Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Επιστήμες Φυτών Μεταπτυχιακό

Δείτε τα Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Επιστήμες Φυτών Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Επιστήμες Φυτών

Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.

επιστήμες των φυτών ή βοτανική είναι η μελέτη των φυτών, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας τους, τη φυσιολογία, την οικολογία, την αναγνώριση, και τις πιθανές χρήσεις. Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα της βιολογίας και επιτρέπει στους μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της έρευνας, της γεωργίας, ή της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Ακόμα κι αν παραστεί μου μακρινό μαθήματα εκμάθησης σε απευθείας σύνδεση, πολλά πανεπιστήμια κατέχουν έναρξη σε διάφορες θέσεις. Θα μπορούσε ακόμη και να σταματήσει να παίρνει μαθήματα για πολλές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του έτους χωρίς απόσυρση και χωρίς να ρίχνουν τα δάνεια σπουδαστών σας σε επιστροφή. Αυτό είναι ένα ισχυρό επιχείρημα που πολλοί άνθρωποι εξετάσουμε κατά την εγγραφή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθήματα.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Επιστήμες Φυτών Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here