Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

Συγκρίνετε τα 16 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

Μαγειρική Τέχνη

Μετά τις προπτυχιακές σπουδές, μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου master 's βοηθήσει τους μαθητές να ακονίσετε στόχων της σταδιοδρομίας τους και την εμπειρογνωμοσύνη σε μια περιοχή της μελέτης. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών μπορούν να αποφασίσουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία μέσα στον τομέα τους ή να πάνε για να αναζητήσουν ακόμη την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τι είναι ένα Μάστερ στη Μαγειρική Τέχνη; Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ελπίζουμε να οικοδομήσουμε σταδιοδρομία ως σεφ και άλλων εμπειρογνωμόνων εργαζομένων στον κλάδο τροφίμων. Μερικά προγράμματα είναι ειδικά για ορισμένες κουζίνες, ενώ άλλοι είναι πιο γενικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η παρακολούθηση μαθημάτων είναι συνήθως το μαγείρεμα έντασης, ενώ ενσωματώνει ακόμη σημαντικά θεωρητικά στοιχεία. Για παράδειγμα, οι μαθητές συχνά απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών στη διατροφή, βασική χημεία, το σχεδιασμό των τροφίμων, των τεχνικών και αντιστοίχιση γευσιγνωσίας.

Εκτός από το πλεονέκτημα της εκμάθησης των πολύτιμων και εμπορεύσιμα δεξιότητες της μαγειρικής τέχνης, αυτή η πορεία της μελέτης έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα.Οι μαθητές μαθαίνουν για την αξία των φρέσκων και υγιεινών συστατικών, και έτσι είναι καλά εξοπλισμένα για να δημιουργήσετε υγιεινά, γκουρμέ φαγητό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Κάθε Μεταπτυχιακό στη Μαγειρική Τέχνη πρόγραμμα θα έχει διαφορετικό κόστος. Δίδακτρα, καθώς και εγγραφής και τα τέλη εγγραφής, ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο με βάση την τοποθεσία. Επικοινωνήστε με μεμονωμένα σχολεία απευθείας για περισσότερες πληροφορίες.

Φοιτητές με ένα πάθος για την ποιότητα των τροφίμων είναι καλά εξυπηρετείται από αυτή την πορεία της μελέτης, διότι τους δίνει την ενέργεια για μια σειρά των τροφίμων που σχετίζονται με επαγγέλματα. Ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο πτυχίο, μεταπτυχιακό στη Μαγειρική Τέχνη προετοιμάζει τους αποφοίτους για την επιτυχημένη και ανταποδοτική σταδιοδρομία ως γκουρμέ σεφ, αρτοποιοί, και οι διαχειριστές εστιατόριο. Αυτά είναι απαιτητική σταδιοδρομία με μια μεγάλη αίθουσα για την πρόοδο, και πολλοί απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών έχουν προχωρήσει πολύ στη βιομηχανία τροφίμων.

Αν ενδιαφέρεστε για την εγγραφή σε ένα Μεταπτυχιακό στη Μαγειρική Τέχνη πρόγραμμα, υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας σε όλο τον κόσμο.Εύχρηστη βάση δεδομένων μας των σχολείων μπορεί να είναι μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών για τον προσδιορισμό ποιο πρόγραμμα ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό σε προηγμένη μαγειρική

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Ισπανία San Sebastián

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης. Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας. [+]

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης

Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας.... [-]


πλοίαρχος του τουρισμού τροφίμων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα του μαγειρικού τουρισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και με στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα με την πραγματικότητα του τομέα και τις πιο καινοτόμες τάσεις. [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]


γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείρισης - School of Management in Hospitality και Τουρισμού

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2019 Περού Lima

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. [+]

UPC προσφέρει Γαστρονομία καριέρα και Διαχείρισης Μαγειρική, με την αποστολή να εκπαιδεύσει την ακεραιότητα και καινοτόμες επαγγελματίες για να οδηγήσει τη βιώσιμη μαγειρική και γαστρονομική ανάπτυξης, που να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται οικονομικά συμφέρουσα γαστρονομικές έργων και να εκπαιδεύσει τους καλύτερους σεφ και τους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τα εργαλεία πρέπει να αντιπροσωπεύουν γαστρονομική ταυτότητα μας και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με ισχυρά επιχειρήματα. Με βάση μια διαφοροποιημένη πλέγμα και εξατομικευμένη διδασκαλία, και με τη συμμετοχή των τοπικών και διεθνών ειδικών, το πρόγραμμα αυτό έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση, που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς σπουδών που σχετίζονται με την τέχνη της μαγειρικής. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους τομείς: από την έρευνα, την επιστήμη και την ανάλυση του πολιτισμού μας και της ιστορίας με τις χρήσεις και τις τεχνικές που θέτουν διεθνείς τάσεις. ... [-]


Master στην κουλτούρα των τροφίμων και των επικοινωνιών

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ιταλία Bra

Κάθε πρόγραμμα Master in Food Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα. [+]

Κάθε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Τροφίμων Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα.... [-]


πλοίαρχος της γαστρονομίας: τροφίμων στον κόσμο

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ιταλία Bra

Το Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα World προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδάσκοντας τη διάρκεια του έτους. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία. [+]

Ο Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδασκαλίας όλο το χρόνο. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία.... [-]


Διεθνές Master στα τρόφιμα & μάγειρας σχεδιασμού

École de Condé
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Γαλλία Lyon

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό. [+]

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό.

Ένα από τα λίγα γήπεδα του είδους διατίθενται στη Γαλλία και την Ευρώπη, το Διεθνές Μεταπτυχιακό στα τρόφιμα και μαγειρέψτε σχεδιασμός διδάσκεται στην Ecole de Condé Λυών, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας. Το μάθημα συγκεντρώνει σχεδιαστές, διάσημους σεφ, οι κοινωνιολόγοι και οι επιστήμονες σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην τάξη που εστιάζει στην παραγωγή και τον προγραμματισμό.... [-]


Μεταπτυχιακού διπλώματος στη γαστρονομία

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Αυτό Masters in Gastronomy σας επιτρέψει να αναπτυχθούν επαγγελματικά πέρα ​​από τα κουζίνα και τραπεζαρία δωμάτια, τόσο σε τεχνικό όσο και ανθρωπιστικές γνώσεις, implicándote στην πραγματικότητα των διαδικασιών παραγωγής, την έρευνα και την καινοτομία, κάνοντάς σας να αναλάβει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις που σήμερα απαιτεί τον επιχειρηματικό κόσμο ... [+]

Masters στη Γαστρονομία

Διαφοροποιήσουν τη χρήση της φαντασίας και της καινοτομίας

Η μεγάλη κλίση που υπάρχει σήμερα γαστρονομία, σε μια χώρα με ένα τέτοιο τεράστιο μερίδιο στον πλούτο της φιλοξενίας και του τουρισμού, θα πρέπει να φέρει στον επαγγελματικό χώρο μιας συνεκτικής, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο, την προσαρμογή στις τρέχουσες απαιτήσεις της εξειδίκευσης και της ανταγωνιστικότητας.... [-]


πτυχίο μαγειρικής: τεχνική, προϊόν και δημιουργικότητα

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ. [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]


Μάστερ στη διατροφή και μαγειρική τέχνη

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 - 20 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Zürich +1 περισσότερα

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τους και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες (Food Service Management). [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


Διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κουζίνα Επαγγελματίας σεφ - τριπλό πτυχίο (διπλώματα πιστοποιημένα από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 600 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα. [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


μάστερ στις μαγειρικές τέχνες και στη διαχείριση της κουζίνας

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2019 Ισπανία Barcelona

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]