Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Ευρώπη Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Ευρώπη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά, είναι συνήθως γνωστή ως η δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας. Δεύτερη μικρότερη ήπειρος, με 10.180.000 (km2), οι συγκεντρώνει περιοχή 50 χώρες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

13 Results in Μαγειρική Τέχνη, Ευρώπη

Basque Culinary Center

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής ... [+]

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης

Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας.... [-]

Ισπανία San Sebastián
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα το ... [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]

Ισπανία San Sebastián
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
École de Condé

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδ ... [+]

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό.

Ένα από τα λίγα γήπεδα του είδους διατίθενται στη Γαλλία και την Ευρώπη, το Διεθνές Μεταπτυχιακό στα τρόφιμα και μαγειρέψτε σχεδιασμός διδάσκεται στην Ecole de Condé Λυών, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας. Το μάθημα συγκεντρώνει σχεδιαστές, διάσημους σεφ, οι κοινωνιολόγοι και οι επιστήμονες σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην τάξη που εστιάζει στην παραγωγή και τον προγραμματισμό.... [-]

Γαλλία Lyon
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας κα ... [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]

Ισπανία San Sebastián
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Οι Gasma και elBarri συναντώνται για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας γεμάτο δημιουργικότητα και avant-garde. Ένας μοναδικός δάσκαλος στον κόσμο. Ένα διαφορετικό ... [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019. Χαρακτηριστικά:Προσόντα: Μεταπτυχιακό δίπλωμα UCH-CEUΣτόχος: Το πρόγραμμα Master απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να κάνουν ένα ποιοτικό άλμα στην εκπαίδευσή τους και τη σταδιοδρομία τους.Διάρκεια: 1 Απριλίου 2019/31 Ιουλίου 2019 4 μήνες πρακτικής άσκησης σε εστιατόρια του ομίλου elBarri-Iglesias. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.Ώρες: 1.660 ώρεςΠιστωτικές μονάδες: 90 μονάδες ECTSΠαραδόθηκε σε: ισπανικάΠεριορισμένες θέσειςΤιμή: € 12.500παρουσίαση... [-]
Ισπανία Castellón de la Plana
April 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά ... [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργι ... [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESNECA

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για ... [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]
Ισπανία Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
600 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESNECA

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει ... [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]
Ισπανία Spain Online
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
300 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τ ... [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 - 20 μήνες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεί ... [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]

Ιταλία Turin
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα ... [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]

Ισπανία Barcelona
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Scuola Politecnica di Design SPD

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξ ... [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]

Ιταλία Milan
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά