πρακτική εκπαίδευση και γενικά ολοκληρώνεται σε ένα εξάμηνο. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Other options within this field of study:

2 Results in Ζαχαροπλαστική

Basque Culinary Center

... [+]

* Το ποσό αυτό υπόκειται σε κάποια διαφοροποίηση πριν από την επόμενη έκδοση

Επιλογές χρηματοδότησης

[-]
Ισπανία San Sebastián
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά ... [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά