Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζυθοποιία

Αν ένας φοιτητής επιθυμεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή του μετά την ολοκλήρωση ενός πτυχίου πανεπιστημίου, ένα μεταπτυχιακό είναι μια καλή επιλογή. Επιτρέπει περαιτέρω μελέτη κι έρευνα σε έναν τομέα εξειδίκευσης. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να προσφέρει εξαιρετική προετοιμασία και προηγμένες δεξιότητες για την είσοδο στο εργατικό δυναμικό ή μπορεί να οδηγήσει σε ένα διδακτορικό.

Τι είναι ένα Μεταπτυχιακό στη Ζυθοποιία; Το πτυχίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές, με προηγούμενη εμπειρία στην παραγωγή μπύρας, να προωθήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Τα θέματα εκμάθησης μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαχείριση της ζύμης ζυθοποιίας, την ωρίμανση μπύρας, τη μικροβιολογία ζυθοποιίας, την ανάπτυξη και ανάλυση γεύσης και τη συσκευασία μπύρας. Οι περισσότερες σχολές απαιτούν ένα ερευνητικό έργο ζυθοποιίας με γραπτή εργασία, εκτός από τα μαθήματα.

Ένα Μεταπτυχιακό στη Ζυθοποιία μπορεί να αποδώσει πολλές ωφέλιμες δεξιότητες ζωής στους φοιτητές. Μπορούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, τον τρόπο διαχείρισης των ωραρίων και του χρόνου και τον τρόπο δημιουργικής επίλυσης των προβλημάτων. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία σε οποιοδήποτε επάγγελμα και προσωπική επιδίωξη.

Τα έξοδα που υφίσταται ένας φοιτητής, κατά την εγγραφή του σε ένα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ζυθοποιίας, θα διαφέρει σημαντικά από τη μια σχολή στην άλλη. Παράγοντες όπως η τοποθεσία της σχολής, ο αριθμός της απαιτούμενης βαθμολογίας και οι τυχόν πρόσθετες αμοιβές επηρεάζουν το κόστος. Είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τις σχολές και να λάβετε έναν κατάλογο δαπανών.

Μετά την απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Ζυθοποιίας, οι φοιτητές συνήθως εισέρχονται στην επιχείρηση μπύρας και οινοπνευματωδών. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας που μπορούν να επιδιώξουν. Για παράδειγμα, μπορούν να γίνουν διευθυντές ζυθοποιίας, εκπρόσωποι πωλήσεων μπύρας, πρεσβευτές μάρκας, διαχειριστές εξοπλισμού ζυθοποιίας, επικεφαλείς ζυθοποιίας ή διαχειριστές ελέγχου ποιότητας. Όσοι έχουν επιχειρηματικό πνεύμα μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους ζυθοποιεία και να αναπτύξουν σπιτικές μπύρες.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από προγράμματα ζυθοποιίας που προσφέρονται σε κολέγια και πανεπιστήμια που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Εάν κατοικούν σε μια απομακρυσμένη περιοχή, τα διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να είναι επίσης μια επιλογή. Αναζητήστε παρακάτω το πρόγραμμά σας κι επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγών της σχολής της επιλογής σας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Ζυθοποιία

Universitat Rovira i Virgili

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιο ... [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]
Ισπανία Tarragona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά