Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Ζυθοποιία Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζυθοποιία Ευρώπη 2019

Τα οφέλη ενός μεταπτυχιακού εκτείνονται πέρα ​​από τη βελτίωση κερδίζοντας δυνατότητά σας. Μπορούν να σας παρέχει με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους συμμαθητές σας, πολλοί από τους οποίους θα έχουν παρόμοια A-level και μεταπτυχιακών τίτλων.

Η ζυθοποιία είναι ένας εξαιρετικός τομέας σπουδών για όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και την επιστήμη πίσω από την απόσταξη των καλύτερων μπυρών στον κόσμο. Οι φοιτητές μπορούν να μάθουν πώς να φτιάχνουν μπύρες που πωλούνται εμπορικά ή να λειτουργούν περιφερειακά βιοτεχνικά ζυθοποιεία, μικροζυθοποιεία ή ζυθοποιεία-μπαρ.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζυθοποιία Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]