$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε 17 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ισλαμικές Σπουδές

Ο πλοίαρχος είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ότι οι φοιτητές επιδιώκουν να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην περιοχή των σπουδών τους. Συνήθως, το πτυχίο πανεπιστημίου, πρέπει να κερδίσει για πρώτη φορά. Α… περαιτέρω

Ο πλοίαρχος είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ότι οι φοιτητές επιδιώκουν να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην περιοχή των σπουδών τους. Συνήθως, το πτυχίο πανεπιστημίου, πρέπει να κερδίσει για πρώτη φορά. Αυτός ο βαθμός μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε μια καριέρα ή να προωθείται περαιτέρω μελέτες.

Τι είναι ένα Master στην Ισλαμικών Σπουδών; Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές λαμβάνουν μια σε βάθος ματιά σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ιστορικές και σύγχρονες προοπτικές. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά θέματα των μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνει -Νομική κείμενα σε πράξεις λατρείας? σύγχρονα θέματα στην πολιτική νομολογίας? τις αρχές και την πρακτική της οικονομικής και της κοινωνικής δικαιοσύνης? σύγχρονη ισλαμική χρηματοδότηση? Αραβικά ανάγνωση κειμένου? και το έγκλημα και τη φιλοσοφία της τιμωρίας στην ισλαμική νομολογία. Πολλά προγράμματα θα απαιτήσει μια τελική διατριβή ή ερευνητικό έργο.

Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό είναι ευεργετική, δίνοντας απόφοιτοι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όταν ψάχνουν για μια θέση εργασίας.Μελετώντας το Ισλάμ δίνει επίσης στους μαθητές μια μεγαλύτερη κατανόηση των πολιτισμών, θρησκευτικές αντιλήψεις, και τους ανθρώπους με τους οποίους θα αλληλεπιδρούν και να εργάζονται με.

Οι οικονομικές απαιτήσεις που εμπλέκονται με κερδίζει αυτός ο βαθμός θα διαφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτό το μονοπάτι της μελέτης θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο αμέσως για να μάθετε ποια θα είναι τα δίδακτρα.

Τα άτομα με Μάστερ στην Ισλαμικών Σπουδών έχει μια ποικιλία της σταδιοδρομίας που μπορούν να επιλέξουν από. Ορισμένα περιλαμβάνουν άμεση εμπλοκή με την ισλαμική κοινότητα, ενώ άλλα έχουν ένα περιβάλλον πίσω από τα παρασκήνια. τίτλοι των θέσεων εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες γρήγορη ταινία, βοηθός πολιτικού, η κυβέρνηση αξιωματικός κοινωνική έρευνα, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, της κοινωνικής ερευνητή, και τα στελέχη του λογαριασμού δημοσίων σχέσεων.Άλλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην οποία το πτυχίο σας μπορεί να είναι χρήσιμο να περιλαμβάνει αξιωματικός του ανθρώπινου δυναμικού, διπλωματικές υπηρεσίες επιχειρησιακής αξιωματικός, ερευνητής της αγοράς, και δημοσιογράφος εφημερίδας.

Βρείτε το σωστό σχολείο σήμερα με τη χρήση της βάσης δεδομένων μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Ουάσιγκτο, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πρόγραμμα ΜΑ των Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών στο Τζωρτζτάουν επιδιώκει να προωθήσει τη γνώση και την κατανόηση της κλασσικής και της σύγχρονης ισλαμικής σκέψης και να πα ... +

Το πρόγραμμα ΜΑ των Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών στο Τζωρτζτάουν επιδιώκει να προωθήσει τη γνώση και την κατανόηση της κλασσικής και της σύγχρονης ισλαμικής σκέψης και να παράσχει μια κατανόηση της αραβοφωνικής κουλτούρας και της πνευματικής ιστορίας στις προμοντέρνες και τις σύγχρονες περιόδους. Με ιδιαίτερη έμφαση στις αραβικές κειμενικές παραδόσεις, το πρόγραμμα προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στη μελέτη των γλωσσών, της λογοτεχνίας και της σκέψης του ισλαμικού κόσμου και εισάγει τους σπουδαστές σε ακαδημαϊκές προσεγγίσεις στη μελέτη του Ισλάμ. -
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)