Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Μεσαιωνική Ιστορία Ευρώπη

Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μεσαιωνική Ιστορία Ευρώπη 2018

Μεσαιωνική Ιστορία

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Προγράμματα στη μεσαιωνική μελέτες προετοιμάσει τους μαθητές με την κατανόηση του πολιτισμού στον Μεσαίωνα. Εστιάζεται κυρίως στον 11ο με 15ο αιώνα, τα προγράμματα διδάσκουν τα ιστορικά γεγονότα, γλώσσες, θρησκείες και τη λογοτεχνία που επηρέασαν τους λαούς της Ευρώπης.

Η Ευρώπη είναι, κατά συνθήκη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά. Αποτελούμενο από το δυτικό πιο σημείο της Ευρασίας, η Ευρώπη χωρίζεται συνήθως από την Ασία από την καμπή χωρίζει των Ουραλίων και Καύκασο, τα Ουράλια ποταμό, της Κασπίας και της Μαύρης Θάλασσας, και οι πλωτές οδοί που συνδέουν τις Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Μεσαιωνική Ιστορία Ευρώπη 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Μεσαιωνική Ιστορία

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ