Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στη Νορβηγία

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στη Νορβηγία 2018

Καλλιτεχνικές Σπουδές

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Προγράμματα στις Τέχνες κυμαίνονται από τη φιλοσοφία έως τα Αγγλικά, τη φωνητική ερμηνεία έως την ορχηστρική ερμηνεία, ακόμη και την μαγειρική τέχνη ή την μόδα. Το νήμα που συνδέει τα προγράμματα τεχνών είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με τη δημιουργική μάθηση.

Νορβηγία (Norge) είναι το δυτικότερο, βορειότερη - και στην πραγματικότητα το ανατολικότερο - από τις τρεις σκανδιναβικές χώρες. Η Νορβηγία είναι γνωστή για την καταπληκτική και ποικίλο τοπίο της. Τα φιόρδ στα δυτικά της χώρας είναι μεγάλες στενούς κολπίσκους, πλαισιώνεται εκατέρωθεν από ψηλά βουνά, όπου η θάλασσα εισχωρεί βαθύτερα στην ενδοχώρα. Η τελική ευθύνη για την εκπαίδευση ανήκει στο νορβηγικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Καλλιτεχνικές Σπουδές στη Νορβηγία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος της αρκτικής τέχνη και το σχεδιασμό

The University of the Arctic (UArctic)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) August 2018 Νορβηγία Bergen

[+]

Πανεπιστήμιο της Λαπωνίας

Είτε σας ενδιαφέρει στο σχεδιασμό υπηρεσιών, βόρεια ευημερία, ή νομικά οπτική γωνία της αειφόρου ανάπτυξης, μπορείτε να βασίζεστε στην τεχνογνωσία μας. Συνδυάζουμε Αρκτική εμπειρία με τους τομείς όπως ο σχεδιασμός, νομικές και κοινωνικές επιστήμες, και μας μοναδικό Αρκτική Πρόγραμμα Σπουδών ενός έτους, προσφέρει μια διεπιστημονική προοπτική σε τρέχοντα θέματα της Αρκτικής. Μπορούμε επίσης να εκπαιδεύσει τους καλύτερους καθηγητές του κόσμου. Προσθέστε σε αυτό τις άριστες υπηρεσίες υποστήριξης των φοιτητών μας και την ζεστή ατμόσφαιρα του σύγχρονου πανεπιστημίου μας, και θα ανακαλύψετε γιατί το Πανεπιστήμιο της Λαπωνίας είναι η τέλεια επιλογή για τις σπουδές στο Βορρά.... [-]