Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ηχοληψία

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα θεωρείται συχνά ως διαμεσολαβητής μεταξύ προπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών ή επαγγελματικών στόχων. Αυτά τα προηγμένα προγράμματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό σε περιεχόμενο και χαρακτήρα, καθώς είναι διαθέσιμα σε πλήθος κλάδων.

Τι είναι το Master in Audio Engineering; Η ηχητική μηχανική κατανοείται καλύτερα ως μελέτη δομικών κατασκευών για την παραγωγή ή την αλληλεπίδραση με τον ήχο. Προγράμματα που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να διαφέρουν από ορισμένα ονόματα, ανάλογα με την ειδική εστία τους. Ένα MM στη μουσική τεχνολογία, MSc στην τεχνολογία ήχου και MA στην τεχνολογία ήχου μπορεί όλοι να απαιτούν παρόμοια επιτεύγματα από τους μαθητές. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα επικεντρώνονται στα επιχειρησιακά ή πρακτικά στοιχεία του χώρου, διερευνούν θέματα όπως η καινοτομία του ήχου ή οι τεχνικές ζωντανές επιδόσεις, ενώ άλλοι περιορίζουν τις έρευνές τους σε ακαδημαϊκά ή θεωρητικά θέματα, όπως σχεδιασμός οργάνων και θεωρία σημάτων. Οι φοιτητές θα εξυπηρετούνται καλά για να διερευνήσουν πλήρως το βασικό πρόγραμμα σπουδών κάθε υποψήφιο πρόγραμμα πριν από την εφαρμογή.

Η γνώση της ηχητικής μηχανικής μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να δημιουργήσουν τα δικά τους μέσα και να δημιουργήσουν μοναδική μουσική. Οι πρακτικές ικανότητες επεξεργασίας και χειρισμού μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη μουσική των άλλων. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος θα μπορούσε επίσης να ανοίξει ευκαιρίες για διδακτορικές σπουδές.

Λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του αντικειμένου των διαφόρων προγραμμάτων, τα δίδακτρα τείνουν να ποικίλλουν. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ελέγξουν με το ίδρυμα ή να διερευνήσουν τα διαφημιστικά και εκπαιδευτικά υλικά στο διαδίκτυο για ακριβή αριθμητικά στοιχεία.

Μια πιθανή σταδιοδρομία για αποφοίτους ενός προγράμματος όπως αυτό είναι να παραμείνει στον ακαδημαϊκό κόσμο. Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη μηχανική συχνά θέτουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σε σχετικό τομέα ως προϋπόθεση. Με την επαγγελματική τους ιδιότητα, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν τον εαυτό τους να παράγουν μουσική με τη λειτουργία ηχητικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης ή να επεξεργάζονται τελειωμένες περικοπές μετά από μια εγγραφή. Εκείνοι που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε αυτό το μάθημα, με την προσθήκη πιστοποιητικού διδασκαλίας αναγνωρισμένου από τις τοπικές αρχές, θα μπορούσαν επίσης να βρουν εργασία ως εκπαιδευτικός.

Έμπειροι φορείς για ηχητική μηχανική υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Ηχοληψία

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Το πρόγραμμα αποφοίτων τέχνης ήχου έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τον απαραίτητο συνδυασμό πρακτικής κατάρτισης και θεωρητικής μελέτης για να σας προετοιμάσει για μια καρ ... [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ηχοληψία.

Ίσως να απολάβατε τον κύριο σας ως υποβαθμισμένο, αλλά η εμπειρία σας στην επιτροπή συναυλιών ή στο ραδιόφωνο της πανεπιστημιούπολης ήταν αυτό που σας πήρε από το κρεβάτι κάθε μέρα. Ίσως υπάρχει μια καριέρα σας στο χώρο της μουσικής, της εγγραφής ή τηλεοπτικό στούντιο ή στο ραδιόφωνο. Σκεφτείτε το πρόγραμμα πτυχίου μεταπτυχιακού τίτλου στο Πανεπιστήμιο Syracuse . Με ένα πόδι στο σχολείο του Newhouse και το άλλο στο Κολλέγιο Οπτικών και Τεχνών Τέχνης , οι ακουστικές τέχνες είναι μια εξερεύνηση στο επίπεδο του διδακτικού κύρους σε 14 μήνες του κόσμου του ήχου και της μουσικής επιχείρησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Syracuse
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά