Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Ευρώπη Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Ευρώπη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά, είναι συνήθως γνωστή ως η δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας. Δεύτερη μικρότερη ήπειρος, με 10.180.000 (km2), οι συγκεντρώνει περιοχή 50 χώρες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

9 Τα αποτελέσματα σε Μαγειρική Τέχνη, Ευρώπη

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Στο τέλος του Master (MBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη, οι απόφοιτοι θα συνδυάζουν τη θεωρία με την experiance το έργο τ ... [+]

3 κορυφαία πανεπιστήμια = 1 ευρωπαϊκής Όλοι οι μαθητές θα πρέπει επιπλέον να ABMS Δίπλωμα μια κοινή Δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο της Dąbrowa Górnicza (WSB) και Taras Shevchenko National University. 3 Top Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερη Εικονική / Απόσταση Πρόγραμμα = 1 Top Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ΕΛΒΕΤΙΑ + ΕΕ + κορυφαία 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό στο ABMS.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 - 20 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
École de Condé

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδ ... [+]

Το Διεθνές Master στην τροφή & Cook σχεδιασμό, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο κατάρτισης στον τομέα της μαγειρικής και μαγειρέψτε το σχεδιασμό.

Ένα από τα λίγα γήπεδα του είδους διατίθενται στη Γαλλία και την Ευρώπη, το Διεθνές Μεταπτυχιακό στα τρόφιμα και μαγειρέψτε σχεδιασμός διδάσκεται στην Ecole de Condé Λυών, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας. Το μάθημα συγκεντρώνει σχεδιαστές, διάσημους σεφ, οι κοινωνιολόγοι και οι επιστήμονες σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην τάξη που εστιάζει στην παραγωγή και τον προγραμματισμό.... [-]

Γαλλία Lyon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεί ... [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]

Ιταλία Turin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα ... [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]

Ισπανία Barcelona
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 14 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Οι Gasma και elBarri συναντώνται για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας γεμάτο δημιουργικότητα και avant-garde. Ένας μοναδικός δάσκαλος στον κόσμο. Ένα διαφορετικό ... [+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη Ευρώπη 2019. Χαρακτηριστικά:Προσόντα: Μεταπτυχιακό δίπλωμα UCH-CEUΣτόχος: Το πρόγραμμα Master απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να κάνουν ένα ποιοτικό άλμα στην εκπαίδευσή τους και τη σταδιοδρομία τους.Διάρκεια: 1 Απριλίου 2019/31 Ιουλίου 2019 4 μήνες πρακτικής άσκησης σε εστιατόρια του ομίλου elBarri-Iglesias. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.Ώρες: 1.660 ώρεςΠιστωτικές μονάδες: 90 μονάδες ECTSΠαραδόθηκε σε: ισπανικάΠεριορισμένες θέσειςΤιμή: € 12.500παρουσίαση... [-]
Ισπανία Castellón de la Plana
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά ... [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργι ... [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]

Ισπανία Castellón de la Plana
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Scuola Politecnica di Design SPD

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξ ... [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]

Ιταλία Milan
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAST Alimenti

Πολύ ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη, αυτό το μάθημα Master in Italian Cuisine and Pastry είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 8 εβδομάδων που παρέχει περίπου 300 ώρες εκπαίδευσ ... [+]

Πολύ ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη, αυτό το μάθημα Master in Italian Cuisine and Pastry είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 8 εβδομάδων που παρέχει περίπου 300 ώρες εκπαίδευσης. εξ ολοκλήρου πρακτικό και λειτουργικό, κάθε συμμετέχων θα είναι σε θέση να γνωρίσει πολλά μυστικά πίσω από την προετοιμασία τυπικών ιταλικών μαθημάτων, καθώς και με τα πιο γνωστά ιταλικά αρτοσκευάσματα.

Τα δυνατά μας μαθήματαΚύριοι καθηγητές πιστοποιημένοι από την CAST AlimentiΜεμονωμένοι σταθμοί εργασίας πολλών χρήσεωνΕκπαιδευτικά εργαστήρια πολλαπλών χρήσεων με τον πιο προηγμένο εξοπλισμόΓλωσσική βοήθεια κατά τη διάρκεια του μαθήματοςΑυθεντικά ιταλικά υλικά για να μάθουν πραγματική ιταλική κουζίναAll inclusive: γεύματα, διαλείμματα καφέ και διαμονή σε όλη τη διάρκεια του μαθήματοςΔιδακτικά ταξίδια πεδίου για να ανακαλύψετε ιταλικό τοπίο και προϊόνταΔιάρκεια... [-]
Ιταλία Brescia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά