Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Ιστορία στο Χονγκ Κονγκ

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ιστορία στο Χονγκ Κονγκ 2018

Ιστορία

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Η ιστορία μπορεί να περιλαμβάνει τη μελέτη ενός λαού, πολιτισμού, ή χώρας συγκεκριμένα, αλλά και συχνά περιλαμβάνει γενική επισκόπηση των ευρύτερων τάσεων. Οι φοιτητές της ιστορίας μπορεί να απαιτείται να διεξάγουν έρευνα σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκαν στη νότια ακτή της Κίνας, η χώρα είναι μία από τις δύο Ειδικές Διοικητικές Περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Χονγκ Κονγκ 's τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τοποθετείται στη δομή της Αγγλίας, καθώς και διεθνή συστήματα. Διοικείται από τη χώρα 's Γραφείο Παιδείας.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Ιστορία στο Χονγκ Κονγκ 2018

Διαβάστε Περισσότερα

MPhil στην Ιστορία

Lingnan University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2018 Χονγκ Κονγκ Tuen Mun

Μεταξύ των ανώτερων σχολή, Πρόεδρος Καθηγητής μας, ο Richard Davis, που ειδικεύεται στην μεσαία περίοδο Κίνας (Πέντε δυναστείες στην περίοδο τραγούδι). Οι δημοσιεύσεις του αγγίζουν την πολιτιστική ιστορία, η ιστοριογραφία και πολιτική ιστορία. Έχει επίσης δημοσιεύσει ιστορικές μεταφράσεις. [+]

Τα Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ιστορία στο Χονγκ Κονγκ. MPhil στην Ιστορία Διάρκεια: 2 χρόνια (πλήρους απασχόλησης) Τόπος: Χονγκ Κονγκ Το Τμήμα Ιστορίας Lingnan έχει σήμερα εννέα τακτικά μέλη ΔΕΠ, και τους τομείς της έρευνας τους καλύπτουν προ-μοντέρνα και σύγχρονη κινεζική ιστορία, την ιστορία του Χονγκ Κονγκ, σύγχρονη βρετανική και ευρωπαϊκή ιστορία , την ιστορία της Ρωσίας και της Κεντρικής Ασίας, και η αμερικανική ιστορία. Το Τμήμα ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την πρόσληψη φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διακρατική ιστορία. Ο καθηγητής Han Xiaorong είναι ένας ειδικός του 20ου αιώνα Κίνας και του Βιετνάμ ιστορία, με επίκεντρο τις κινήσεις των αγροτών, των εθνοτικών σχέσεων και περιφερειακές αλληλεπιδράσεις και ολοκλήρωσης. Ο καθηγητής Liu Guanglin, η έρευνα William επικεντρώνεται στην κινεζική οικονομική ιστορία, την πολιτική οικονομία των καθυστερήσεων Imperial Κίνα, η κινεζική στρατιωτική ιστορία, Νεο-Κομφουκιανισμό και της οικονομίας της αγοράς σε μια ιστορική προοπτική. Αναπληρωτής Καθηγητής Χάρης Αϊ-Λινγκ Τσου είναι ειδικός στο Χονγκ Κονγκ και της Κίνας πνευματική και εκπαιδευτική ιστορία. Πρόσφατη δουλειά της έχει επεκταθεί για να περιλάβει τη βρετανική αυτοκρατορία και εκπαιδευτική κληρονομιά της και σε άλλες πρώην ασιατικές αποικίες στη Νοτιοανατολική Ασία, με μια συγκριτική εστίαση στη Μεσόγειο. Έχει επίσης ερευνά τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές πτυχές του Ψυχρού Πολέμου στην Ασία, μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο της ιστορίας της Ανατολής-Δύσης αλληλεπιδράσεις. Αναπληρωτής Καθηγητής Mark Hampton είναι ειδικός του 19ου και 20ου αιώνα η Βρετανία, η ιστορία των μέσων ενημέρωσης ειδικότερα. Η πρόσφατη δουλειά του έχει μετατοπιστεί στην αυτοκρατορική κουλτούρα: θέση του Χονγκ Κονγκ στο 20ο αιώνα βρετανική κουλτούρα,... [-]