Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ισπανία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ισπανία 2019

Μαγειρική Τέχνη

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Ισπανία, επίσημα το Βασίλειο της Ισπανίας, είναι ένα κυρίαρχο κράτος και ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρίσκεται στην Ιβηρική χερσόνησο στη νοτιοδυτική Ευρώπη. Ισπανικά πανεπιστήμια ρυθμίζουν την πρόσβαση σε δικά τους πτυχία και να διορθώσετε τα δίδακτρα. Μπορούν να προσφέρουν επίσης ανεπίσημη μεταπτυχιακών τίτλων. Η πρωτεύουσα πόλη της Μαδρίτης έχει ίσως το μεγαλύτερο αριθμό των ράβδων ανά κάτοικο από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη και μια πολύ δραστήρια νυχτερινή ζωή.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ισπανία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό σε προηγμένη μαγειρική

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Ισπανία San Sebastián

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης. Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας. [+]

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης

Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας.... [-]


πλοίαρχος του τουρισμού τροφίμων

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα του μαγειρικού τουρισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και με στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα με την πραγματικότητα του τομέα και τις πιο καινοτόμες τάσεις. [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]


Μεταπτυχιακού διπλώματος στη γαστρονομία

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Αυτό Masters in Gastronomy σας επιτρέψει να αναπτυχθούν επαγγελματικά πέρα ​​από τα κουζίνα και τραπεζαρία δωμάτια, τόσο σε τεχνικό όσο και ανθρωπιστικές γνώσεις, implicándote στην πραγματικότητα των διαδικασιών παραγωγής, την έρευνα και την καινοτομία, κάνοντάς σας να αναλάβει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις που σήμερα απαιτεί τον επιχειρηματικό κόσμο ... [+]

Masters στη Γαστρονομία

Διαφοροποιήσουν τη χρήση της φαντασίας και της καινοτομίας

Η μεγάλη κλίση που υπάρχει σήμερα γαστρονομία, σε μια χώρα με ένα τέτοιο τεράστιο μερίδιο στον πλούτο της φιλοξενίας και του τουρισμού, θα πρέπει να φέρει στον επαγγελματικό χώρο μιας συνεκτικής, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο, την προσαρμογή στις τρέχουσες απαιτήσεις της εξειδίκευσης και της ανταγωνιστικότητας.... [-]


πτυχίο μαγειρικής: τεχνική, προϊόν και δημιουργικότητα

Basque Culinary Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες October 2019 Ισπανία San Sebastián

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ. [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]


Διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κουζίνα Επαγγελματίας σεφ - τριπλό πτυχίο (διπλώματα πιστοποιημένα από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 600 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα. [+]

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για την κουζίνα.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

Διεθνείς μεταπτυχιακοί τίτλοι στην επαγγελματική μαγειρική (δίπλωμα πιστοποιημένο από έναν ευρωπαϊκό συμβολαιογράφο)

ESNECA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 300 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Spain Online

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ. [+]

παραλήπτες

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τουρισμό και στην τροφοδοσία και σε όποιον σκοπεύει να αποκτήσει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του σεφ.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.διάρκεια... [-]

δάσκαλος στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και γλυκιά κουζίνα

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας. [+]

ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστείας, από τις επεξεργασίες του εργαστηρίου μέχρι τη γλυκιά κουζίνα. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη σύγχρονη ζαχαροπλαστεία και η γλυκιά κουζίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εκπαίδευση στον πιο γλυκό χώρο της κουζίνας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην εκμάθηση των τεχνικών της ζαχαροπλαστείου, της γλυκιάς κουζίνας και της διαμόρφωσης. Η γνώση των πρώτων υλών, των διαδικασιών και των τεχνικών παραγωγής θα αποτελέσει το θεμέλιο για την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.... [-]


μάστερ στον τομέα της γαστρονομίας και μαγειρικής διαχείριση

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 μήνες September 2019 Ισπανία Castellón de la Plana

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. [+]

TOTAL IMMERSION ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια συνολική βύθιση στην κουζίνα από την ημέρα για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα σας. Είμαι σε θέση να δημιουργήσει μια δημιουργική και αποδοτική πρόταση, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία.

Το πρόγραμμα είναι 5 μήνες και ολοκληρώνεται με 530 ώρες της πρακτικής άσκησης, μεταξύ άλλων, στα καλύτερα εστιατόρια στο Culinary Team μας.... [-]


μάστερ στις μαγειρικές τέχνες και στη διαχείριση της κουζίνας

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 - 14 μήνες September 2019 Ισπανία Barcelona

Ένα προσόν από την EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα [+]

Προσόν

Ένα προσόν από το EUHT StPOL και το "Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Χιρόνα: Καινοτομία και Κατάρτιση" (αναγνωρισμένο από τα δύο ιδρύματα και από τον ξενοδοχειακό τομέα, χάρη στο μακρύ ιστορικό του και το μεγάλο κύρος του).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οκτώ μήνες στο σχολείο του ξενοδοχείου και 3-6 μήνες πρακτικής άσκησης στον κλάδο (60 ECTS).

διδασκαλία ξένων γλωσσών

Το Master έχει αγγλική έκδοση και ισπανική έκδοση, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμά.... [-]