Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χονγκ Κονγκ

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χονγκ Κονγκ 2019

Κοινωνικές Επιστήμες

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Οι κοινωνικές επιστήμες βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις αλληλεπιδράσεις και τα συστήματα της ανθρώπινης κοινωνίας. Τα θέματα που καλύπτονται μπορεί να περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο οι κοινότητες και οι πληθυσμοί σχηματίζουν κυβερνήσεις, κάνουν νόμους, αναπτύσσουν οικονομικά συστήματα ή πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν αποφάσεις.

Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκαν στη νότια ακτή της Κίνας, η χώρα είναι μία από τις δύο Ειδικές Διοικητικές Περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Χονγκ Κονγκ 's τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τοποθετείται στη δομή της Αγγλίας, καθώς και διεθνή συστήματα. Διοικείται από τη χώρα 's Γραφείο Παιδείας.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χονγκ Κονγκ 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στις Κοινωνικές Επιστήμες στη Συγκριτική Κοινωνική Πολιτική (Διεθνής) (IMCSP)

Lingnan University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Χονγκ Κονγκ Tuen Mun

Η Lingnan ξεκίνησε το πρόγραμμα Master of Social Sciences in Comparative Social Policy (IMCSP) για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για τέτοια μαθήματα και να αντιμετωπίσει την έλλειψη ατόμων με σχετικές συγκριτικές γνώσεις στον δημόσιο τομέα. [+]

Τα Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χονγκ Κονγκ. Το νέο μάθημα των κοινωνικών επιστημών της Lingnan στη Διεθνή Συγκριτική Κοινωνική Πολιτική (IMCSP) ενσωματώνει την προσοχή στη μελέτη των αναπτυξιακών θεμάτων, των πρωτοβουλιών της κοινωνικής πρόνοιας και της χρηστής διακυβέρνησης.

Οι δυνάμεις που ενυπάρχουν στην παγκοσμιοποίηση, μεταξύ των οποίων αυξάνεται ο οικονομικός ανταγωνισμός και η κοινωνική αλλαγή, δείχνουν την αξία της μελέτης των εμπειριών διαφορετικών χωρών και περιφερειών ως προοίμιο αντιμετώπισης προβλημάτων και ζητημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί από εμάς.... [-]