Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Κοσμετολογία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Κοσμετολογία

Κοσμετολογία

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα μεταπτυχιακό σε ένα συγκεκριμένο τομέα της πρακτικής που οδηγεί σε έναν υψηλό βαθμό ικανότητας ή γνώσης. Έχοντας ένα μεταπτυχιακό σας δίνει μια επαγγελματική άκρη, δίνοντάς σας το πολυπόθητο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα σας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και τις δεξιότητες της έρευνας που συνοδεύουν συνήθως αυτό το επίπεδο της εκπαίδευσης.

Τι είναι ένα Μάστερ στην Κοσμετολογία; Κοσμετολογία είναι ένα πεδίο που βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν την εμφάνισή τους? Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω τεχνικών που χρησιμοποιούνται στο σώμα ή το δέρμα. Cosmetologists μάθουν για θεραπείες ομορφιάς, καλλυντικά και περιποίησης μαλλιών και των νυχιών. Δάσκαλος cosmetologists έχουν πρόσθετη εκπαίδευση και την εμπειρία από το κανονικό cosmetologists, συμπεριλαμβανομένης της γνώσης που αποκτήθηκε από τα μαθήματα στην ανατομία, τη φυσιολογία και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα πλοίαρχος εκπαίδευση και αισθητική προετοιμάζει συνήθως οι μαθητές να λάβει τις εξετάσεις αδειοδότησης κατάσταση.Στο επίπεδο του πλοιάρχου, οι μαθητές θα έχουν συνήθως κάποια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα και θα πρέπει να συνεχίσουν την εκπαίδευση μαθαίνοντας για τα νέα προϊόντα και τις τεχνικές μέσα κοσμετολογία.

αύξηση των θέσεων εργασίας για cosmetologists αναμένεται να αυξηθεί, και έχοντας προηγμένη εκπαίδευση στον τομέα αυτό μπορεί να σας φέρει στην κορυφή της λίστας για τις καλύτερες θέσεις σε ξενοδοχεία και spa. Ευκαιρίες θα είναι ευρύτερη για όσους έχουν την πρόσθετη εμπειρία στην μικροβιολογία και των επιχειρήσεων και οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Το επιπλέον μαθημάτων και τη χορήγηση αδειών για την εκπαίδευση επιπέδου Μάστερ συνήθως απαιτεί πέντε εξάμηνα μαθημάτων και ένα έτος εργασιακή εμπειρία. Τα σχολεία έχουν διαφορετικές τιμές και τα τέλη, ώστε να είναι σίγουρος για να κάνετε κάποια έρευνα πριν από την αποστολή των αιτήσεων για τα θεσμικά όργανα που σας αρέσει το καλύτερο.

Οι απόφοιτοι γίνει ικανός στη χημική κατσάρωμα, το ίσιωμα, κούρεμα, βαφή μαλλιών, θεραπείες μαλλιών, αποτρίχωση, μακιγιάζ, περιποιήσεις προσώπου και μανικιούρ.Κουρείς και cosmetologists μπορεί να είναι αυτοαπασχολούμενοι, ενοικίαση χώρου σε ένα σαλόνι, ή να εργαστούν σε εμφάνιση-συνειδητή βιομηχανίες όπως η διαμόρφωση και να ενεργήσει. Θεατρική μακιγιέρ και αισθητικούς είναι επίσης διαθέσιμες θέσεις σε βαθμό-κατόχους.

Αν κοσμετολογία ακούγεται σαν μια συναρπαστική καριέρα σας, σκεφτείτε ποια πεδία της πρακτικής σας ενδιαφέρει περισσότερο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή απευθείας με το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της βιομηχανίας ομορφιάς (Μιλάνο) - Ιταλική διαδρομή

Il Sole 24 ORE Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Ένας κύριος διακρίνεται από πρακτική και λειτουργική προσέγγιση της διδασκαλίας και από την παρουσία του κύρους μαρτυρίες από τους διαχειριστές και επιτυχημένους επιχειρηματίες, καθώς και περιηγήσεις και εξωτερική συνεδρίες σε μεγάλες μάρκες της βιομηχανίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση θα είναι αφιερωμένο στην νέα κανάλια λιανικής, του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην ψηφιακή και νέα εργαλεία του κοινωνικού μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Κοσμετολογία. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο να αποκτήσουν τεχνικές και διαχειριστικές ικανότητες για να χωρέσει σε έναν τομέα, αυτό της ομορφιάς και ευεξίας, αυξάνεται και αυξανόμενη ανάγκη για ειδικές δεξιότητες. Τα μαθήματα του Δασκάλου, εξ ολοκλήρου στην ιταλική γλώσσα, Διακρίνονται από πρακτικές και λειτουργικές διαλέξεις κόψιμο και την παρουσία του κύρους μαρτυρίες των διευθυντών και των επιτυχημένων επιχειρηματιών, καθώς και περιηγήσεις και εξωτερική συνεδρίες σε μεγάλες μάρκες της βιομηχανίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση θα είναι αφιερωμένο στην νέα κανάλια λιανικής, του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην ψηφιακή και νέα εργαλεία του κοινωνικού μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Άφθονο χώρο θα αφιερωμένο στην εμπειρία του πελάτη και στις νέες αγορές των καταναλωτών επεξεργάζεται 3.0, και για τη διεθνοποίηση των στρατηγικών της βιομηχανίας. ΔΟΜΗ 1ο Master στη Διοίκηση ομορφιάς Βιομηχανίας, πλήρους απασχόλησης, ο αριθμός κλειστά και υποχρεωτική φοίτηση, μια συνολική διάρκεια 11 μήνες της κατάρτισης: - πέντε μήνες της κατάρτισης στην τάξη - 6 μήνες πρακτικής άσκησης για την υποστήριξη της διδασκαλίας στην τάξη, η οι συνεδρίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προγραμματιστεί με τη χρήση του e-learning πλατφόρμα του Business School του Sole 24 Ore, ένα ειδικό web περιβάλλον μέσα από το οποίο, σε απομακρυσμένες λειτουργία, μπορείτε να δείτε τα έγγραφα, φυλλάδια, προγράμματα πολυμέσων και να αλληλεπιδρούν με τους συναδέλφους καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί στην συνεργατική μάθηση. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ενότητα 1 - Βασικές αρχές της διαχείρισης: στοιχεία της οικονομίας και των επιχειρήσεων διαχείρισης 2η Ενότητα - Ο τομέας της ομορφιάς, ευεξίας και τον τρόπο ζωής. οικονομικού μεγέθους και της... [-]