Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στην Αυστραλία

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στην Αυστραλία 2019

Καλλιτεχνικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω είτε την κατανόησή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα ή απογείωση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη πτυχίο σας.

Οι Τέχνες αναφέρονται σε προγράμματα που εστιάζουν σε θέματα πνευματικού τύπου που δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα όσο η επιστήμη και τα μαθηματικά. Όσοι επιθυμούν να έχουν έναν δημιουργικό ρόλο στο να συμβάλουν στην κοινότητα, θα ενδιαφέρονται για τις τέχνες.

Η Αυστραλία είναι μια νησιωτική χώρα και την ήπειρο του νοτίου ημισφαιρίου, στα ΝΔ του Ειρηνικού, ένα κράτος μέλος της Κοινοπολιτείας.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στην Αυστραλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Creative Arts (Έρευνα)

University of Technology Sydney
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 4 χρόνια January 2019 Αυστραλία Sydney

Το Master of Creative Arts (Έρευνα) απευθύνεται γενικά σε άτομα με εμπειρία στη βιομηχανία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις δημιουργικές τέχνες που επιθυμούν να αναλάβουν δημιουργική έρευνα που περιλαμβάνει την προετοιμασία και παρουσίαση ενός βιώσιμου δημιουργικού έργου που μπορεί να επιτευχθεί εντός του χρονικού πλαισίου για το έργο ενός πλοίαρχου, διατριβή 10.000-15.000 λέξεων. [+]

Το μάθημα αποτελεί ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ειδικές γνώσεις, ερευνητικές και δημιουργικές δεξιότητες σχετικές με τις δημιουργικές βιομηχανίες που αναδύονται σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Οι επιλογές καριέρας περιλαμβάνουν θέσεις στις δημιουργικές βιομηχανίες.

[-]