Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Μοριακή Βιοεπιστήμη Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Δείτε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Μοριακή Βιοεπιστήμη Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Τα μαθήματα στη μοριακή βιοεπιστημών πιο συχνά προσφέρονται σε προχωρημένο ακαδημαϊκό επίπεδο, με προϋποθέσεις, όπως η γενετική, βιολογία ή την οικολογία. Θέματα στην περιοχή αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την έρευνα των βλαστικών κυττάρων, των νευροεπιστημών ή τη βιολογία των καρκινικών κυττάρων.

Η ενασχόληση με τα δημόσια πανεπιστήμια είναι μακριά από μια βέλτιστη λύση. Τα ιδιωτικά σχολεία παρέχουν πολύ καλύτερη βοήθεια από την εμπειρία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σας. Πολλές σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημίου αντλεί καθηγητές και τους μαθητές σε μεγάλες αποστάσεις από όλο τον κόσμο. Αυτό αυξάνει κατά πολύ την πολυμορφία σε ένα εξ αποστάσεως μάθηση στην τάξη και παράγει προκλητική συζήτηση μεταξύ εκείνων που προέρχονται από εξαιρετικά διαφορετικές κοινότητες, περιφέρειες, και μακρινή πολιτισμών.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Μοριακή Βιοεπιστήμη Εξ αποστάσεως εκμάθηση

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here