Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Ζυθοποιία στην Ισπανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζυθοποιία στην Ισπανία 2019

Ζυθοποιία

Master-επίπεδο σπουδών περιλαμβάνει εξειδικευμένη μελέτη σε έναν τομέα της έρευνας ή ενός τομέα της επαγγελματικής πρακτικής. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο της δεξιοτεχνίας του θέματος. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό μπορεί να διαρκέσει από ένα χρόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Για να μπορέσετε να αποφοιτήσουν, θα πρέπει συνήθως να γράφουν και να υπερασπιστεί μια διατριβή, ένα μεγάλο χαρτί που είναι το αποκορύφωμα εξειδικευμένης έρευνας σας.

Οι μελέτες ζυθοποιίας αρχίζουν συχνά με τη μελέτη της χημείας, των βιολογικών επιστημών, της φυσικής ή της μηχανικής. Οι αρχικές γνώσεις των φοιτητών μπορούν στη συνέχεια να εφαρμοστούν στη βιομηχανία ζυθοποιίας καθώς συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους μελετώντας τις διαδικασίες ζύμωσης, την τεχνολογία ζυθοποιείου, τις επιστήμες ψύξης και τη βιοχημεία της ζύμωσης.

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ζυθοποιία στην Ισπανία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο πανεπιστημίου σε ζυμωμένα ποτά

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας. [+]

Ο γενικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου είναι να σας εκπαιδεύσει για να γίνει ερευνητής και επαγγελματίας στον τομέα των ποτών που ζυμώθηκαν, ιδιαίτερα του κρασιού, του αφρώδους οίνου και της μπύρας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει τρεις σαφείς επαγγελματικές ειδικότητες:

Έρευνα της ονολογίας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ερευνητές στον τομέα της οινολογίας και της βιοτεχνολογίας τροφίμων και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους με διδακτορικό πρόγραμμα.Επιστήμη και τεχνολογία αφρωδών οίνων: Αυτή η εξειδίκευση εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα της οινολογίας ή της αμπελοκαλλιέργειας που επιθυμούν να ειδικευτούν στην παραγωγή αφρωδών οίνων, έναν τομέα που αντιπροσωπεύεται ευρέως στην Καταλονία.Επιστήμη και τεχνολογία της μπύρας: Η εξειδίκευση αυτή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (βιοτεχνολόγους, οινοπαραγωγούς, μηχανικούς κ.λπ.) στη διαδικασία παρασκευής διαφόρων τύπων μπύρας σε βιομηχανική και βιοτεχνική κλίμακα.... [-]