Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Αναζητήστε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μεθοδολογίες Έρευνας

Ένα πτυχίο μάστερ μπορεί να κερδηθεί σε περισσότερους τομείς. Η αποδοχή ενός προγράμματος εξαρτάται συνήθως από την κατοχή πτυχίου πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές πρέπει συνήθως να ολοκληρώσουν μεταξύ 32 και 60 ωρών σπουδών.

Τι είναι το Μεταπτυχιακό στις Μεθοδολογίες Έρευνας; Αυτά τα προγράμματα συνήθως υπογραμμίζουν ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών μεθόδων, τόσο ποσοτικών όσο και ποιοτικών. Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών μεθοδολογιών έρευνας έχουν συνήθως ισχυρά ερευνητικά υπόβαθρα. Πολλοί φοιτητές θεωρούν ότι αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την περαιτέρω διδακτορική διατριβή. Τα άτομα μπορεί να βρεθούν να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως οι μέθοδοι έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες, η εισαγωγή σε εκπαιδευτικές στατιστικές και η εισαγωγή σε γραμμικά μοντέλα. Οι σπουδαστές συχνά εκπαιδεύονται στις μετρήσεις, τις στατιστικές μεθόδους και τον σχεδιασμό της έρευνας.

Οι απόφοιτοι συνήθως αποκτούν πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Μπορούν να μάθουν να διαχειρίζονται έργα από την αρχή μέχρι το τέλος και να τηρούν εσωτερικές και εξωτερικές προθεσμίες. Προκειμένου να είναι επιτυχείς, οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν να είναι αυτο-κίνητρα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν στόχους στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Το κόστος που συνδέεται με την απόκτηση ενός πτυχίου μεταπτυχιακού τίτλου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η τοποθεσία, το μήκος του προγράμματος και τα απαιτούμενα μαθήματα είναι μόνο μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι ένας υποψήφιος φοιτητής να επικοινωνήσει με το σχολείο επιλογής του για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τα τέλη.

Οι απόφοιτοι μπορούν κανονικά να συμμετάσχουν σε εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν όργανα αξιολόγησης, να αναλύσουν και να ερμηνεύσουν τα δεδομένα και να μεταφράσουν τα ευρήματα της έρευνας για εφαρμογή σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Κάθε εργασία με έμφαση στην έρευνα και την ανάλυση είναι συνήθως μια καλή εφαρμογή. Οι σπουδαστές μπορεί να βρεθούν να εργάζονται ως αναλυτές της αγοράς έρευνας, καθηγητές ή αναλυτές της βιομηχανίας.

Οι μαθητές μπορούν να βρουν ευκαιρίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή προγράμματα που προσφέρονται εντελώς online. Οι πολλές διαθέσιμες επιλογές σήμερα καθιστούν την εγγραφή πολύ ευκολότερη και πιο προσαρμόσιμη στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Μεθοδολογίες Έρευνας

University of Neuchâtel

Οι δημοσκοπήσεις και έρευνες σχετικά με την κοινωνική, πολιτική και καταναλωτών συμπεριφορά έχουν γίνει πιο σημαντική στο πλαίσιο των τελευταίων ετών. Την ίδια στιγμή, οι ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Γνώμη και Μεθοδολογία έρευνας

Στόχοι

Οι δημοσκοπήσεις και έρευνες σχετικά με την κοινωνική, πολιτική και καταναλωτών συμπεριφορά έχουν γίνει πιο σημαντική στο πλαίσιο των τελευταίων ετών. Την ίδια στιγμή, οι μέθοδοι συλλογής δεδομένων, καθώς και τις τεχνικές και τα εργαλεία για την ανάλυση και την ερμηνεία αυτών των δεδομένων έχουν αναπτυχθεί και έχουν γίνει πιο περίπλοκες. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν πανεπιστημιακά μαθήματα έχουν προσφερθεί η οποία να λαμβάνει υπόψη την εξέλιξη αυτή με την ευρεία έννοια. Υπάρχει πλέον μια αναγνωρισμένη ανάγκη για επαγγελματίες που είναι σε θέση να συνδυάζουν ισχυρές θεωρητικές, μεθοδολογικές και τεχνικές γνώσεις της έρευνας έρευνα και οι οποίοι, επιπλέον, είναι ενήμεροι για τα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία των δεδομένων.... [-]

Ελβετία Neuchâtel
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά,Γερμανός,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Bologna

Το MIREES είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, μοναδικό στην Ιταλία και την Ευρώπη, αφιερωμένο σε φοιτητές που έχ ... [+]

Το MIREES είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, μοναδικό στην Ιταλία και την Ευρώπη, αφιερωμένο σε φοιτητές που έχουν πτυχίο BA στην οικονομία, την πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις, την ιστορία, τις γεωργικές ή πολιτιστικές σπουδές γενικά και επιθυμούν τώρα να αποκτήσουν εξειδικευμένες, σε βάθος γνώση των μετασοσιαλιστικών χωρών που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, των νέων κρατών μελών της ΕΕ μετά τις διευρύνσεις του 2004 και του 2007, καθώς και των νέων γειτονικών χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά