Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ιταλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ιταλία 2019

Μαγειρική Τέχνη

Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη στην Ιταλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην κουλτούρα των τροφίμων και των επικοινωνιών

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ιταλία Bra

Κάθε πρόγραμμα Master in Food Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα. [+]

Κάθε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Τροφίμων Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα.... [-]


πλοίαρχος της γαστρονομίας: τροφίμων στον κόσμο

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ιταλία Bra

Το Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα World προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδάσκοντας τη διάρκεια του έτους. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία. [+]

Ο Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδασκαλίας όλο το χρόνο. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία.... [-]


Μάστερ για τις ιταλικές μαγειρικές τέχνες

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες March 2019 Ιταλία Turin

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο. [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]


Master στο σχεδιασμό τροφίμων

Scuola Politecnica di Design SPD
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2019 Ιταλία Milan

Το Master in Food Σχεδιασμός αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε ο έμπορος μπορεί να εισέλθουν στον τομέα του σχεδιασμού των τροφίμων, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται, και όπου η Ιταλία είναι η αναφορά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και σε επαγγελματίες με εμπειρία στην αγορά. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βιομηχανία τροφίμων και τις μεθόδους της. [+]

Το Master in Food Σχεδιασμός δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν και να προσφέρει μια καινοτόμο συμβολή στον τομέα των τροφίμων, που συνεχώς μεγαλώνει και όπου η Ιταλία είναι η χώρα αναφοράς.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο στους αποφοίτους του σχεδιασμού, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στη διοίκηση και τη διαχείριση της αγοράς. Το πρόγραμμα κατευθύνει εστίαση του] στον τομέα των τροφίμων και τις μεθόδους της. Η ένωση μεταξύ των τροφίμων και του σχεδιασμού, γεννιέται ένα νέο επαγγελματικό - ο σχεδιαστής τροφίμων - που είναι σε θέση να συνεργαστεί με: - τις διαδικασίες, μέθοδοι και περιβάλλοντα όπου τα προϊόντα τροφίμων που παράγονται, διανέμονται και καταναλώνεται? - Τρόφιμα από την αισθητική άποψη, επικοινωνιακή και αντιπροσωπευτικές? - Εξοπλισμός και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή και την κατανάλωση των τροφίμων? - Δραστηριότητες επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων διατροφής.... [-]